Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کل دادگستری استان قزوین از کسب رتبه برتر کشوری در طرح آزادسازی زندانیان توسط دادگستری کل استان خبر داد و گفت: مجازات‌های جایگزین حبس که د‌ر قانون مجازات جد‌ید مورد توجه قانونگذار قرار گرفته، می‌تواند از تبعات حبس و تاثیرات منفی مجازات زند‌ان بکاهد لذا قضات محترم تا جایی که امکان دارد باید از صدور احکامی که در آن حبس و بازداشت است پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - حجت‌الاسلام والمسلمین قدرتی رئیس کل دادگستری استان قزوین در نشست قضایی با حضور مسئولان و مدیران قضایی در زندان مرکزی استان ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد شعبانیه، گفت: اصلاح و تربیت مجرمین که به عنوان مأموریت ششم در سند تحول قوه قضاییه آمده یک اولویت مهم و قطعی است که تنها از طریق زندان محقق نمی‌شود و از راه‌های دیگر نیز می‌توان به آن دست یافت.

رییس کل دادگستری استان قزوین از کسب رتبه برتر کشوری در طرح آزادسازی زندانیان توسط دادگستری کل استان خبر داد و گفت: مجازات‌های جایگزین حبس که د‌ر قانون مجازات جد‌ید مورد توجه قانونگذار قرار گرفته، می‌تواند از تبعات حبس و تاثیرات منفی مجازات زند‌ان بکاهد لذا قضات محترم تا جایی که امکان دارد باید از صدور احکامی که در آن حبس و بازداشت است پرهیز کنند.

وی همچنین از کاهش آمار محکومین مالی و تحت قرار در استان خبر داد و گفت: تعداد کل زندانیان تحت قرار استان ۴۳۰ نفر یعنی حدود ۱۳ درصد از کل زندانیان استان می‌باشد و در مقایسه با میانگین کشوری که حدود ۲۳ درصد است، جایگاه قابل قبولی است.

حجت الاسلام والمسلمین قدرتی با اشاره به این که هدف از زندانی کردن مجرمین صرفاً مجازات آن‌ها نیست افزود: باید همواره به دنبال آثار تربیتی برای فرد مجرم باشیم لذا با توجه به ایام پایانی سال و لزوم رسیدگی حضوری به مسائل و مشکلات زندانیان لازم است رسیدگی به پرونده‌های مددجویان بواسطه حرکت جهادی همکاران قضایی انجام شود.

مقام ارشد قضایی استان گفت: در سال آینده دستگاه قضایی استان با افرادی که قانون شکنی می‌نمایند به ویژه در بحث حقوق عامه، بیت المال و مختل کنندگان امنیت با جدیت بیشتری برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادگستری قزوین آزادسازی زندانیان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری قزوین آزادسازی زندانیان آزادسازی زندانیان استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۵۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • سند‌های «رفسنجان قشم» سازماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • رتبه اول کشوری در زمینه انجام تکالیف قانونی صدور مجوز
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • عفو بیش از ۲ هزار نفر از زندانیان جرایم غیر سرقت در البرز
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر