Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتانباهو می‌خواهد در پشت پرده آشوب و افزایش تنش با ایران پنهان شود تا بقای سیاسی خود را حفظ کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو؛ روز چهارشنبه ۲۰ اسفندماه، کشتی کانتینربر «ایران شهرکرد» در آب‌های بین‌المللی در دریای مدیترانه به دنبال برخورد با شئ انفجاری، دچار آسیب شد.

به دنبال انتشار خبر حمله تروریستی به کشتی تجاری ایرانی، علی غیاثیان، سخنگوی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده است که اقداماتی برای شناسایی منشاء حمله به کشتی تجاری ایران آغاز شده و پیگیری‌های حقوقی نیز برای اقدام علیه عاملین آن از طریق نهادهای ذی‌ربط بین‌المللی انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز حمله به یک کشتی کانتینربر متعلق به ایران در آب‌های بین‌المللی را محکوم کرد و در پاسخ به سؤالی در این خصوص گفت: «گزارش‌های دریافتی حمله خرابکارانه به این کشتی که در تناقض آشکار با حقوق بین‌الملل و حقوق دریاها قرار دارد را تائید می‌کند.»

خبرگزاری رویترز پیش‌تر مدعی شده بود که این شناور از جمله کشتی‌های ایرانی تحت تحریم آمریکا است که سال ۲۰۱۹ در لیبی توقیف و سپس رها شد.

وزارت خارجه سوریه نیز در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله به کشتی ایرانی شهرکرد، اعلام کرد: این حمله با چراغ سبز آمریکا رخ داده و بعید نیست رژیم صهیونیستی پشت‌پرده آن قرار داشته باشد.

در همین راستا، نشریه «وال‌استریت جورنال» روز پنجشنبه ۲۱ اسفند 99 گزارشی منتشر کرد مبنی بر اینکه از اواخر سال ۲۰۱۹ تاکنون، اسرائیل دست‌کم ۱۲ کشتی حامل نفت ایران به مقصد سوریه را هدف قرار داده است.

کارشناسان سیاسی بر این باورند که حمله به کشتی کانتینربر «ایران شهرکرد» و نفت‌کش‌های ایرانی، از دو زاویه قابل‌بررسی است؛ اول، پایگاه اقتصادی بلومبرگ در گزارشی می‌نویسد: ارزیابی لجستیک نفتی Petro- logistics پیش‌بینی می‌کند برای اولین بار از آوریل، صادرات نفتی ایران به فراتر از ۶۰۰ هزار بشکه در روز برسد و طبق تخمین شرکت SVB از اکتبر تاکنون رشدی ۴۵% داشته است.

مارک دوبوویتس، مدیر اجرایی «بنیاد دفاع از دمکراسی» نیز دراین‌باره گفته است: «تل‌آویو و واشنگتن مدت‌هاست درآمد نفتی ایران را چشم‌انداز خود قرار داده‌اند.» او افزوده که اسرائیل با خرابکاری در تردد نفت‌کش‌های ایرانی در دریای سرخ، کارزاری را برای ممانعت از دور زدن تحریم‌ها پیش می‌برد.

رژیم صهیونیستی معتقد است که با افزایش درآمد نفتی ایران، گروه‌های مقاومت در منطقه از توان تسلیحاتی بالاتری برخوردار خواهند شد اما با حمله به نفت‌کش‌های ایرانی می‌تواند فشار را بر دولت مردمی سوریه تشدید کند؛ مسئولان سوری می‌گویند که اخلال در واردات نفت از ایران، مردم سوریه را در تنگنا قرار می‌دهد.

دوم، با توجه به شکست دونالد ترامپ در انتخابات 2020 آمریکا و اوضاع آشفته سیاسی رژیم صهیونیستی، بنیامین نتانیاهو در وضعیت سیاسی مطلوبی قرار ندارد؛ روزنامه یدیعوت احرونوت نوشت که شکست ترامپ موقعیت نخست‌وزیر فعلی اسرائیل را تهدید می‌کند و نتانیاهو با این نتیجه باید نگران خودش باشد.

شرایط بحرانی جامعه صهیونیستی در سایه اعتراضات گسترده شهرک‌نشینان صهیونیست علیه پرونده‌های فساد نتانیاهو و سوء مدیریت آن در کنترل شیوع کرونا و بحران بی‌سابقه اقتصادی، شکست ترامپ هزینه سنگینی برای نتانیاهو خواهد داشت.

به گزارش کانال تلویزیونی «کان» اسرائیل، در یکی از اعتراضات، هزاران نفر از مردم این کشور در اعتراض به سیاست‌های بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر در شهرهای قدس، تل‌آویو و قیساریه تجمع کرده و خواستار برکناری وی شدند.

سال گذشته نیز، دادستان رژیم صهیونیستی رسماً علیه نتانیاهو اعلام جرم و او را به فساد مالی، تقلب و سوءاستفاده از اعتماد عمومی متهم کرد. این نخستین بار است که علیه یک نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام‌جرم می‌شود.

همچنین پروژه عادی‌سازی روابط اسرائیل با کشورهای عربی منطقه در وضعیت وخیمی قرار دارد و می‌تواند به باتلاقی برای غرق شدن نتانیاهو تبدیل شود. به نقل از میدل ایست آنلاین، سفر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به امارات برای چهارمین بار لغو شد؛ برخی منابع اسرائیلی چند روز پیش اعلام کردند که نتانیاهو اصرار دارد سفرش به امارات قبل از انتخابات کنیست (پارلمان رژیم صهیونیستی) انجام شود تا با این سفر شانس پیروزی خود در انتخابات را افزایش دهد.

روزنامه «جروزالم‌پست» در یادداشتی تحلیلی به قلم «هِرب کینون» دراین‌باره می‌نویسد: «اول اینکه روابط اسرائیل با اردن به مسیر ناهمواری رسیده است و دوم اینکه ولیعهد ابوظبی هیچ تمایلی ندارد که نقش دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا را پیش از انتخابات اسرائیل برای نتانیاهو ایفا کند.»

او می‌خواهد در پشت پرده آشوب و افزایش تنش با ایران پنهان شود تا بقای سیاسی خود را حفظ کند. ایران نیز با پاسخ‌های مقطعی و یک صبر استراتژیک به دنبال بهترین موقعیت برای ضربه زدن به این رژیم جعلی است.

امیر حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به تهدیدات صهیونیست‌ها علیه کشورمان و با اشاره به موضع چند سال پیش فرمانده معظم کل قوا مبنی بر با خاک یکسان کردن تل‌آویو و حیفا «در صورت سر زدن غلطی از سوی صهیونیست‌ها» گفت: این امر فرماندهی معظم کل قوا تبدیل به طرح‌شده و با یک اشاره معظم‌له اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نفتکش سوریه اسرائیل ایران شهرکرد رژیم صهیونیستی نخست وزیر پشت پرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از دیدار بلینکن و نتانیاهو درباره رفح

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در حالی که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بر انجام عملیات رفح اصرار دارد یک مقام آمریکایی گفت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در جریان گفت‌وگو با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر، مخالفت واشنگتن با حمله اسرائیل به شهر رفح در جنوب نوار غزه که میزبان آوارگان فلسطینی است، مورد تاکید قرار داده است.

به گفته مقام آمریکایی بلینکن به نتانیاهو گفته واشنگتن بدون طرح حمایت از غیرنظامیان با حمله زمینی به رفح مخالف است.

بلینکن همچنین گفته راه‌های دیگری به جز عملیات گسترده در رفح برای برخورد با گردان‌های حماس وجود دارد.

وبگاه واللا وابسته به رژیم صهیونیستی نیز به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیست نوشت: نتانیاهو به بلینکن اطلاع داده که هرگز توافقی که متضمن درخواست پایان جنگ باشد، نمی‌پذیرد.
این وبگاه به نقل از مقامات آورده است: نتانیاهو همچنین گفته اگر حماس بر این خواسته تاکید دارد و آن را کنار نگذارد هرگز توافقی وجود نخواهد داشت و اسرائیل به رفح حمله خواهد کرد.

این در حالی است که خبرنگار الجزیره گزارش داد که از بامداد امروز در حملات و گلوله باران رژیم صهیونیستی به شهر رفح، چهار فلسطینی از جمله ۲ کودک و یک زن شهید شدند.

دیگر خبرها

  • مردی که قصد حمله به نتانیاهو را داشت بازداشت شد
  • حماس : پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • جزئیاتی از دیدار بلینکن و نتانیاهو درباره رفح
  • تل‌آویو به شکست سامانه‌های آمریکا دربرابر موشک ایرانی اعتراف کرد
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • اعتراف تل‌آویو به شکست پاتریوت آمریکا در برابر موشک ایرانی
  • تصاویر حمله پهپادی انصارالله یمن به کشتی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ + فیلم
  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • طرح رژیم اسرائیل برای حمله به رفح اعلام شد