Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@14:00:06 GMT

نگرانی از کیفیت اینترنت در نوروز

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۶۰۰۰۶

آفتاب‌‌نیوز :

کارگروه «نوروز ۱۴۰۰» برای نظارت بر کیفیت خدمات در ایام نوروز، حفظ و ارتقای کیفیت خدمات، مدیریت ترافیک و ارائه خدمات باکیفیت به مشترکان اینترنت تشکیل شده است.

در این کمیته نمایندگان شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، مخابرات ایران، همراه اول، ایرانسل، رایتل، شاتل، های‌وب و آسیاتک حضور دارند.

مجید حقی، معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری که این کمیته را تحت مدیریت دارد، می‌گوید پیش از تشکیل این کمیته نیز بخشنامه‌ای به اپراتورها با هدف حفظ کیفیت خدمات به‌ویژه در ساعات پرترافیک نزدیک تحویل سال، دریافت مجوزهای تردد برای تیم‌های فنی و عملیاتی اپراتورها و آمادگی برای افزایش حجم ترافیک صوت و دیتا در نوروز ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اضافه کرد: براساس تصمیمات این کارگروه، اپراتورها موظف شدند اقدامات لازم درباره بررسی و کنترل تغذیه سایت‌ها و تجهیزات ارتباطی و افزایش تاب‌آوری آن‌ها در مواقع بحران را انجام داده و منابع تغذیه پشتیبان برای سایت‌ها را تأمین کنند. علاوه بر این، اپراتورها باید برای افزایش ظرفیت لینک‌های ارتباطی اقدام کرده و مشکل اشباع در لینک‌های انتقال و اینترنت را نیز رفع کنند.

به گفته‌ی حقی، شرکت ارتباطات زیرساخت و شرکت مخابرات ایران متعهد شده‌اند لینک‌های مورد نیاز اپراتورها برای رفع مشکل اشباع و افزایش ظرفیت شبکه را در اختیار آن‌ها قرار بدهند.

این گفته‌ در حالی مطرح می‌شود که چند روز پیش، مدیر کل دفتر حفاظت از حقوق مصرف‌کننده‌ی رگولاتوری خبر از قطع شدن مسیر ارتباطات بین‌الملل زیرساخت در قطر داده بود. پیمان قره‌داغی گفت:
نامناسب بودن کیفیت در ساعات پیک مورد تأیید ما نیز قرار گرفته است. این موضوع در اصفهان و استان‌های جنوبی کشور بیشتر محسوس است. اما در خصوص دلایل آن باید عرض کنم که از چند هفته قبل، مسیر ارتباطات بین‌الملل زیرساخت از طریق قطر، با قطعی همراه بوده و ۸۵۰ گیگابیت از ظرفیت اینترنت زیرساخت از دست رفته است.

قره‌داغی پیش‌بینی کرد که این قطعی حداقل تا ۱۵ فروردین به طول بیانجامد. بااینکه رگولاتوری شرکت زیرساخت‌ را مسئول رزرو پهنای باند برای شرایط قطعی می‌داند، در توضیح عملکرد این شرکت می‌گوید مرکز ملی فضای مجازی باید مجوز افزایش ظرفیت بین‌الملل می‌داد و در این روند تعلل کرده است.

بااین‌حال مجوز ۴۰۰ گیگابیت ظرفیت ذخیره صادر شده اما طبق قول شرکت زیرساخت، این حجم هنوز وارد مدار نشده؛ چرا که مشترکان اینترنت در کشور همچنان با مشکل مواجه هستند و بیم آن می‌رود که با آغاز تعطیلات نوروز که به دلیل شیوع کرونا، خانه‌نشین شدن مردم را به دنبال دارد، کیفیت اینترنت وخیم‌تر شود. پیگیری‌ها از شرکت ارتباطات زیرساخت هنوز به نتیجه‌ای نرسیده و پاسخی در بر نداشته است.

به‌ گفته‌ حقی، معاون امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات رگولاتوری، یکی دیگر از اقدامات کارگروه «نوروز ۱۴۰۰» الزام تیم‌های فنی و عملیاتی شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتورها به پاسخگویی در تمام ساعات شبانه‌روز است.

او در این زمینه گفت: مشترکان می‌توانند در صورت بروز مشکل در اپراتور همراه اول با شماره ۹۹۹۰، در ایرانسل با شماره ۷۰۰، در رایتل با شماره ۲۰۰، در مخابرات با شماره ۲۰۲۰، در شاتل با شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰، در های‌وب با شماره ۱۵۶۵ و در آسیاتک با شماره ۱۵۴۴ تماس بگیرند.

منبع: زومیت

منبع: آفتاب

کلیدواژه: اینترنت عید نوروز ارتباطات زیرساخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در سال های اخیر منجر به پیشرفت های قابل توجه در صنایع مختلف شده است. در همین راستا یک شرکت دانش‌بنیان در کارخانه نوآوری آزادی (شعبه پارک فناوری پردیس) با استفاده از هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء توانسته است محصولی را در حوزه حمل و نقل به بازار عرضه کند.

آیه غفرانی هم بنیان گذار این شرکت دانش‌بنیان در خصوص ایده اولیه تأسیس این مجموعه گفت: این شرکت از سال 1401 فعالیتش را در مرکز نوآوری دیجی‌کالا (دیجی‌نکست) واقع در کارخانه نوآوری آزادی آغاز کرده است. با وجود چالش های گسترده و متنوع در حوزه حمل و نقل،  تمرکز خود را بر حل مشکلات این حوزه با استفاده از فناوری های نو قرار داده که در نهایت منجر به تولید پلتفرم هوشمند مدیریت ناوگان حمل و نقل شد.

وی افزود: پلتفرم مدیریت ناوگان با هدف کاهش هزینه و ریسک شرکت‌های پخش و حمل و نقلی، خدمات متنوعی را ارائه کرده است. این خدمات شامل یک پلتفرم جامع نرم افزاری در کنار انواع مختلف و متنوع ماژول‌های سخت افزاری می‌باشد. هدف اصلی ما، ایجاد یک بستر یکپارچه، هوشمند و مطمئن برای شرکت‌ها و سازمان‌هاست که بتوانند بهره‌وری فرایندهایشان را بهبود داده، کیفیت خدماتشان را بالا برده و با ابزارهای مختلفی که ما در اختیارشان قرار می‌دهیم هزینه‌های مربوط به سوخت، نگهداری تعمیرات و خسارات تصادفات را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.

غفرانی همچنین در خصوص امکانات این پلتفرم گفت: امکانات ارائه‌شده توسط سیستم مدیریت ناوگان شامل ۲ بخش نصب و راه‌اندازی ماژول‌های متنوع سخت افزاری و امکانات گسترده نرم افزاری است.

وی گفت: ماژول‌های سخت افزاری شامل نصب انواع مختلف ردیاب به منظور نظارت بر موقعیت لحظه‌ای خودرو و راننده، قفل هوشمند درب کابین، پایش اطلاعات مهم از کامپیوتر خودرو، پایش لحظه‌ای دما و رطوبت کابین جهت زنجیره حمل سرد و نصب دوربین کابین جهت رصد کامل و دقیق رخدادهای داخل کابین و جاده به صورت همزمان است.

هم بنیان گذار مجموعه کارپو ادامه داد: این شرکت توانسته است در کمتر از ۱ سال از آغاز فعالیت خود، عنوان دانش‌بنیان را کسب کرده و به عضویت مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی مازندران و پارک فناوری پردیس در بیاید.

وی در خصوص برنامه های این شرکت در سال 1403 نیز گفت: این شرکت در ۲ سال اول تاسیس خود، تمرکز خود را صرفاً برروی نیازسنجی بازار و توسعه محصول گذاشت. اما در سال جدید برنامه ما ورود جدی به بازار در کنار توسعه و ارتقاء همیشگی محصول است.

غفرانی در پایان، حضور در کارخانه نوآوری آزادی را موجب تسهیل برخی از فرایندها مانند کسب برخی مجوزها، ارتباط راحت‌تر با بازار، شبکه سازی گسترده و حضور در محیطی پویا برشمرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعهد اپراتورها بر ایجاد پوشش فیبرنوری پس از صدور مجوز حفاری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی