Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با لبخند خاص و استایل دویدن بدون عجله اش، یوسین بولت اغلب در مسابقات طوری می‌دوید که انگار برای یک پیاده روی ساده به پارک رفته است تا در رقابت‌های بین المللی به عنوان سریع‌ترین مرد جهان بدود. ورزشکاران اندکی تاکنون در یک ورزش به این اندازه یکه تاز بوده اند که توانسته اند در میانه مسابقه ژست گرفته و برای دوربین‌ها لبخند بزنند، اما بولت شبیه دیگر دونده‌های دنیای دوومیدانی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویر مشهور پوزخند زدن این ستاره جاماییکایی در جریان نیمه نهایی دوی ۱۰۰ متر المپیک ریو ۲۰۱۶ هنوز هم برای بسیاری خاطره انگیز است.

بیشتربخوانید

۱۰ ورزشکار معروف فضای مجازی چه کسانی هستند

فهرست دستاورد‌های یوسین بولت در ورزش دو و میدانی به اندازه دویدن هایش بلند است. او ۸ مدال طلای المپیک داشته که او را به اولین ورزشکار رشته دو و میدانی در تاریخ تبدیل می‌کند که در سه دوره مسابقات پیاپی المپیک در دو‌های ۱۰۰ متر و ۲۰۰ متر برنده مدال طلا می‌شود. او همچنین ۱۱ مدال طلای قهرمانی جهان و رکورد‌های جهانی در دو‌های ۱۰۰ متر، ۲۰۰ متر و ۱۰۰ متر تیمی را نیز به نام خود به ثبت رسانده و هیچ ورزشکاری تاکنون نتوانسته به رکورد‌های او حتی نزدیک شود. یوسین بولت اکنون ۳۴ سال داشته و از سال ۲۰۱۷ از دنیای حرفه‌ای خداحافظی کرده است تا به دوران قهرمانی ماندگارش فکر کند. از میان تمام دستاورد‌های قابل توجه بولت، اما یک دستاورد وی برای این دونده جاماییکایی متفاوت است.

بولت بدون فکر در این مورد می‌گوید: «[این دستاورد]برای همیشه مدال‌های طلای المپیک خواهد بود. به نظر من این مدال‌ها چیزی هستند که در واقع یکه تازی من را در این ورزش تثبیت کردند، می‌دانید، من در طی سال‌ها حاکمیت خود را در این ورزش نشان دادم. بله از اینکه سریع‌ترین مرد جهان هستم به خودم افتخار می‌کنم، اما کار زیادی می‌خواهد که سه بار در سه المپیک متوالی قهرمان شوی. از این رو برای من بیشتر افتخارم به خاطر مدال‌های طلایم است».

این روز‌ها از اینکه چگونه می‌توان با پیشرفت تکنولوژی به کار رفته در کفش‌های ورزشی، رکورد‌های دو و میدانی را شکست، اما بولت نگران این موضوع نیست: «این واقعیت که همه می‌دانند چرا این رکورد‌ها شکسته، پس مرا ناراحت می‌کند. همانطور که گفتم خوشحالم که سریع‌ترین مرد جهان هستم، اما همیشه این مدال‌های طلا بودند که برایم مهم بودند، زیرا اینطور است که می‌توانید خود را ثابت کنید. افراد زیادی هستند که می‌گویند من رکورددار سابق جهان هستم، اما تعداد کمی هستند که بگویند من سه مدال قهرمانی المپیک را پشت سر هم بردم و آن فقط من هستم».

اگر چه بولت رکورد‌های زیادی را شکست و مدال‌های زیادی را با خود به خانه برده، اما این موضوع باعث نشد از علاقه اش به فست فود بگذرد. یوسین بولت در کتاب زندگینامه‌ای خود با عنوان «سریع‌تر از صاعقه» (Faster than Lightning) که در سال ۲۰۱۳ منتشر شد، می‌گوید ه در طی ۱۰ روز حضور در مسابقات المپیک پکن در سال ۲۰۰۸، بیش از ۱،۰۰۰ ناگت مرغ مک دونالدز خورده است. در واقع او می‌گوید که آن ۵،۰۰۰ کالری و ۳۰۰ گرم چربی در هر روز بوده که او را به بردن سه مدال طلای المپیک و سه رکورد جهانی رهنمون ساخته است.

در همان دوران بود که دو تن از مربیانش به خاطر علاقه اش به فست فود به وی هشدار داده و با او شرط بستند که در عرض دو سال بعد از بازنشستگی، شکمش در خواهد رفت. اما اکنون بعد از نزدیک به ۴ سال از بازنشستگی، بولت همچنان لاغراندام باقیمانده است. پس از بازنشستگی، اکثر ساعات بولت در کنار دخترش الیمپیا لایتنینگ بولت می‌گذرد و بعد از آن هر روز برای متناسب نگه داشتن اندامش ورزش می‌کند.

منبع: روزیاتو 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دوومیدانی ن جالبترین ها المپیک ریو 2016 یوسین بولت رکورد ها مدال ها ۱۰۰ متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند

دبیرکل کمیته ملی المپیک با اشاره به حذف بندی از بودجه کمیته ملی المپیک در لایحه ۱۴۰۳ آن را شوک به کمیته و ورزش کشور در ابتدای سال دانست و گفت: اگر این اتفاق رخ نمی‌داد شاهد رشد خوبی در بودجه سال جدید می‌شدیم ولی امیدواریم با ترمیم بودجه‌ و کمک مجلس، در سال المپیک مشکلی نداشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید مناف هاشمی امروز سه‌شنبه_یازدهم اردیبهشت_ در پایان سی و پنجمین نشست هیئت اجرایی با اشاره به مصوبات این جلسه اظهارکرد: ابتدا بگویم که دلیل تاخیر در برگزاری این جلسه ابلاع نشدن بودجه بود. در نخستین جلسه سال سه دستور داشتیم و اولین گزارش برای المپیک پاریس بود که گزارش مفصلی از ثبت نام‌ها، کسب سهمیه‌ها، بازدید از دهکده بازی‌ها و جلسات آنلاین و غیره ارائه شد و اعضای هیات اجرایی حمایت کردند. قرار شد بسته‌های حمایتی ادامه داشته باشد و رشته‌هایی مثل دوومیدانی تیروکمان، صخره نووردی و رشته‌هایی که به دنبال کسب سهمیه هستند را بیشتر حمایت کنیم تا تعداد سهمیه‌ها که ۳۱+ یک سهمیه است را بیشتر کنیم. امیدواریم حتی والیبال ساحلی و والیبال هم بتوانند سهمیه بگیرند و رشته‌هایی که مثل جودو و بدمینتون که می‌توانند، وایلدکارت بگیرند. امید داریم بیش از ۳۵ سهیمه را داشته باشیم.

والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند

وی افزود: شاید از لحاظ کیفیت کار و نوع مدال‌ها تفاوتی در این دوره نداشتیم باشیم چون رشته‌هایی مثل والیبال و بسکتبال که این دوره سهمیه نگرفتند، امید مدال نبودند.

هاشمی درخصوص گزارش دوم این جلسه عنوان کرد: گزارش دوم درخصوص بازی‌های داخل سال آسیا بود که ۳۸ رشته حضور دارند و ما ۳۲ رشته را مد نظر داریم که به کمیته برگزاری هم دسته بندی و اعلام کردیم. رشته‌های اعزامی را در سه الی چهار گروه دسته بندی کردیم و اولویت و ملاک اعزام رشته‌هایی که می‌توانند مدال طلا بگیرند. باید برای رشته‌هایی هزینه کنیم که بتوانند جایگاه قبلی ما در این بازی‌ها را حفظ کنند. البته تا تعیین تکلیف بودجه مقرر شد فعلاً بخشی از هزینه را خودشان بدهند.

دبیرکل کمیته ملی المپیک درخصوص بودجه این کمیته عنوان کرد: درخصوص بودجه جمع بندی خوبی با سازمان برنامه و بودجه داشتم، اما آنچه در قالب لایحه به مجلس رفت، یکی از بندها حذف شده بود امیدوارم بازی‌های داخل سالن و المپیک زمستانی مشکلی نداشته باشیم. اگر این عدد تغییر نمی کرد می توانستیم افزایش بودجه خوبی در بودجه سال جدید داشته باشیم. باز هم اجازه دهید که بعد از بررسی عزیزان در مجلس، عدد بودجه نهایی شود و انشاالله در سال المپیک مشکل خاصی نداشته باشیم.

سخنگوی کمیته ملی المپیک درخصوص سایر مباحث مطرح شده در جلسه امروز ادامه داد: امروز چند موضوع دیگر هم داشتیم. یکی از مباحث درخصوص حق الجسات و تدریس هایی بوده که اساتید در حوزه های المپیک سولیدارتی و نشر و پژوهش داشتند، بود. درخصوص نام و شعار کاروان هم قرار شد در جلسه فوق العاده دو هفته آینده تصمیم گیری شود. درخصوص سهم بودجه فدراسیون ها صحبت شد و قرار شد دو هفته آینده و بعد از تصویب بودجه عدد را ابلاغ کنیم. هم بسته های حمایتی ما و هم سایر حمایت‌ها به قوت خود باقی است.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص چالش فدراسیون‌ها درخصوص نحوه پرداخت حقوق به ورزشکاران گفت: در بسته حمایتی از ورزشکاران سه نکته دارد. بحث حقوق، سرانه هزینه‌های اردویی و فعالیت هایی که ورزشکاران انجام می دهند. شش شاخص در مصوبه سال گذشته برای حقوق لجاظ شده بوده. مرکز نظارت با کمک فدارسیون‌ها این شش شاخص را دقیق بررسی می کند. کف حقوق ۱۵ میلیون است و پاداش ۵۰ میلیونی کسب سهمیه را همه گرفتند، اما ارقامی دیگر که اضافه می شود بر مبنای شاخص است. ممکن است یک ورزشکار که این ماه ۸۰ میلیون بگیرد، اما همان ورزشکار به دلیل افت عملکرد ماه دیگر ۶۵ میلیون بگیرد. البته ورزشکارانی هم داریم که ۱۵۰ میلیون تومان حقوق می‌گیرند.

مناف هاشمی درخصوص ابهام برخی المپین‌ها درخصوص اینکه از چه زمان مشمول دریافت حقوق می‌شوند هم گفت: در این خصوص اختیار به رئیس کمیته داده شده و در مصوبه گفته شده از زمان کسب سهمیه. اگر ورزشکاری نقره یا برنزش را به طلا تبدیل کند، بسته‌های حمایت اش مشمول طلا می‌شود و به یکباره آنها را دریافت خواهد کرد. عدالت منطقی بر مبنای کار و تلاش ورزشکاران در نظر گرفته شده. هر ورزشکاری به جایگاه بهتری برسد، مابه االتفاوت را خواهد گرف.

هاشمی درخصوص بودجه عنوان کرد: خسروی وفا لب کلام را درخصوص بودجه عنوان کرد و انتظار نبود که چنین اتفاقی برای بودجه در سال المپیک بیفتد و شوک بزرگی به کمیته بود. دلیل اینکه جلسه قبل کنسل شد این بود که اعضای هیئت اجرایی رئیس و بنده تلاش های زیادی با حمایت سازمان برنامه و بودجه انجام دادیم. عدد ۳۸۰ میلیارد تومالی را سازمان برنامه برای ما اصلاح کرد. امیدواریم با این اصلاح و کمک مازاد مجلس، گره ها باز شود. امسال سه رویداد داریم و با توجه به گرانی ارز باید بتوانیم شرایطی فراهم کنیم که در این سه رویدا سربلند شویم.

سخنگوی کمیته ملی المپیک در خصوص پیش‌بینی شخصی‌اش از تعداد سهمیه‌های المپیک کاروان ایران گفت: در این دوره با توجه به کسب نشدن سهمیه توسط والیبال و بسکتبال و حذف کاراته و سهمیه نگرفتن برخی رشته ها ۲۸ نفر را در این دوره نداریم و اگر اینها را کنار بگذاریم از نظر کیفی کسب سهمیه ما آسیب زیادی ندیدیم. البته نمی‌گوییم عدد ۳۵ یا ۳۷ خیلی خوب است. نهایتاً اگر پنج الی شش نفر دیگر اضافه شود، اعضای کاروان ایران نزدیک به ۴۰ نفر می‌شود و باید تلاش کنیم کیفیت کار بالا باشد. خیلی سخت که بخواهیم نتایج و مدال‌های المپیک لندن را تکرار کنیم. با شرایطی که ورزش در دو الی سه سال گذشته داشته همین تعداد ورزشکاران با کیفیت بالا در رشته‌هایی مدال بگیرند که جبران کنند. من کاروان ایران را بین ۳۶، ۳۷ و نهایتاً ۳۸ نفرپیش بینی می‌کنم. ضمن اینکه همین تعداد کادرفنی و تعداد بسیار محدودی کادر سرپرستی و پزشکی داریم. در مجموع جمع کاروان بعید می‌دانم از ۸۵ یا ۹۰ نفر عبور کند.

منبع: ایرنا

کد خبر 749323

دیگر خبرها

  • ماهر در ساکت کردن منتقدان؛ کای هاورتس به رکورد الکسیس سانچز رسید
  • ایلکای گوندوعان و تبدیل شدن به بهترین نسخه پاسور خودش / عکس
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • ابتدای سال دچار شوک بودجه‌ای شدیم/ والیبال و بسکتبال امید مدال نبودند
  • ببینید | منوی عجیب رستوران وحید شمسایی؛ چه غذایی در منو نیست؟
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است
  • ناتینگهام فارست در نقش رئال مادرید؛ رکورد عجیب پپ گواردیولا در آمار شوت