Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - شرکت بیمه کوثر (سهامی عام) با نصاب 31 درصد نسبت مالکانه، در پایان پاییز 99، رتبه دوم صنعت بیمه را در این شاخص به‌دست آورد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد  و اعلام مدیر حسابرسی داخلی شرکت بیمه کوثر، با توجه به بهبود مستمر وضعیت مالی شرکت از جمله درآمدهای ناشی از سرمایه گذاری و عملیات بیمه‌گری، نسبت مالکانه شرکت بیمه کوثر (سهامی عام) در بازه سه ساله منتهی به 30 آذر 99، حدود 100درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرتضی اصلانی با بیان اینکه هرچه نسبت مالکانه بالاتر باشد بیانگر استحکام بیشتر یک واحد تجاری است، گفت: دارایی‌های هر بنگاه اقتصادی یا به صاحبان سهام تعلق دارد یا به افرادی خارج از مجموعه که همان بدهی است. نسبت مالکانه یعنی نسبت حقوق صاحبان سرمایه به مجموع دارایی. هر چه نسبت مالکانه شرکت بیشتر باشد نسبت بدهی آن کمتر است و می‌توان نتیجه گرفت شرکت به تعهدات خود پایبندی بیشتری دارد و نیز از اهرم مالی استفاده چندانی نمی‌کند.
وی نسبت مالکانه پایین در یک واحد تجاری را نمادی از افزایش ریسک مالی آن دانست و افزود: اگر شرکتی بخش عمده‌ای از سرمایه خود را از محل اعتبارات تامین کند، در عمل با افزایش بدهی خود نسبت مالکانه را کاهش داده است.
مدیر حسابرسی داخلی بیمه کوثر با اعلام اینکه متوسط این نسبت در صنعت بیمه حدود 15درصد است، خاطرنشان‌کرد: خوشبختانه شرکت بیمه کوثر طی سه سال گذشته توانست این نسبت را به بیش از دو برابر متوسط صنعت افزایش دهد و به 31 درصد برساند تا پس از بیمه البرز، با نسبت 35 درصد، جایگاه دوم را در این زمینه به خود اختصاص دهد.
مرتضی اصلانی یاداورشد: در حالی که مجموع دارایی شرکت بیمه کوثر در همین دوره سه برابر شده است بهبود شاخص نسبت مالکانه ارزش و اهمیت بیشتری می‌یابد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شرکت بیمه کوثر نسبت مالکانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۳۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری به دولت این کشور توصیه کرد در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر بازنگری کند.

به گزارش اعتمادآنلاین، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی در خصوص فعالیت‌های سایبری را قویا رد و محکوم کرد.

کنعانی تصریح کرد: نهاد‌های آمریکایی نمی‌توانند با برچسب زدن‌های مختلف بی‌اساس به اشخاص و نهاد‌های ایرانی، موج انتقادات جهانی نسبت به سیاست‌های حمایتی نامحدود آمریکا از جنایات جنگی و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری فلسطین و نیز سرکوب‌های خشونت‌آمیز معترضان در داخل آمریکا را منحرف سازند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: به دولت آمریکا توصیه می‌کنیم به جای اتهام زنی‌های بی اساس به دیگر کشور‌ها و ملت‌ها، به حمایت‌های تسلیحاتی، نظامی، مالی و سیاست‌های بین‌المللی خود از رژیم آپارتاید و اشغالگر صهیونیستی علیه ملت مظلوم فلسطین پایان داده و در سیاست‌های مداخله جویانه و نیز تهدیدآفرین خود نسبت به حقوق بشر، حقوق بشردوستانه بین‌المللی، حقوق بین الملل و صلح و امنیت بین‌المللی بازنگری نموده و مسئولانه رفتار کنند.

دیگر خبرها

  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • مخالفت جدی منچستریونایتد با محدودیت مالی در لیگ برتر
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه شرکت‌های ایرانی
  • واکنش وزارت خارجه به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی
  • رنگین شدن سفره بیکاران در گروی افزایش بیمه بیکاری
  • افت فروش آیفون در چین؛ اپل به رتبه سوم سقوط کرد
  • افزایش ضریب امنیت غذایی ایرانیان با خودکفایی در تولید لاین مرغ آمین
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی