Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اعطا سخنگو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ما در بهمن سال ۹۷ در شورای شهر تهران مصوبه‌ای تحت عنوان «طراحی، پایش و اجرای نماهاس ساختمانی شهر تهران» داشتیم، مبنای این مصوبه هم این است که شما وقتی یک ساختمان می‌سازید باید به نمای آن توجه کنید، زیرا نمای بیرونی متعلق به شهر نیز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین باید به نحوی عمل شود که در جهت افزایش نظم و انضباط شما نمای درستی را طراحی کنید، ما برای کنترل این امر نیاز به کمیته‌هایی در تمامی مناطق داشتیم و در آن از کارشناسان معماری و طراحی شهری استفاده شود تا نمای ساختمان‌های شهر تهران مورد بررسی قرار گیرد.

سخنگو شورای شهر تهران افزود: مدتی است که این کمیته شکل گرفته و دو استاد دانشگاه متخصص در حوزه معماری و یک معمار در آن حضور دارند و البته یک ناظری هم بدون حق رای در آنجا وجود دارد تا به درستی فرایند را کنترل کند؛ این کمیته‌ها در ۲۲ منطقه به کیفیت کار توجه می‌کنند تا طرح قوی‌تر شود.

اعطا بیان کرد: خوشبختانه ۲ سال است که شاهد این بودیم که یک تغییر محسوس و روشنی در کیفیت نما‌های ساختمانی تهران بودیم و این دستاورد مهمی در حوزه منظر شهری است، در نکاتی که مقام معظم رهبری درباره شورا فرمودند، به طور مشخص به موضوع چهره شهر و منظر ساختمان‌ها اشاره کردند و بنابراین به آن توجه کردیم.

وی یادآور شد: در گذشته هم اقداماتی انجام شده بود، اما مصوبه‌ای نداشت در حال حاضر این طرح مصوبه دارد و به صورت قانونی فعالیت می‌کند و امیدوارم این کار در دوره آینده هم تداوم داشته باشد البته باید مشکلات آن رفع شود.

بیشتر بخوانید

نمای ساختمان به هویت شهری گره خورده است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماهای شهری شورای شهر شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۶۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز

استاندار آذربایجان شرقی امروز در این نشست، کمیته‌ای تخصصی متشکل از نمایندگان استانداری، شهرداری، اوقاف و میراث فرهنگی را مامور تدوین سند احیاء ربع رشیدی کرد.

رحمتی با بیان اینکه در مرحله نخست احیاء این مجموعه تاریخی باید مسئله دارایی‌ها، گردشگری و تملک اراضی این مجتمع حل شود افزود: با تدوین طرح عملیاتی احیاء این مجتمع نقشه و مسیر راه احیاء آن مشخص می‌شود.

در این نشست همچنین مصوب شد اعطای جایزه ملی و بین‌المللی ربع رشیدی برای پزشکان برنامه‌ریزی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم با اشاره به اجرای ۵ فصل کاوش‌های باستان‌شناسی در این مجموعه گفت: مجموعه ربع رشیدی در سال ۵۴ در فهرست آثار ملی ثبت شده و در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی قرار گرفته که نیازمند آزادسازی اراضی است.

حمزه‌زاده افزود: مساحت عرصه و اعیانی ربع رشیدی بیش از ۹۰ هکتار است که در طول ۷ قرن مورد تهاجم و دستبرد قرار گرفته و در حال حاضر کمتر از ۱۳ هکتار آن قابل احیاست که بیش از ۱۱ هکتار آن تملک و آزادسازی شده است.

شهرک دانشگاهی ربع رشدی تبریز در قرن هشتم هجری به همت خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی، وزیر غازان خان و یکی از دانشمندان و نویسندگان برجسته  عصر در شمال شرق تبریز بنیان نهاده شد که در آن به هفت زبان زنده دنیا تدریس می‌‎شد وحدود ۶ هزار دانشجو از مناطق مختلف جهان در آن تحصیل می‌کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • صدور مصوبه کارگروه امور زیربنایی برای ۵۷ شهرک مسکونی
  • ۵۷ شهرک مسکونی مصوبه کارگروه امور زیربنایی استان را اخذ کرده‌اند
  • کارواش های منطقه یک تهران زیر ذره بین بازرسان
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • تعرفه شستشوی نما ساختمان ۱۴۰۳