Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@16:05:39 GMT

مشکلات لوزالمعده چگونه قابل تشخیص است؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۶۴۰۵۹

آزمایشات متعددی مانند سونوگرافی به شیوه آندوسکوپی برای تشخیص و شناسایی مشکلات لوزالمعده یا پانکراس وجود دارد. خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران به نقل از اخبارک نت نوشت: آزمایش‌های زیادی برای تشخیص مشکلات پانکراس یا لوزالمعده وجود دارد که مهمترین آن‌ها آزمایش خون است. این آزمایش می‌تواند علائم و نشانه‌هایی از جمله عفونت، کم خونی و کم آبی را بررسی کند و در صورت مشکوک بودن به سرطان لوزالمعده، تشخیص توموری به نام CA ۱۹-۹ قابل بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  آزمایش‌های دیگری نیز وجود دارد که به تشخیص مشکلات لوزالمعده کمک می‌کند؛ آزمایش تحریک سکرتین از جمله این آزمایشات است. سکرتین هورومونی است که توسط روده کوچک ترشح شده و لوزالمعده را تحریک می‌کند تا مایعی را برای مهار اسید معده و کمک به هضم غذا تولید کند.   آزمایش تحریک سکرتین توانایی لوزالمعده را در پاسخ به ترشحات اندازه گیری می‌کند. این آزمایش می‌تواند برای تعیین فعالیت پانکراس در افراد مبتلا به بیماری‌های مؤثر بر پانکراس مانند فیبروز کیستیک یا سرطان لوزالمعده انجام شود.   در طول آزمایش، یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی لوله‌ای را به پایین گلو، در معده، سپس در قسمت فوقانی روده کوچک قرار می‌دهد، سکرتین به صورت داخل وریدی تزریق می‌شود و محتوای ترشحات اثنی عشر توسط آسپیراسیون برداشته شده و طی دو ساعت آزمایش می‌شود.   آزمایش الاستاز مدفوع آزمایش الاستاز مدفوع آزمایش دیگری برای سنجیدن عملکرد پانکراس است که سطح الاستاز موجود را بررسی می‌کند. الاستاز آنزیمی است که در مایعات تولید شده توسط پانکراس وجود دارد و مسئول هضم و تجزیه مواد غذایی و پروتئین‌ها است. در این آزمایش، نمونه مدفوع بیمار برای شناسایی وجود الاستاز تجزیه و تحلیل می‌شود.   توموگرافی رایانه‌ای (CT) با رنگ این آزمایش تصویربرداری می‌تواند به ارزیابی سلامت لوزالمعده کمک کند. توموگرافی رایانه‌ای می‌تواند عوارض بیماری لوزالمعده، مانند مایعات اطراف لوزالمعده، عفونت بسته شده آبسه یا مجموعه‌ای از بافت ها، مایعات و آنزیم‌های لوزالمعده (سودوسیست لوزالمعده) را تشخیص دهد.   سونوگرافی شکمی سونوگرافی شکمی می‌تواند سنگ صفرا که ممکن است جریان مایع از پانکراس را مسدود کند به نمایش بگذارد و همچنین می‌تواند وجود یک آبسه یا کیست کاذب در پانکراس را نشان دهد.   آندوسکوپی لوزالمعده و مجرای صفراوی یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی لوله‌ای را به پایین گلو، معده و سپس در روده کوچک قرار می‌دهد. از یک رنگ برای کمک به پزشک در تشخیص ساختار مجرای صفراوی، سایر مجاری صفراوی و مجرای لوزالمعده استفاده می‌شود. اگر سنگ‌های صفرا مجرای صفراوی را مسدود کرده باشند، می‌توان آن را به روش آندوسکوپی از بین برد.   سونوگرافی به شیوه آندوسکوپی در این آزمایش، یک پروب متصل به آندوسکوپ سبک در گلو و معده قرار می‌گیرد. امواج صوتی تصاویر اندام‌های شکم را نشان می‌دهند. سونوگرافی آندوسکوپی ممکن است سنگ صفرا را نشان دهد و می‌تواند در تشخیص التهاب حاد لوزالمعده مفید باشد. همچنین می‌توانید با انجام این نوع سونوگرافی از لوزه المعده خود نمونه برداری کنید.   تصویربرداری رزونانس مغناطیسی از لوزالمعده از این نوع MRI می‌توان برای بررسی مجاری صفراوی و مجرای پانکراس یا همان لوزالمعده استفاده کرد. بیشتر بخوانید: چگونه از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری کنیم؟ انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: لوزالمعده سلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لوزالمعده سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم

در یک آزمایش دو گوشی گلکسی اس ۲۴ و آیفون ۱۵ پرومکس داخل ظرفی قرار داده شد تا درون فریزر قرار بگیرند. نتیجه این آزمایش را در ویدئوی زیر مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • آزمایش یخ زدن دو گوشی تلفن همراه + فیلم
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور