Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی ، بر اساس قانون اساسی تانزانیا صلوحی در مدت باقیمانده از دوران ریاست جمهوری مگوفلی که در سال ۲۰۲۵ خاتمه می یابد، به عنوان رئیس جمهوری جدید این کشور تعیین شد.  

صلوحی در حال حاضر تنها زنی است که در آفریقا متصدی پست ریاست جمهوری است و بدین ترتیب وی به شمار اندک زنانی پیوست که در قاره آفریقا به ریاست جمهوری رسیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صلوحی ۶۱ ساله که به عنوان «ماما سامیه» شناخته می شود ، در سال ۲۰۱۵ به طور غیرمنتظره به عنوان معاون رئیس جمهوری انتخاب شد و بدین ترتیب بر بسیاری از سایر سیاست مداران برجسته حزب «چاما چا مایبندوزی» پیش افتاد  که بیش از ۵۰ سال است بر تانزانیا حکم می راند.

بر اساس گزارش القدس العربی، صلوحی از نظر رویکرد شخصی تفاوت زیادی با مگوفلی دارد  زیرا رئیس جمهوری متوفی، فرد عجولی بود و بیم آن نداشت که بی درنگ و فی البداهه سخن بگوید و احساسات خود را بیان کند در حالی که صلوحی با تامل و درنگ بسیار زیاد سخن می گوید و رفتار می کند.

جان مگوفولی هفتادساله از سال ۲۰۱۵ بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زده بود. وی پیش از این عضو پارلمان تانزانیا و وزیر شیلات این کشور بود.

تانزانیا کشوری در شرق آفریقاست که از شمال با کنیا و اوگاندا، از غرب با رواندا،  بوروندی و جمهوری دمکراتیک کنگو و از جنوب با زامبیا، مالاوی و موزامبیک همسایه ‌است.

۱۴۸۷

برچسب‌ها قاره آفریقا ایرنا القدس العربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آفریقا ایرنا القدس العربی قاره آفریقا ایرنا القدس العربی اخبار کنکور رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟