Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک تولیدکننده گفت: قطعات تولیدی کارگاه ما به شهرها و استانهای مجاور صادر می‌شود اما عدم حمایت مسئولان و نبود سرمایه کافی، گاهی ما را برای خرید مواد اولیه دچار مشکل کرده و مجبور به توقف تولید می‌شویم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مجتبی سعادتمند از راه‌اندازی یک واحد تولیدی در شهرستان درگز خبر داد و اظهار کرد: پس از فارغ‌التحصیلی در رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه فردوسی مشهد، به این فکر افتادم که قطعات الکترونیکی خودروها را باکیفیتی عالی و قیمتی مناسب در شهرستان تولید کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تحقیقات و آزمایشات مورد نیاز برای راه‌اندازی سیستم‌های برنامه‌نویسی واحد تولیدی خود را در بهمن ماه سال گذشته شروع کردم و پس از قریب به دو ماه، تولید و مونتاژ قطعات در سطح خیلی کوچک آغاز شد؛ این تولید بسیار کم برای ورود آزمایشی اجناس به بازار و سنجش میزان بازارپسندی محصولات بود.

این تولیدکننده درگزی گفت: استقبال فراوان فروشندگان لوازم‌یدکی خودرو ما را بر آن داشت تا تولید محصولات خود را با حجم بیشتر، در یک فضای بزرگ‌تر و با امکانات پیشرفته‌تر ادامه دهیم.

سعادتمند تأکید کرد: در این میان با استفاده از تسهیلات اشتغال‌زایی بسیج سازندگی، بنیاد برکت و کمیته امداد کارکنان کاری خود را از دو نفر به هشت نفر ارتقا دادم و امروز پس از گذشت یک سال، توانسته‌ایم 80 مدل سوکت برای تمام خودروهای ساخت داخل را از صفر تا صد طراحی کرده و با ضمانت کیفیت و اصالت کالا روانه بازار کنیم.

وی عنوان کرد: فروش ماهیانه ما از هر نوع سوکت بیش از 6000 عدد بوده و محصولات خود را در شهرهایی مثل درگز، مشهد، قوچان، بجنورد، تهران و بندرعباس عرضه می‌کنیم.

تولیدکننده قطعات خودرو تصریح کرد: پس از مدتی کار کردن و تجهیز کارگاه تصمیم گرفتیم پا را فراتر گذاشته و اقدام به طراحی و تولید محصولاتی مانند تقویت شیشه بالابر خودرو و سه‌راهی و محافظ برق کنیم.

سعادتمند تأکید کرد: البته چاپ مدارات برخی محصولات بر روی فیبرهای مسی نیاز به دستگاه‌های بسیار گران‌قیمت و نایاب داشت که کار ما را کمی با مشکل مواجه کرده بود؛ اما با تکیه بر انتظاری که مقام معظم رهبری از جوانان برای رونق تولید داشتند موفق شدیم پس از 4 ماه بررسی و آزمایش، این دستگاه را با کمترین هزینه تولید کرده و از آن در تولیدات خود استفاده کنیم.

وی افزود: هدف ما از راه‌اندازی این واحد تولیدی صرفاً درامد زایی و کسب سود نبود؛ بلکه قصد داشتیم یک محصول باکیفیت در عین داشتن قیمت مناسب را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهیم؛ لذا تمام مواد مصرفی ما از بهترین جنس پلاستیک بوده و طراحی مدارها و مونتاژ کارها با دقت بسیار زیاد انجام می‌شود.

این تولیدکننده درگزی تبیین کرد: کارگاه تولید قطعات ما قابلیت ارائه انواع محصولات الکتریکی و به‌تبع آن به‌کارگیری نیروی کار بیشتری را دارد اما نبود سرمایه اولیه باعث شده نتوانیم راندمان مطلوبی را داشته باشیم؛ به‌نحوی‌که در برخی موارد مجبوریم به دلیل نداشتن مواد اولیه، تا فروش رفتن محصولات و بازگشت سرمایه، فعالیت کارگاه را متوقف کنیم.

سعادتمند در پایان خاطرنشان کرد: ما به عنوان یک جوان تمام تلاش خود را برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب انجام می دهیم اما گاهی کم لطفی و عدم حمایت برخی مسئولان، پیمودن ادامه مسیر را برای ما سخت و دشوار می کنیم؛ امیدواریم مسئولان حمایت بیشتری از چنین واحدهایی داشته باشند تا مجبور نشویم شاهد بیکاری بسیاری از جوانان و نخبگان بوده و برای تأمین محصولات موردنیاز خود چشم به دست بیگانگان داشته باشیم.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی

به گزارش تابناک اقتصادی؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با تأکید بر اهمیت ساماندهی مسائل اقتصادی در برنامه‌های اساسی کشور، گفت: شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، مسئولیت و تکلیف بزرگی برای بخش خصوصی و بخش دولتی است و ما همگی باید در کنار هم تلاش کنیم تا مشکلات موجود رفع شود، گرچه حل برخی مسائل برای واحدهای تبدیل تولیدی تبدیل به رؤیا شده است.

صمد حسن‌زاده در صد و دومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان آذربایجان شرقی که با حضور اعضای کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، برگزار شد، افزود: اتاق ایران، یک بسته کارشناسی‌شده در زمینه رفع مسائل ارزی و پولی برای ارائه به دولت تدوین کرده که در آن، راهکارهای پیشنهادی بخش خصوصی به‌صورت مفصل اعلام شده است.

حسن‌زاده با تأکید بر لزوم تأمین نقدینگی برای فعالیت واحدهای تولیدی، گفت: مدیران بانک‌ها دلیل کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی را الزام دولت به اعطای وام‌های تکلیفی از جمله وام مسکن، ازدواج، فرزند آوری و... اعلام می‌کنند.

وی با اشاره به افزایش نرخ بهره‌های بانکی که به‌منظور کنترل نقدینگی انجام شده بود، گفت: با این نرخ هیچ‌گونه ظرفیت و امکانی برای توسعه وجود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • سیمونه اینزاگی: به باشگاه گفتم نمی خواهم هیچ بازیکنی از جمع ما خارج شود؛ به همه آنها نیاز دارم