Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@21:17:12 GMT

چهره‌های شاخص انتخابات شورای شهر قزوین+سوابق

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۱۷۹۲

چهره‌های شاخص انتخابات شورای شهر قزوین+سوابق

ثبت‌نام نامزدهای ششمین دوره شوراهای شهر درحالی به پایان رسید که برای هرکدام یک از کرسی‌های عضویت شورای شهر قزوین، ۲۵ نامزد ثبت‌نام کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در بین ثبت‌نام کنندگان چهره‌های مختلف از طیف اصلاح‌طلبی، اصولگرایی و جریان مستقل دیده می‌شود و علاوه بر چند عضو فعلی شورای شهر قزوین که اکثریت کرسی اعتدال و اصلاحات را دارند، چهره‌های شاخصی موسوم به نیروهای انقلاب و پیروان ولایت نیز برای انتخابات ثبت نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین صلح‌جو عضو شورای چهارم شهر قزوین و از رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس، یکی از این چهره‌های شاخص است. او بازنشسته سپاه پاسداران بوده و هم زمان در دانشگاه آزاد به تدریس تاریخ انقلاب و صحیفه امام مشغول است. صلح‌جو کارشناسی میکروبیولوژی و کارشناسی ارشد تاریخ و تمدن دارد و بسیاری او را با روایتگری دفاع مقدس می‌شناسند.

عباس ظاهری معلم عربی و عضو دو دوره شورای شهر قزوین نیز دیگر چهره شاخص از میان اصولگرایان سنتی قزوین که در انتخابات شورای شهر قزوین ثبت‌نام کرده است. ظاهری ریاست شورای چهارم شهر قزوین را با خود یدک می‌کشد، وی پس از بازنشستگی در مدرسه خصوصی تدریس می‌کند.

فاطمه اشدری، فوق لیسانس مدیریت فرهنگی، مؤسس و مدیر انجمن بیماران کلیوی استان قزوین و عضو سه دوره متوالی شورای شهر نیز در انتخابات پیشرو ثبت‌نام کرده است. او در دوره پنجم مجلس با گرایش مردم به سمت اصلاحات، از پارلمان محلی جا ماند.

محمدرضا صدیقی، رئیس سابق کمیسیون شورایاری‌های شورای شهر قزوین، جانباز جنگ تحمیلی و بازنشسته سپاه پاسداران نیز دیگر چهره شاخص ثبت‌نام کننده است. وی تجربه موفقی در بازسازی عتبات عالیات و زیارتگاه دو طفلان مسلم در شهر مسیب عراق دارد.

حسین غیاثوند، دارای مدرک دکتری تخصصی مهندسی عمران-سازه از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، عضو شورای چهارم نیز دیگر ثبت‌نامی انتخابات است. او ریاست هیئت مدیره و رئیس انجمن دفاتر مهندسی ساختمان (عمران) استان قزوین، عضویت هیأت رئیسه هیأت ورزشهای رزمی استان قزوین را در کارنامه دارد و اکنون شهردار بویین زهرا است. غیاثوند مدال نقره جهانی در زمینه بتن پر دوام با استفاده ترکیبات نانو کامپوند در نمایشگاه بین‌المللی اختراعات ژنو در کشور سوئیس را نیز داراست.

محسن حق شناس، عضو فعلی شورای شهر که سابق، مدیر گروه سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش استان قزوین، رئیس آموزش و پرورش ناحیه یک، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی آموزش و پرورش، مدیر کل ورزش و جوانان استان، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری قزوین و رئیس مراکز علمی و کاربردی ورزش و جوانان شهرداری قزوین بوده است، یکی دیگر از چهره‌های شاخص انتخابات خواهد بود. او دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر بوده و با سابقه موفق خود در شورای پنجم مورد احترام طیف‌های مختلف است.

احمد خورگامی، دبیر جمعیت وفاداران استان قزوین روزنامه نگار و مدیرمسئول هفته نامه هفت دی مدیرعامل مؤسسه فرهنگی، هنری افق آینده یکی از چهره‌هایی است که نزدیکی خوبی با موتلفه قزوین دارد. وی داماد مرحوم حاج محمود انصاریان از چهره‌های مذهبی و معتمد شهر قزوین است، احمد خورگامی با سابقه معاونت اداره کل سازمان فنی و حرفه‌ای قزوین، دوران موفقی در دوران روزنامه‌نگاری در جهت مطالبه گری با رویکرد نقد پشت سرگذاشته و از چهره‌های شناخته شده رسانه در قزوین است.


سیده منیره قوامی دارای دکترای شیمی و استاد دانشگاه آزاد است، وی فرزند حجت الاسلام قوامی از چهره‌های مطرح اصلاحات و نماینده چند دوره قزوین در مجلس شورای اسلامی است.
او در دوره پنجم شوراها، رئیس شورای اسلامی شهرستان قزوین و رئیس کمیسیون خدمات شهری بوده است. قوامی با رویکرد شفافیت آرا و نقد عملکردی شورا و شهرداری در کانون توجهات رسانه‌ای استان قزوین بوده است.

مهدیه‌سادات قافله باشی از سادات و خانواده‌های اصیل قزوینی است. قافله باشی سابقه فعالیت در رسانه را با روزنامه ولایت و برخی رسانه‌های مکتوب و خبرگزاری‌ها به عنوان خبرنگار در کارنامه دارد. وی با رویکرد اصلاحات در شورای پنجم با آرا مردم وارد پارلمان محلی شد و کنشگر اجتماعی مدنی، عضو خانه تشکل‌های غیر دولتی قزوین، نایب رئیس مجمع زنان اصلاح طلب، عضو خانه مطبوعات استان قزوین و عضو هیأت اندیشه ورزش جوانان استانداری قزوین بوده است.

مهدی عبدالرزاقی فرزند مرحوم عبدالرزاقی از مبارزین قبل از انقلاب دیگر نامزد انتخابات است، وی با سابقه کوتاه به عنوان معاون اداره ورزش و جوانان استان قزوین در شورای پنجم با رویکرد اصلاحات وارد پارلمان محلی شد. عبدالرزاقی عضو سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان قزوین، رئیس هیأت اجرایی ششمین دوره انتخابات سازمان نظام مهندسی ساختمان قزوین، رئیس انجمن اسکیت استان قزوین، رئیس هیأت ورزشهای همگانی استان قزوین و مدیر کل دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز بوده است. او در دوره پنجم، نماینده قزوین در شورای عالی استان‌ها و در مقطعی سخنگوی این شورای عالی بود.

احد چگینی عضو شورای چهارم و پنجم است که پیشتر سخنگوی شورای عالی استان‌ها بود. او عضویت نظام مهندسی ساختمان استان، هیأت مدیره هلال احمر استان، هیأت رئیسه شورای عالی، سه دوره عضو شورای شهر قزوین را در کارنامه دارد و رئیس شورای استان قزوین، بخشدار تاکستان، اسفرورین و البرز، معاون فرماندار قزوین، سردبیر نشریه مینودر و مدیر مسئول مجله صدای صنعت بوده است. چگینی در شورای پنجم مستقل وارد و با پشتوانه خوب آرای مردمی به عنوان نفر دوم وارد پارلمان محلی شد.

فرج‌الله فصیحی رامندی از جانبازان و آزادگان و فرماندهان دوران دفاع مقدس است، وی سابقه اجرایی فرمانداری شهرستان البرز و معاون انتظامی استانداری قزوین را در کارنامه دارد که با شرکت در انتخابات دوره چهارم و پنجم مورد اعتماد مردم قرار گرفت. او یک دوره نیز کاندید مجلس شورای اسلامی بودند.

از دیگر چهره‌های اصلاح طلب که در انتخابات شرکت کردند حجت الاسلام علی عمران رضایی بوده که سابقه اجرایی ندارد اما به خاطر مواضع ثابت در خصوص اصلاحات مورد توجه این طیف سیاسی است.

نبی قاسمی مدانی معلم و فرهنگی که مواضع اصلاح‌طلبانه وی در گفتمان بین دو جریان شناخته شده نیز دیگر چهره شاخص ثبت‌نامی است. او عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در قزوین و رئیس ستاد حسن روحانی در شهر محمودآباد برای انتخابات ۹۶ بوده است.

بهزاد حسین پور شهردار سابق محمدیه و تاکستان نیز دیگر چهره ثبت‌نام کننده است. مواضع وی اصلاح‌طلبانه بوده، اما نقدهای مختلفی به رویه سیاسی وی وارد است که گاهی به جریان داوود محمدی، نماینده پیشین قزوین نیز منتسب می‌شود.

کد خبر 482425

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر قزوین انتخابات انتخابات شوراهای شهر نامزدهای انتخاباتی احد چگینی محسن حق شناس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای شهر قزوین مهندسی ساختمان چهره های شاخص شورای پنجم پارلمان محلی دانشگاه آزاد شورای چهارم استان قزوین شورای عالی عضو شورای ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • اعضای شورای شهر در هر تصمیمی نفع مردم را لحاظ کنند
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • از «مصطفی سعیدی سیرائی» چه می‌دانیم؟مدیری اجرایی با سوابق شهرداری
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده