Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از طرح سوال خود از وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره شیرین کردن آب دریا و رساندن آن به استان های مختلف خبر داد.

مصطفی میرسلیم نماینده تهران که از چند روز گذشته به دلیل ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شده است،‌ در نامه ای به علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت سوالاتی درباره شیرین کردن آب دریا و رساندن آن به استان های مختلف مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه که در اختیار خبرنگار ایسنا قرار داده شده به شرح زیر است:

«جناب آقای رزم حسینی

وزیر محترم صمت

با سلام و با تبریک اعیاد ماه معظم شعبان،

با ابراز خوشحالی از این که فرصت چند ماهه باقیمانده از عمر دولت دوازدهم را قدر شناخته اید و به چند کار بنیادی توجه نموده اید، در باره یکی از طرح های مهم ملی که اخیرا خبر آن را نشر داده اید، یعنی شیرین کردن آب دریا و رساندن آن به استانهای مختلف، چند سوال از موضع نماینده مردم شریف کشورمان در مجلس شورای اسلامی، تقدیم می کنم به امید دریافت جواب فوری:

۱- سامانه های آب شیرین کن بسیار متنوع اند، برای طرح حاضر کدام سامانه انتخاب شده و چرا؟ چه معیارهایی در آن انتخاب دخیل بوده اند و در مطالعات مرحله صفر آن مطرح شده اند؟ مشاور و ناظر و مجری اصلی و مجریان فرعی چگونه انتخاب شده اند؟

۲- انتخاب ایستگاه تاسیسات اصلی، بر مبنای چه خصوصیاتی انجام گرفته و چگونه به بهترین مکان استقرار تاسیسات رسیده اید؟

۳- با توجه به افزایش شوری آبهای برگشتی ، چه مطالعاتی با هماهنگی محیط زیست در باره تغییرات ریزاقلیم منطقه استقرار اصلی در کنار دریا از نظر گیا و زیا، انجام گرفته تا کمترین اثر سوء را داشته باشد؟

۴- عمر مفید تاسیسات چند سال پیش بینی شده و چه تمیداتی به لحاظ مدیریتی برای بهره برداری و نگهداری و تعمیرات نوبه ای و اساسی در نظر گرفته شده تا بر آن عمر مفید افزوده شود؟

۵- چند درصد از کل تاسیسات ساخت داخلی و چند درصد خارجی است و برای بخش وابسته به خارج چه تضمینی از لحاظ خدمت رسانی و انتقال دانش فنی در قرارداد پیش بینی شده است؟ بر کیفیت کار در حین اجرا چه نظارتی اعمال شده است؟

۶- افرادی که باید مدیریت و بهره برداری و نگهداری و تعمیرات را انجام دهند چه آموزشهایی دیده اند و در گزینش آنها چگونه شایستگی های مختلف مراعات شده است؟

۷- کل تاسیسات افتتاح شده چگونه تحویل گرفته شده و از درستی کار انجام شده بر مبنای قرارداد اطمینان حاصل شده است؟

۸- انتخاب مسیر لوله گذاری از تاسیسات لب دریا تا مقاصد نهایی در استان های، مختلف بر مبنای چه معیارهایی انجام گرفته است؟ مشاور و ناظر و مجری های مختلف این مسیر طولانی چگونه انتخاب شده اند؟

۹- با توجه به شوری نسبی آب منتقل شده و خورندگی آن چه تدابیری اندیشیده شده است که از دوام لوله ها کاسته نشود؟

۱۰- چه استفاده ای از تجربیات صد ساله شرکت نفت در زمینه لوله گذاری و لوله کشی صورت گرفته تا اشتباهات آنها تکرار نشود؟

۱۱- حریم لوله گذاری چگونه تعریف و حدنگاری شده است؟

۱۲- با توجه به اختلاف ارتفاع متوسط بیش از هزار متر بین تاسیسات لب دریا و استانهای بهره بردار از آب، چند تلنبه خانه میان راهی پیش بینی و در چه استگاههایی مستقر شده و چگونه از آنها نگهداری و بموقع تعمیر می شود. چه تمهیدات حفاظتی برای مجموعه لوله گذاری و تلمبه خانه ها در نظر گرفته شده است؟

۱۳- تعمیرگاه اصلی و تعمیرگاههای فرعی مجموعه موتور ها و تلمبه ها و سایر دستگاهها و قطعات،در کدام شهرستانها و بر مبنای چه معیارهایی انتخاب و مستقر شده اند و افراد آن چه آموزشهایی دیده اند و چه شیوه نامه هایی برای تعمیر و نگهداری و بازرسی نوبه ای تدوین شده است؟

۱۴- محاسبات اقتصادی کلان طرح چگونه انجام گرفته است و قیمت آب توزیع شده در مناطق مختلف چگونه محاسبه شده است (شامل هزینه های زیربنایی و هزینه های جاری).

۱۵- تاسیسات فرعی مکان های توزیع برای اقدامات تکمیلی روی کیفیت آب و شبکه توزیع چگونه پیش بینی و انجام شده است تا از هرگونه اتلاف و اسراف پرهیز شود؟

امیدوارم این طرح کلان که مسئولیت آن بر دوش شما، وزیری که از مجلس انقلابی رای اعتماد گرفته اید، به گونه ای پیش رفته باشد که کوچکترین ایرادی نتوان از لحاظ اتقان کار و حفظ منافع میهنی بر آن گرفت.»

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: لوله گذاری بر مبنای استان ها پیش بینی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت

معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: دولت برای به سرانجام رساندن پروژه‌های راکد و کلان نظیر مینی پالایشگاه دهدشت پای کار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری، عصر امروز_ یکشنبه، دهم اردیبهشت_ در آیین کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت، اظهار کرد: اتفاقات بزرگی در حوزه‌های مختلف در حال انجام است و کشور در مسیر پیشرفت است.

وی افزود: شاید روزگاری از کهگیلویه و بویراحمد به‌عنوان منطقه محروم یاد می‌شد اما امروز باید با افتخار بگوییم که کارهای بزرگی در حوزه‌های اشتغال، کشاورزی، صنعتی، عمرانی و سایر حوزه‌ها در این استان انجام و یا در حال انجام است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور روند کار پتروشیمی دهدشت و پروژه‌های عمرانی، آب و راه را مطلوب دانست و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد از هر جهت دارای ظرفیت است؛ در برهه‌هایی نسبت به به‌کارگیری این ظرفیت‌ها شاید نارسایی وجود داشت، اما عزم دولت سیزدهم باعث شد تمام این ظرفیت‌ها و ذخایر و منابع خدادادی رو به نفع مردم استفاده کنیم و کارهای بزرگی که سال‌ها معطل شده را بتوانیم مدیریت کنیم.

منصوری خاطرنشان کرد: پروژه پتروشیمی گچساران سال‌ها معطل مانده بود که رئیس جمهور دستور داده و نزدیک به ۱۷ هزار میلیارد تومان منابع در طول یک سال اختصاص پیدا کرد تا پروژه تکمیل شود و همین کار باید در پتروشیمی دهدشت تکرار شود.

وی به احداث مینی پالایشگاه دهدشت اشاره کرد و گفت: مجوزات اصلی از جمله مجوز وزارت نفت مجوز محیط‌زیست واگذاری زمین و سایر حوزه ها انجام شده است.

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه پروژه باید به بهترین شکل پیش رود، گفت: کشور وقت آزمون و خطا ندارد، اینکه بعد از دو سال ببینیم به هر دلیلی کار پیش نرفته اجحاف در حق مردم است؛ فرآیند عملیاتی این پروژه هرچه سریع‌تر آغاز شود تا مردم به عینه مشاهده کنند و متوجه حجم کار و تجهیز و فعالیت کارگاه شوند.

منصوری با بیان اینکه ما به استان کهگیلویه و بویراحمد تعلق خاطر ویژه‌ای داریم، تصریح کرد: تمام ظرفیت دولت را به خدمت این کار و این استان می‌آوریم تا بتوانیم گوشه‌ای از نارسایی‌ها را برطرف کنیم.

کد خبر 749173

دیگر خبرها

  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • تلاش استقلال برای رساندن مدافع مصدوم به تراکتور
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • رونالدو مغلوب پرنده سعودی شد!
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • پمپ هیدرولیک
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد