Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسر بسطامی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مقام معظم رهبری همواره به همگام‌سازی، ایجاد وحدت و همچنین بیش از پیش استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای برطرف کردن مشکلات در جامعه تاکید داشتند.

وی گفت: در ۲ سال اخیر بویژه امسال حوادثی مانند سیل و کرونا مشکلاتی را برای مردم به وجود آورد که تلاش شبانه‌روزی نیروهای جهادی برای برطرف کردن دغدغه های مردم ستودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: افراد توانمند با فعالیت های مختلف گرد هم آمده و با مکاتبات اداری امیدواریم دستگاه های اجرایی اطلاعاتی از سازمان های مردم نهاد را کسب کنیم و معرفی‌ فعالان در برطرف کردن دغدغه های مردم در زمان کرونا همچنین معرفی نفرات برای حضور در مجمع، همکاری لازم را داشته باشند.

وی گفت: دبیران برخی از شهرستان‌ها پیشنهاد شده و در انتظار ابلاغ حکم آنان هستیم و شورای مرکزی متشکل از سازمان های مردم نهاد ایجاد خواهد شد.

بسطامی ادامه داد: وحدت رویه بین سازمان های مردم نهاد برای اقدامات لازم باید صورت گیرد که در یک منطقه فعالیت‌های مشترک انجام نشود و در این راستا نیازمند تعریف اقدامات هستیم.

وی افزود: ظرفیت شهرستان باید شناسایی شود و در قالب مسئولیت به کمیته ها اقدامات لازم صورت گیرد، دستگاه های دولتی در این راستا همکاری لازم را با مجموعه داشته باشند چرا که مردم برای این انقلاب زحمت کشیده و خون دادند و باید اکنون نیازمندان را بدون هرگونه تفکر جناحی کمک کنیم.

وی اظهار داشت: سازمان های مردم نهاد در حوزه های مختلف به افراد بزهکار در مناطق حاشیه نشین کمک خواهند کرد و بدون هرگونه تفکر جناحی اقدامات لازم صورت می‌گیرد.

بسطامی گفت: در دوران کرونا اقدامات مفیدی انجام شد اما برای اینکه اقدامات مغفول نماند و یا موازی صورت نگیرد نیازمند شناسایی ظرفیت ها هستیم تا فعالیت ها به صورت مطلوب انجام شود.

وی ادامه داد: با اهدای بسته های حمایتی به افراد نیازمند در مواقعی فرهنگ فقر را ترویج داده‌ایم، اما برخی خانواده‌ها نیازمند حمایت بودند و برخی دیگر انتظار داشتند که همواره این کمک ها را دریافت کنند، باید در این راستا اشتغال زایی صورت گیرد تا این فرهنگ اشتباه از بین رود.

وی افزود: شورای محلات راه اندازی می شود و کارگاه های کوچک تولیدی در مناطق حاشیه نشین حمایت خواهند شد.

برچسب‌ها مناطق محروم سازمان های مردم نهاد خرم آباد محرومیت لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم سازمان های مردم نهاد خرم آباد مناطق محروم سازمان های مردم نهاد خرم آباد محرومیت لرستان اخبار کنکور سازمان های مردم نهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«مهدی اسماعیلی» از حوزه انتخابیه خدابنده به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

رویکرد مردم به سمت انتخاب نیروهای ارزشی ولایی و انقلابی است، شاکله مجلس دوازدهم هم مانند یازدهم بوده و اکثر نمایندگان سمت و سوی اصولگرایی خواهند داشت‌.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

باتوجه به اهمیت نظام آموزشی کشور که پایه پیشرفت و اساس هر کشوری بوده و با توجه به سابقه دیرینه‌ام در آموزش عالی و آموزش و پرورش، ترجیح می‌دهم در مجلس آینده مانند مجلس یازدهم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس فعالیت داشته باشم.

مهمترین رکن آموزش و پرورش مربوط به نیروی انسانی آن است، معلمان نقش کلیدی در نظام تعلیم و تربیت کشور دارند و برای ایجاد انگیزه در معلمان و تأمین کسری آموزش و پرورش باید اهتمام لازم را داشته باشیم.

همچنین مهمترین چالش آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است و سالانه ۶۰ هزار نیرو بازنشسته می‌شوند پس لازم است به شیوه‌های مختلفی این کمبود را برطرف کنیم.

مدارس باید با تکمیل کادر پرورشی، مدیران و معاونان اداره شود؛ بنابراین باید نیروها تأمین شوند تا اثرگذاری و ارتقا کمیت و کیفیت آموزش و پرورش را شاهد باشیم.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون آموزش و تحقیقات- و موضوعاتی چون تعجیل در اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساماندهی نیروهای انسانی و تدوین محتواهای آموزشی متناسب با زمان حاضر را پیگیری می‌کنم.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

مهاجرت بی رویه‌ای را در شهرهای مختلف استان شاهد هستیم، یکی از عوامل نگه‌داشت جمعیت در هر جامعه‌ای اشتغال پایدار است، پس باید یکی از مهمترین موضوعات لزوم کارآفرینی و اشتغال‌زایی برای افراد جویای کار باشد تا ماندگاری جمعیت را رقم بزند.

تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال پایدار به کار ببندیم تا از مهاجرت بی‌رویه جلوگیری کرده و شاهد پیشرفت و آبادانی تمام شهرستان‌های استان باشیم.

کد خبر 6092670

دیگر خبرها

  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • ساخت ۴۶ واحد مسکن محرومان در ۲ بخش سنگر و کوچصفهان
  • نیازمند شبکه تنظیم‌گری کشوری هستیم
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار
  • هشدار نارنجی دشت کاشان در پایان هفته