Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: سطوح آموزش مهارت را به دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی نبرده‌ایم و باید از دوران کودکی این موضوع را در ذهن آنها به یک فرهنگ تبدیل کنیم.

ابراهیم صالحی‌عمران رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره دلایل افزایش تب مدرک گرایی در کشور بیان کرد: بالا بودن تب مدرک‌گرایی به ویژه در مقطع تحصیلات تکمیلی بدین خاطر است که سطوح آموزش مهارت را به دوره پیش‌دبستانی و ابتدایی نبرده‌ایم و باید از دوران کودکی به ویژه این موضوع را در ذهن کودکان به یک فرهنگ تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: وقتی در ذهن کودک مدام صحبت‌هایی از دانشگاه، توجه به یکسری از رشته‌های ایده‌آل و ارزش‌های شغلی به جای توجه به مهارت، الگو و فرهنگ کار قرار می‌گیرد، او در نوجوانی و جوانی هم آن‌ها را الگو کرده و راه خود را پیش می‌برد و توجه به مهارت را اولویت چندم خود می‌داند.


صالحی‌‌عمران اظهار داشت: البته در سطوح پایین نظام‌های آموزش رسمی ما نیز متاسفانه به بحث مهارت‌آموزی توجه جدی نشده است و برای این موضوع آنچنان هم که باید برنامه‌ای ندارند لذا هیچوقت در این سیستم، آموزش عالی مهارتی اتفاقی نمی‌افتد و ورود به بازارکار و مهارت‌آموزی در بین خانواده و دانش‌آموزان به یک فرهنگ تبدیل نمی‌شود.


وی در پاسخ به این سوال که یک جوان باید تا کجا درس بخواند، گفت: معتقدم که یک جوان بعد از اخذ مدرک دیپلم باید وارد بازارکار شود و در این خصوص باید چهارسال آموزش متوسطه با توجه به آموزش‌های مهارتی بسیار قوی‌تر از گذشته ارائه شود.


رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: چهار سال متوسطه اوج جوانی، قدرت، استعداد و توانایی‌های نوجوان است و باید در این دوره استعداد‌ها به نحوی مطلوب شناسایی شود. آموزش عالی را سرانجام نمی‌دانم و معتقدم هرچقدر یک جوان زودتر وارد بازارکار شود برایش بهتر است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مدرک گرایی دانشگاه فنی و حرفه ای رییس دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • به کارکنان وظیفه تیپ ۵۵ هوابرد گواهینامه مهارت آموزی اعطا شد
  • سینمای سیار کودک و کارگاه آموزش رایانه در خاش افتتاح شد