Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنج شنبه وزارت علوم تحقیقات و فناوری این دور جدید از برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در حوزه زنان و دختران دانشگاهی است.

در این نشست معصومه ابتکار  معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده اظهار داشت: همکاری این دو دستگاه اجرایی از چند بعد برای ما اهمیت دارد، چون موضوع زنان و بحث خانواده هر دو مباحث فرابخشی است که برای پیش برد اهداف‌مان با بخش‌های مختلف، تفاهم نامه‌هایی را امضا کردیم که به بیش از ۲۰۵ موافقت نامه رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اول بحث عدالت جنسیتی و بعد از آن بحث تحکیم خانواده مطرح و شاخص‌های جنسیتی برای ما ملاک کار است و یکی از موضوعات مهم، مهارت خوب زیستن است که در این دوره با همراهی وزارت علوم و آموزش و پرورش در این موضوع تمرکز کردیم چون بحث مهمی است.
وی گفت: با اجرای این طرح ها ما می توانیم برای همه دختران دانش آموخته یک دوره‌ای را تعریف کرده باشیم تا بتوانند برای مهارت و کسب کار استفاده کنند و توجه کنید که الان همه جوان‌های ما می‌خواهند بعد از دانشگاه و کسب مهارت در یک کاری ایفای نقش کنند و این دوره‌ها از این جهت قابل اهمیت است.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: این سامانه باید برای همه معرفی شود تا دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند و در آن نقش و فعالیت داشته باشید، امیدواریم استارتاپ‌های دانشگاهی و همه دانشجویان از آن استفاده کنند و گزارش خواهیم گرفت که استان‌ها چقدر توانستند دانشجوهای خود را برای شرکت در این سامانه مشارکت دهند.
ابتکار  چهارمین جشنواره مریم‌میرزاخانی را یک اتفاق بسیار مهم  دانست و افزود:  استقبال در هیات علمی و متخصصین در این سه دوره بسیار خوب بوده و طبق گفته های وزیر علوم از ۲۷ درصد زنان در هیات علمی به ۳۳ درصد رسیدند و در عرصه فناوری هم یونسکو اخیراً اعلام کرده که حضور زنان منطقه در این حوزه‌ها افزایش داشته که این پیشرفت ها قابل اهمیت است.
وی اظهار امیدواری کرد اجرای این برنامه ها بتواند منجر به ایجاد الگوی ترویجی در بین دانشجویان پسر نیز بشود.

توجه به مقوله زنان و دختران زمینه ساز توسعه اجتماعی

غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری در آیین رونمایی از دور جدید برنامه‌های این معاونت در حوزه زنان و دختران دانشگاهی، با ارائه گزارشی از برنامه های مشترک وزارت علوم و معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری اظهار داشت: این برنامه‌های مشترک، موجب تقویت امید و نشاط دختران دانشجو شده است.

غفاری در سخنانی، برگزاری رویداد کمند در سطح دانشگاه های ۱۰ استان کشور را اقدامی ارزشمند و مؤثر در زمینه توانمندسازی دختران دانشجو جهت ورود به فضای کسب و کار توصیف کرد و افزود: اجرای این قبیل برنامه ها موجب توسعه سرمایه های اجتماعی می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برگزاری جشنواره ملی زن و علم را از دیگر برنامه های مشترک بر شمرد و گفت: این رویداد در بین بانوان دانشگاهی توانسته است منجر به ارتقای انگیزه های آنان و نیز الگوپذیری از مفاخر علمی و اجتماعی شود.
 غفاری افزایش شمار شرکت‌کنندگان در این جشنواره را بیانگر تثبیت این رویداد در جامعه علمی کشور دانست و اظهار امیدواری کرد این روند در دوره جدید جشنواره که به میزبانی دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود تداوم یابد.
وی طرح ملی توانمندسازی سفیران فرهنگی را مورد اشاره قرار داد و گفت: این طرح با طراحی متناسب با شرایط کرونایی در سال آینده در منطقه دانشگاهی به اجرا در می‌آید.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری مریم میرزاخانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری معصومه ابتکار دانشگاه تربیت مدرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری مریم میرزاخانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری مریم میرزاخانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری معصومه ابتکار دانشگاه تربیت مدرس اخبار کنکور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم وزارت علوم تحقیقات و فناوری زنان و دختران برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۶۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود
  • عباس عبدی : درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • درمورد زنان چند بار دست در حفره حجاب کردند و گزیده شدند، اما باز هم تکرار می‌کنند!
  • کاهش مقابله با آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زن و خانواده
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت