Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، بعد از گذشت حداقل ۳ هفته از شروع علائم بیماری، شما دیگر ناقل نبوده و با تشخیص پزشکتان مرخص شده‌اید.

حال که سلامتی خود را نسبتا بازیافتید باید نکات بهداشتی را رعایت کنید تا در کنار حفظ سلات خود، از انتشار بیشتر این بیماری و ابتلای سایرین به آن جلوگیری شود.

در مبتلایان بهبودیافته از بیماری کووید ۱۹، کمبود انرژی، نفس نفس زدن و از دست دادن اشتها گزارش می‌شود و با توجه به صدمات ناشی از ویروس به ریه‌ها و سایر اندام‌ها، بدن نیازمند زمان برای بهبودی و بازگشت به حالت سابق خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا آن زمان، فرد باید به میزان ایمنی بدن خود توجه کرده و فاصله اجتماعی را حفظ کند زیرا احتمال بازگشت بیماری ویروسی وجود دارد.

بنابر اعلام شبکه ملی تحقیقات بیماری‌های تنفسی، بیمار پس از ترخیص هم نیازمند ادامه درمان است، لذا الزامی است برای پیگیری درمان به صورت منظم به درمانگاه و پزشک معالج مراجعه کند. هر پزشکی زمان تجویز دارو، مدت زمان مصرف آن را نیز معین می‌کند.

بعد از گذراندن دوران نقاهت اگر بیمار مشکلات و عالئمی مانند تب، تنگی نفس و سرفه‌ های خشک مداوم نداشته باشد، نیازی به معاینه مجدد نیست. تنها در صورت داشتن علائمی مانند تب و مشکلات تنفسی باید مجدد به پزشک مراجعه کنید.

ابتلای مجدد بیماران ترخیص شده به کووید ۱۹ ادعایی اثبات نشده است و معمولا این دسته از بیماران بعد از گذراندن دوران قرنطینه در خانه می‌توانند زندگی روزمره و عادی شان را از سر گیرند؛ تنها کافی است نکات زیر را رعایت کنند:

_ داروهای تجویزی خود را به طور منظم در زمان‌های ذکر شده در نسخه مصرف کنید و حتی اگر احساس بهبودی می‌کنید، داروها را قطع نکنید تا دوره درمان کامل شود.

_ این داروها بر اساس شرایط جسمی و وضعیت بیماری شما برایتان تجویز شده است. لطفا از توصیه کردن آنها به دیگران بپرهیزید.

_ در صورتی که سرفه شما بدتر شد، یا مجدد تب کردید یا تنگی نفس شما تشدید شد، بلافاصله به مرکز درمانی مراجعه کنید.

_ عوارضی که ممکن است در فرد باقی بماند به دو دسته تقسیم می‌شود، دسته اول با گذشت زمان و بدون مصرف دارو بهبود می یابد: مانند از دست دادن حس بویایی و چشایی که ممکن است بعد از بهبودی باز نگردد که بعد از ۲ تا ۳ ماه به مرور زمان بازمی‌گردد. دسته دوم نیز که باید دارو و درمان شروع شود، مانند عارضه‌های ریوی که فرد با سرفه یا تنگی نفس بیان می‌کند که باید به پزشک مراجعه کرده و با مصرف دارو بهبود یابد.

منبع: ایسنا

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹ ویروس فاصله اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • اجرای طرح ترخیص فوری موتور شارژی‌های توقیفی در کیش
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند