Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد مجلس در مدت اخیر گفت: با توجه به اینکه تحریم از اولین موضوعات کار مجلس یازدهم بود، قانون اقدام راهبردی در نتیجه عملکرد طرف های مقابل به تصویب رسید.

به گزارش مشرق، دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امشب (پنجشنبه ۲۸ اسفند) در آخرین گفت وگوی ویژه خبری سال ۱۳۹۹ ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: با توجه به اینکه در آستانه عید سعید باستانی نوروز هستیم، این عید را به همه مردم به ویژه پرستاران و معلمان که سال کرونایی سختی را سپری کردند، تبریک می گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین به کارگرانی که بیکار شدند و مادرانی که علاوه بر نقش مادری، کارمند بوده و به عنوان کمک آموزش معلمان نیز در طول یک سال گذشته فعالیت داشتند، این ایام را تبریک می‌گویم، همچنین به همه مردمی که عزیزان خود را به دلیل کرونا از دست دادند، عرض تسلیت دارم.

رئیس قوه مقننه کشورمان در توضیح سوالی پیرامون قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها گفت: مجلس طرح خوبی را مصوب کرد. این قانون موثر بوده و در آینده تاثیرات بیشتری خواهد گذاشت. ما در مجلس به عنوان نماینده مردم، مهمترین دغدغه آنها را که فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم هاست، دنبال کردیم.

وی اضافه کرد: برای رفع تحریم ها باید تلاش کنیم و همچنین با تکیه به توان داخلی نسبت به خنثی کردن تحریم ها، گام برداریم.

قالیباف با اشاره به مدت زمانی که مجلس برای شکل گیری کمیسیون های تخصصی سپری کرد تا وارد مبحث قانونگذاری شود، گفت: بحث تحریم به عنوان یکی از اولین موضوعات در دستور کار مجلس یازدهم قرار گرفت. برجام یک سند بین المللی و مورد تایید شورای امنیت سازمان ملل متحد است که براساس آن همه طرف ها مکلف به اجرای تعهدات برجام هستند، اما آمریکا به تعهدات خود عمل نکرد و در دوره ریاست جمهوری ترامپ خلاف تعهدات و مقررات بین المللی اقداماتی را انجام داد. این در شرایطی بود که ما تمام تعهداتمان را به صورت تمام و کمال اجرا کردیم.

قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها در چارچوب برجام تصویب شد

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به روند تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها اظهار کرد: در مجلس کار کارشناسی دقیقی با حضور صاحب نظران، کمیسیون های تخصصی و استفاده از نظرات شورای امنیت ملی انجام گرفت تا این قانون به تصویب برسد. قانون مذکور در چارچوب برجام مصوب شده است.

وی یادآور شد: براساس ماده ۳۶ برجام؛ هر کدام از طرفین که به تعهدات خود عمل نکنند، طرف مقابل اجازه دارد تا نسبت به کاهش تعهدات گام بردارد. بر همین اساس ما در قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها، کاهش تعهدات برجامی را برای دولت ملزم کردیم و یکی از مهمترین بخش های آن موضوع پروتکل الحاقی بود. همچنین از دیگر مباحث این قانون مجوزی است که به دولت برای غنی سازی ۲۰ درصد و بیشتر داده شده و موضوع راه اندازی آب سنگین اراک نیز از دیگر مفاد این قانون است.

قالیباف تصریح کرد: قانون اقدام راهبردی قبل از روی کار آمدن بایدن در مجلس تصویب شد، دلیلی ندارد که ملت ما یکطرفه به اجرای تعهدات برجامی بپردازد. ما پروتکل الحاقی را به صورت داوطلبانه اجرا کردیم که همه تحریم ها رفع شود، اما طرف های مقابل نه تنها تحریم ها را برنداشتند، بلکه تحریم های بیشتری را علیه ما اعمال کردند.

این خبر در حال تکمیل است ...

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا محمدباقر قالیباف مجلس شورای اسلامی قالیباف رئیس مجلس اخبار داغ قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۹۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید