Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@10:22:50 GMT

تشدید سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت انگلیس

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۵۷۱۱۹

تشدید سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت انگلیس

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، پریتی پتل وزیر کشور انگلیس که این طرح را پیشنهاد کرده درصدد است تا افراد مهاجر را به کشورهایی مانند ترکیه، جزیره «من» یا جبل‌الطارق حواله دهد. گفته می شود که جزایر خارج از اسکاتلند هم به عنوان گزینه دیگر در دست بررسی قرار دارد.

پتل ادعا کرده که در این زمینه با مقامات کشورهای یادشده گفت‌وگو و موافقت اولیه آن ها به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حالیست که دولت جبل‌الطارق ساعاتی پس از انتشار این خبر، به ادعای وزیر کشور انگلیس واکنش نشان داده و آن را گمانه‌زنی‌های بی‌اساس دولت لندن خوانده است.

هم زمان موسسات خیریه ،طرح پیشنهادی انگلیس را «غیر انسانی» خوانده و کارشناسان هم نسبت به مشکلات حقوقی آن هشدار داده‌اند. یک کارشناس مسائل مهاجرتی که نامش فاش نشده به تایمز لندن گفته است: مانع قانونی برای اخراج مردم به کشورهای ثالث وجود ندارد. اما این اقدام قابل بحث است و می‌تواند به دادگاه کشیده شود.

پتل قرار است به زودی طرح تحول نظام مهاجرتی انگلیس را که «عادلانه اما محکم» خوانده ارائه کند. او در این طرح ادعا کرده که برای ورود مهاجران از کشورهای جنگ زده مسیرهای قانونی تعریف خواهد کرد. این درحالیست که به افرادی که از کشورهای امن مهاجرت می‌کنند پناهندگی انگلیس اعطا نخواهد شد. به این ترتیب آن ها به کشورهای ثالث منتقل شده تا تعیین تکلیف شوند. فرآیندی که گفته می‌شود ممکن است ماه‌ها بلکه سال‌ها به طول بینجامد.

داده‌های آماری حاکیست که سال گذشته بالغ بر ۸ هزار و ۴۲۰ مهاجر به صورت غیر قانونی از طریق کانال مانش از فرانسه وارد سواحل جنوب غربی انگلیس شده‌اند. از ابتدای امسال (۲۰۲۱) هم تاکنون ۸۰۰ نفر به صورت غیر قانونی به انگلیس مهاجرت کرده‌اند.

انگلیس با خروج از اتحادیه اروپا از طرح پذیرش آوارگان، بین کشورهای عضو اتحادیه شانه خالی کرد؛ با این حال تداوم ورود غیر قانونی مهاجران و عدم همکاری دولت پاریس برای جلوگیری از پیشروی مهاجران از طریق کانال مانش، به پاشنه آشیل سیاست‌های مهاجرتی انگلیس تبدیل شده است.  

کنشگران و فعالان حقوق بشری سختگیری‌های مهاجرتی وزیر کشور انگلیس را مشابه سیاست‌های رئیس جمهوری سابق آمریکا دانسته و نسبت به تکرار سرنوشت دونالد ترامپ هشدار دادند. ترامپ در چهار سال ریاست جمهوری، شدیدترین سیاست‌های مهاجرتی را علیه کشورهای عموما مسلمان به اجرا گذاشت.

برچسب‌ها دونالد ترامپ مهاجرت انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ مهاجرت انگلستان دونالد ترامپ مهاجرت انگلستان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۷۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد

سیدمحمد حسینی گفت: با تصویب و تایید نهایی لایحه عفاف و حجاب در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور، با اشاره به اهمیت رعایت عفاف و حجاب گفت: رهبر معظم انقلاب، علما و بزرگان نظام همه کسانی که دل در گرو اعتلای ایران عزیز دارند، همواره بر اهمیت پای بندی به اعتقادات و ارزشهای اسلامی از جمله حجاب و عفاف به عنوان یک واجب شرعی و قانونی تأکید کرده اند و در شورای انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ وظایف ایجابی دستگاههای مختلف به ویژه فرهنگی و آموزشی مشخص شده است و مجلس نیز قوانینی را به تصویب رسانده که اهتمام به اجرای آنها نشان قانون‌گرایی دست اندرکاران است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با فارس، تصریح کرد: جدا از مصوبات شورای انقلاب فرهنگی که لازم الاجرا است، در لایحه‌ی اخیر عفاف و حجاب هم بر این تکالیف دستگاهها به عنوان وظایف قانونی تصریح شده است، البته در این لایحه که مراحل نهایی خود را پشت سر می گذارد وظایف سلبی فراجا و قوه قضائیه که هم جنبه پیشگیری و بازدارندگی و هم جنبه برخورد قانونی با حرمت شکنان را دارد، مشخص شده است و البته به هر میزان فعالیت‌های موثر ایجابی گسترش کمی و بویژه کیفی داشته باشد، کمتر نیاز به اقدامات سلبی می شود.

وی اضافه کرد: با تصویب و تایید نهایی این لایحه در مجلس و شورای نگهبان، تا حدود زیادی به اختلاف برداشتها پایان داده می‌شود و عملکرد هر دستگاه در این خصوص قابل ارزیابی توسط نهادهای نظارتی خواهد بود.

حسینی در ادامه گفت: در عین حال تا ابلاغ این لایحه که به هر دلیل بیش از حد انتظار به درازا کشیده شده است، دستگاهها باید به وظایف روشن و بی‍ّن خود عمل کنند از جمله فراجا در چارچوب وظایف و موازین پس از مدتی وقفه اقداماتی را شروع کرده که با وظیفه شناسی همگان و همکاری دیگر نهادها امیدواریم سرمایه‌گذاری کلان و سازماندهی بدخواهان ملت ایران برای تضعیف فرهنگ اصیل اسلامی و ایرانی بی نتیجه بماند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور تأکید کرد: همان‌گونه که در نبرد سخت و مواجهه با قدرتهای شیطانی به ویژه رژیم صهیونیستی و حامیانش ایران اسلامی دست برتر را دارد، در حوزه رویارویی نرم نیز با تکیه بر اعتقادات و باورهای عمیق و آداب و سلوک انسانی، این جلوه از تهاجم فرهنگی که بیش از سه دهه یعنی پس از دوران دفاع مقدس شروع شده و مع الأسف برخی از داخلی‌های به ظاهر دلسوز هم با لطایف الحیل به آن دامن می زنند و عملا مروج اباحی‌گری هستند، ره به جایی نبرد و ملت سربلند ایران در عرصه های مختلف با اقتدار نظامی، فرهنگی و اقتصادی بتواند الگویی الهام بخش برای موحدان و حق‌طلبان عالم گردد.

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • دولت انگلیس بخشی از محور نسل‌کشی در غزه است
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • خروش مردم انگلیس در حمایت از فلسطین
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • تکرار حمایت‌ها و پافشاری دولت رئیسی از بازگشت گشت ارشاد
  • تکرار حمایت‌های دولت از گشت ارشاد