Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای اولین بار در کشور تفاهم نامه سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان برای احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای فلاورجان منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، آیین انعقاد و تبادل تفاهم نامه سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان برای احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای شهرستان فلاورجان با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، منصور یزدی زاده مدیر عامل شرکت و هاشم امینی مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام و المسلمین لارگانی عضو هیأت رییسه مجلس با بیان این که درسال های گذشته تنها ۳۰ درصد از شبکه فاضلاب شهرستان فلاورجان اجرا شده بود، اما با ورود ذوب آهن اصفهان به بحث پساب تحولات زیادی در حوزه آب و فاضلاب استان اصفهان و به ویژه شهرستان فلاورجان رخ داده است، گفت: این اقدام و سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان در راستای حفظ و احیای زاینده رود انجام گرفته است که با وجود داشتن حقابه، بیشترین سرمایه گذاری را در بخش پساب انجام داده و ۹۰۰ میلیارد تومان برای احداث و جمع آوری شبکه فاضلاب در سطح استان اصفهان و شهرستان های لنجان و فلاورجان هزینه کرده است.

 

منصور یزدی زاده مدیر عامل شرکت با اشاره به این که ذوب آهن اصفهان از حقابه یک متر مکعبی از آب زاینده رود دارد گفت: طی آخرین آمارها ذوب آهن تنها نیمی از این حقابه را مصرف می کند و این در حالی است که تولید این شرکت بیشتر از سال های گذشته است.

 

وی افزود: ذوب آهن اصفهان علاوه بر نگاه اقتصادی و مدیریت به مصرف آب بیشتر در راستای اجرای مسئولیت اجتماعی اقدام به سرمایه گذاری احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای شهرستان فلاورجان نموده است.

 

یزدی زاده، سهم صنایع در مصرف آب را اندک دانست و گفت: احداث تصفیه خانه در ذوب آهن اصفهان با ظرفیت ۸۸۰ متر مکعب بر ساعت، به صورت BOT با شرکت مپنا در سال گذشته به امضا رسید که این پروژه پیشرفت ۲۵ درصدی داشته است .

 

وی مجموعه فعالیت های ذوب آهن اصفهان را در راستای کاهش مصرف آب، بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان دانست و خاطر نشان ساخت: ذوب آهن اصفهان برای تولید ۲۲۰ مگا وات برق از گاز فرایندی و مقدار اندکی گاز طبیعی استفاده می کند که با مساعدت مسئولین در وزارت نیرو طبق قانون این میزان استفاده ذوب آهن اصفهان از گاز را با تعرفه نیروگاهی محاسبه شود که این مهم برای ذوب آهن که از یارانه انرژی استفاده نمی کند بسیار مهم است.

 

حمیدرضا جانباز مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان برای جمع آوری پساب روستایی نوعی سرمایه گذاری برای داشتن آب پایداراست و دیگر صنایع نیز باید در این راستا قدم بردارند .

 

وی افزود: با توجه به محدودیت های مصرف آب، مدیریت مصرف و روی آوردن به منابع جایگزین باید همواره مدنظر باشد.

 

هاشم امینی مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان با بیان این که برای اولین بار در کشور اجرای تاسیسات فاضلاب در روستاها با سرمایه گذاری بخش خصوصی عملیاتی شد، گفت: این پروژه با سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان به روش بیع متقابل به مبلغ ۲۸۹ میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفت و به دنبال انعقاد این تفاهم نامه  ۲۵۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۲۵ روستا و توسعه تصفیه خانه فولادشهر اجرایی می شود.

 

وی خاطر نشان ساخت: در چند سال اخیر بالغ بر۲ هزار و ۶۶۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در زمینه توسعه و احداث تاسیسات فاضلاب در سطح استان اصفهان انجام گرفته که در این بین ذوب آهن اصفهان نقش بسیار مهمی داشته است.

 

مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان با اشاره به جمعیت تحت پوشش این طرح تصریح کرد: با اجرای تاسیسات فاضلاب در ۲۵ روستای فلاورجان جمعیتی بالغ بر ۴۸ هزار و ۵۰۰ نفر از خدمات شبکه فاضلاب بهره مند می شوند که این امر تاثیر به سزایی در ارتقای بهداشت عمومی و کاهش آلاینده های زیست محیطی دارد که این نشان از توجه مسئولین ذوب آهن به مسئولیت های اجتماعی است.

وی افزود: برای جلوگیری از آلودگی آبهای سطحی و زیرزمینی تاسیسات فاضلاب در روستاهای فلاورجان در دستور کار قرارگرفت که این مهم با سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان مهیا شد.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان ذوب آهن تولید فولاد فولاد سرمایه گذاری ذوب آهن اصفهان احداث تاسیسات فاضلاب ۲۵ روستای مدیرعامل شرکت آب تاسیسات فاضلاب شهرستان فلاورجان میلیارد تومان استان اصفهان شبکه فاضلاب برای احداث مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۱۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به اهمیت تأمین پایدار آب شرب مردم اشاره و اظهار کرد: برای اینکه منابع آبی به درستی میان متقاضیان توزیع شود یکی از راهکارهای مؤثری که در دستور کار قرار گرفته، استفاده از تکنولوژی‌های نوین از قبیل تله متری است.

وی با بیان اینکه علاوه بر شهر اصفهان دیگر شهرها و روستاهای استان نیز از سیستم تله متری در جهت توزیع عادلانه آب استفاده می‌کنند، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۶۷ درصد تأسیسات آب شهرها و ۸ درصد تأسیسات آب روستاها در سطح استان مجهز به سیستم تله متری هستند، این درحالی است که در سال جاری تلاش می‌کنیم تأسیسات بیشتری در سطح استان از سیستم تله متری بهره مند شوند.

اکبریان با بیان اینکه در سال گذشته توانستیم با مانیتورینگ و کنترل تأسیسات آب به صورت لحظه به لحظه آب شرب را به صورت عادلانه توزیع کنیم اعلام کرد: آبفای استان اصفهان علاوه بر مانیتورینگ تأسیسات آب در نقاط شهری، کنترل و پایش لحظه به لحظه تأسیسات آب در روستاها را نیز در دستور کار قرار داده است.

وی با اشاره به تجهیز تأسیسات آب روستاها به سیستم تله متری گفت: بهره‌مندی تأسیسات آبرسانی روستاهای استان به سیستم تله متری و تله کنترل نه تنها توزیع عادلانه آب با فشار یکسان را در روستاها به همراه دارد، بلکه از هدر رفت آب نیز در روستاها جلوگیری می‌کند.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان افزود: در حال حاضر تأسیسات آب بسیاری از نقاط استان شامل مخازن آب، ایستگاه‌های پمپاژ، چاه‌ها، شیرهای فشار شکن، خطوط اصلی انتقال، شبکه توزیع آب، تصفیه‌خانه‌های آب و آب‌شیرین‌کن‌ها به وسیله سیستم تله‌متری و تله کنترل مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه تنظیم فشار یکنواخت شبکه آب که عامل بسیار مهمی در توزیع عادلانه محسوب می‌شود تنها یکی از مزیت‌های سیستم تله متری در تأسیسات به شمار می‌آید، خاطرنشان ساخت: کاهش استهلاک تجهیزات و تأسیسات، جلوگیری از سر ریز مخازن، افزایش عمر تأسیسات، بالانس شبکه توزیع و هدر رفت آب از دیگر مزیت‌های تجهیز تأسیسات آب به سیستم تله‌متری است.

اکبریان دسترسی پایدار همه مردم در شهرها و روستاها به آب شرب را ضروری دانست و اظهار داشت: آبفای استان اصفهان برای تحقق چنین امری از همه عواملی که در این فرایند مؤثر هستند به نحو مطلوب بهره‌مند می‌شود که در این راستا می‌توان به استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا همچون هوشمند سازی شبکه توزیع، مانیتورینگ انرژی، دیسپاچینگ تله متری و پایش فشار شبکه اشاره کرد.

کد خبر 6086563

دیگر خبرها

  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تاسیسات آب و فاضلاب ایلام خسارت دید
  • وزش باد شدید به تاسیسات آب ایلام آسیب زد
  • تجهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • جهیز تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری
  • تمامی تاسیسات آب شهر اصفهان به تله‌متری مجهز شده است
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • الحاق ۱۵۰ هکتار زمین به محدوده شهر هشترود
  • الحاق ۱۵۰ هکتار به محدوده شهر هشترود