Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملکرد کنتاکتور پارس فانال بررسی کنیم!

کنتاکتور پارس فانال نوعی کلید الکترومغناطیسی است، که جهت قطع و وصل کردن مدار از طریق یک سیم پیچ مغناطیسی به کار برده می شود. یعنی با تحریک یا وصل شدن این سیم پیچ مغناطیسی یا بوبین کنتاکتور وصل می گردد و مدار سه فاز یا تکفاز را وصل می نماید و برعکس با قطع شدن ولتاژ بوبین، کنتاکتور قطع می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مزیت سبب می شود که بتوان مدار را از راه دور و از هر نقطه ای قطع و وصل کرد. طبق این تعریف، کنتاکتور با بهره گیری از عملکردی مشابه عملکرد رله، در آمپر های بالا به کار برده می شود.

بر روی هر کنتاکتور یک یا دو کنتاکت باز و بسته فرمان وجود دارد، که می توان از آن ها در مسیر فرمان و تحقق بخش های فرمانی مدار استفاده کرد. کنتاکتور ها برای رنج جریان های مختلف و در ابعاد و اندازه های متفاوت ساخته می شوند. از پر کاربرد ترین آمپر های موجود در کنتاکتور ها می توان به 9 تا 800 آمپر اشاره کرد. همچنین ولتاژ بوبین کنتاکتور ها می توانند متنوع باشند و در ولتاژ های 24 و 48 و 110 و 220 و 380 ولت AC و DC ساخته شوند. بوبین کنتاکتورها می توانند در صورت خرابی تعویض شوند و همچنین می توان برای به کارگیری در ولتاژ های دلخواه مختلف، از بوبین مناسب استفاده نمود.

نقش تجهیزات جانبی کنتاکتور مانند: بویین  و کنتاکت کمکی چیست؟

عملیات قطع و وصل در کنتاکتورها به وسیله یک بوبین یا سیم پیچ مغناطیسی صورت می پذیرد، این بوبین مغناطیسی انرژی الکتریکی را به انرژی مغناطیسی تبدیل می نماید و با قطع و وصل شدن برق این میدان مغناطیسی نیز قطع و وصل می شود و سبب قطع و وصل شدن مکانیکی کنتاکتور می گردد. بوبین های کنتاکتور مزیتی که دارند این است که قابل تعویض هستند. کنتاکتور های تا 25 آمپر دارای یک کنتاکت کمکی یا به صورت باز و یا به صورت بسته هستند و کنتاکتور های از 32 آمپر به بالا دارای کنتاکت کمکی دو باز دو بسته می باشد. هنگامی که بوبین کنتاکتور بدون برق است تیغه باز به صورت کلید باز و تیغه بسته به صورت کلید بسته عمل می نماید. به محض اینکه بوبین برق دار شد، تیغه باز بسته شده و تیغه بسته باز می گردد. از کنتاکت های کمکی در کنتاکتور در قسمت های مختلف مدار فرمان استفاده می گردد. یکی دیگر از کاربردهای مهم کنتاکت های کمکی، ایجاد مدار خود نگهدار کنتاکتور است که با یکبار تحریک بوبین، کنتاکتور توسط تیغه ی باز خودش به صورت خود نگهدار در می آید و در صورتی که یک تیغه شرطی در مسیر مدار وجود داشته باشد، می تواند بوبین کنتاکتور را بدون برق نماید.

کنتاکتور استاندارد و قیمت مناسب از کجا تهیه کنیم؟

این نوع کلید های محافظتی بیشتر در فروشگاه هایی عرضه می شود که تامیین کننده برق صنعتی هستند و یا تجهیزات برق و اتوماسیون صنعتی را می فروشند. البته ناگفته نماند به دلیل تخصصی بودن به راحتی این مغازه ها در سطح شهر نیستند و در محل های خاصی مانند لاله زار تهران وبازار بزرگ تعبیه شده اند. ولی برای آسوده خاطر بودن شما فروشگاه های اینترنتی معتبر این محصولات را باضمانت و به همان قیمت کارخانه عرضه می کنند. این امر باعث شده که خریدار محترم بتواند به راحتی تمامی برند های کنتاکتور و قیمت کنتاکتور ها را با هم مقایسه کنند و در انتها به نتیجه دلخواه رسیده و خرید خود را نهایی کنند.

در این مقاله سعی کردیم علاوه بر معرفی عملکرد ویژه کنتاکتور و نقش به سزای این قطعه در ایمن کردن تامین برق و همچنین با معرفی بهترین برند داخلی پارس فانال که تحت لیسانس آلمانمیباشد، شما مصرف کننده عزیز را به سمت انتخابی بهینه راهنمایی نماییم. با این وصف امیدواریم بعد از مطالعه این متن بتوانید به این منطق برسید که کلید کنتاکتور پارس فانال می تواند تابلو برق شما را بیمه کند!

۲۱۲۱

کد خبر 1496852

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: کنتاکتور ها قطع و وصل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۵۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟

پس از استقرار موفق «سیستم پیشرفته بادبان خورشیدی کامپوزیت» موسوم به ACS3 در مدار زمین، ناسا از باز شدن موفق بادبان ۸۰ مترمربعی این مدارگرد پیشرفته خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، ناسا اعلام کرد که مأموریت ACS3 (سرنام «سیستم پیشرفته بادبان خورشیدی کامپوزیت» که هفته گذشته با موشک الکترون از نیوزیلند به مدار کم‌ارتفاع زمین پرتاب شده بود، توانسته است با موفقیت بادبان خورشیدی خود را کامل بگشاید.

بادبان خورشیدی، پرده فلزی نازک، سبک و وسیعی است که با انعکاس نور، پیشرانش فراهم می‌کند. ذرات نور خورشیدی وقتی از سطح بادبان بازتاب می‌شوند، همانند توپی که به جسمی ساکن برخورد می‌کند، آن را در جهت مخالف هل می‌دهند و بدین‌ترتیب به بادبان خورشیدی نیرویی هرچند اندک وارد می‌کنند. اگر بتوان این نیروی اندک را در بازه زمانی طولانی‌مدتی مهار کرد، می‌توان بادبان (و محموله متصل به آن) را تا سرعت‌های بسیار زیادی شتاب داد و ازآنجایی‌که نور خورشید به رایگان و تا فاصله‌های بسیار دور در اختیار بادبان قرار می‌گیرد، می‌توان با استفاده از آن فضاپیمای فوق‌العاده کارآمدی ساخت.

تاکنون چندین آزمایش توسط ناسا، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ژاپن برای بررسی عملکرد بادبان‌های خورشیدی انجام شده و آزمایش ACS3 نیز گام مهمی از ادامه این فرآیند به شمار می‌رود. در این آزمایش که ناسا موفقیت آن را اعلام کرد، حدود ۲۵ دقیقه طول کشید تا بادبانی به ضلع ۹ متر و مساحت ۸۰ مترمربع در مدار زمین باز شود.

بنا به اعلام ناسا در صورت مساعدت هوا می‌توان این بادبان خورشیدی را از سطح زمین مشاهده کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • بهره مندی بیش از ۴۰۰ هزار نفر در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر خراسان جنوبی از بیمه سلامت
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • ۱۳ حلقه چاه در کرج حفر و وارد مدار بهره برداری شد
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • وحیدی: اجرای طرح انسداد مرزها در حال پیگیری است
  • فیلمی از برافراشته شدن بادبـان خورشیدی ناسا در فضا | علم تا کجا پیش می‌رود؟