Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «طرفداری»
2024-05-03@00:27:19 GMT

صالحی امیری: سخت‌ ترین سال پیش روی ورزش است

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۲۲۵۸

رئیس کمیته ملی المپیک همچنین در مورد تغییرات پیش روی مدیریت ورزش در سطح کلان گفت که جابه جایی های مدیریتی نباید منجر به تغییر سیاست‌ها شود.

رضا صالحی امیری در اولین گفتگوی رسانه‌ای خود در سال جدید مروری کوتاه داشت بر شرایط ورزش کشور در سال ۹۹ و دستاوردهایی که به واسطه پیگیری فعالیت و برنامه‌های کمیته ملی المپیک برای این عرصه به دست آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری و به نقل از مهر، وی با اشاره به دغدغه‌هایی که ورزش ایران را طی سال گذشته درگیر خود کرد بر این موضوع تاکید داشت که سال جدید به واسطه برگزاری رویدادهای آسیایی و جهانی متوالی سخت‌ترین سال ممکن برای ورزش ایران است که عبور بدون مشکل از همه آنها نیازمند مدیریت ویژه خواهد بود.

رضا صالحی امیری با تبریک نوروز ۱۴۰۰ و سال نو به ملت ایران، جامعه بزرگ ورزش و مدافعان سلامت آغاز کرد و گفت:

سال ۹۹ را با تمام سختی‌ها، رنج‌ها و فشارهایی که داشت پشت سر گذاشتیم و مقابل ویروس مهاجم مقاومت کردیم. اگرچه انسان‌های مظلوم و بی گناهی را در این راه از دست دادیم که امیدوارم با شهدا محشور باشند. همچنین از جمع مدافعان سلامت هم شهدایی داشتیم، یاد این عزیزان را هم گرامی می‌داریم.

وی بر سختی کار جامعه ورزش در سال گذشته تاکید کرد و ادامه داد:

اینکه با وجود کرونا و اعمال پروتکل‌های بهداشتی که در بسیاری موارد با محدودیت‌های شدید همراه بود، باید آمادگی ورزشکاران و تیم‌ها حفظ می‌شد، بخشی از سختی کار فدراسیون‌ها به حساب می‌آمد.

رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه در مجموع سال ۹۹ با سه دغدغه کلی برای ورزش ایران همراه بود، تصریح کرد:

المپیک و تعویق آن یکی از دغدغه‌های اصلی بود به خصوص که در برخی مواقع هم صحبت از لغو کلی این بازی‌ها مطرح می‌شد. دغدغه دوم نتیجه شرایط کرونایی بود و اینکه باید در عین مقاومت برابر این ویروس، آمادگی ورزشکاران و تیم‌ها حفظ می‌شد. دغدغه سوم هم به واسطه نگرانی‌ها برای خروج از فضای التهاب آور موجود ایجاد شده بود.

صالحی امیری در همین رابطه با یادآوری اینکه در این شرایط ورزش کشور بزرگانی همچون مرحوم مهرداد میناوند و مرحوم علی انصاریان را از دست داد، ادامه داد:

نکته مهم این بود که در کنار همه این دغدغه‌ها باید روحیه مقاومت و انگیزه لازم برای پیشبرد اهداف و حفظ و ارتقای آمادگی را هم ایجاد می‌کردیم. این موضوع نیازمند به کارگیری همه ظرفیت‌ها بود. نتیجه هم این شد که در نیمه نخست سال آمادگی ورزشکاران از طریق تمرینات اختصاصی حفظ شد و در نیمه دوم سال هم برگزاری اردوها و مسابقات را در برنامه قرار دادیم.

وی خاطرنشان کرد:

ماه‌ها و هفته‌های منتهی به سال هم با اعزام برون مرزی تیم‌ها و ورزشکاران همراه شد. کشتی، کاراته، شمشیربازی، تیراندازی و … رشته‌هایی بودند که نمایندگان‌شان موفق به حضور در میادین مختلف شدند.

رئیس کمیته ملی المپیک در بخش دیگری از این گفتگو سال جدید را به واسطه برگزاری ۷ رویداد بین المللی سال سرنوشت ورزش ایران خواند و گفت:

المپیک مهمترین رویدادی است که ورزش ایران در سال جاری پیش رو خواهد داشت. بازی‌های کشورهای اسلامی، بازی‌های جوانان آسیا، بازی‌های ساحلی آسیا، بازی‌های هنرهای رزمی و داخل سالن آسیا هم دیگر رویدادهایی هستند که اعزام کاروان به آنها مصوب شده است. همه این رویدادها امسال برگزار می‌شوند.

صالحی امیری تصریح کرد:

با این اوصاف امسال سخت‌ترین سال برای ورزش ایران است. باید بعد از اتمام کار در هر رویداد بلافاصله آماده اعزام کاروان به یک رویداد دیگر شویم. همین مسئله و حضور متوالی در اردو و مسابقه ممکن است باعث خستگی شود. بنابراین کنار آمدن با شرایط خاص و فشرده امسال نیازمند مدیریت ویژه است تا اینگونه مانع از آسیب روانی و حتی جسمانی ورزشکاران شویم. این موضوع مهمی است که در سطح کلان ورزش و در ستاد عالی به آن توجه داریم.

وی همچنین به فعالیت‌های جانبی که طی سال گذشته و همزمان با رسیدگی به وضعیت ورزشکاران مورد توجه ویژه کمیته ملی المپیک قرار داشت، اشاره کرد و گفت:

کرونا باعث کاهش کلی برنامه‌های ورزشی شد اما مجموعه تلاش ما طی سال ۹۹ کمتر از گذشته نبود به خصوص با اقداماتی که برای توسعه زیر ساخت‌ها داشتیم.

رئیس کمیته ملی المپیک در همین زمینه به بودجه تخصیصی این کمیته به فدراسیون‌ها طی سال گذشته هم اشاره کرد و افزود:

۳۰ میلیارد تومان بودجه مصوب کمیته برای پرداخت به فدراسیون‌های مختلف بود. علاوه بر این بودجه که تخصیص آن را تا آذرماه صد در صد کردیم، کمک‌های مالی دیگری هم به فدراسیون‌ها داشتیم طوری که مجموعه پرداختی ما به آنها طی سال گذشته بیش از ۵۰ میلیارد تومان شد. این در حالی بود که خیلی از اعزام‌ها منتفی شده بود اما این حمایت‌ها انجام شد تا فدراسیون‌ها با دغدغه کمتر پیگیر فعالیت‌های شان باشند.

صالحی امیری یادآور شد:

خوب می‌دانیم که فدراسیون‌ها به واسطه افزایش قیمت‌ها و هزینه‌ها شرایط سختی پیش رو دارند. حداکثر تلاش ما برای کاهش فشار مالی فدراسیون هاست اما آنها الزاماً نباید به منابع مالی دریافتی از کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش اکتفا کنند. فدراسیون‌ها باید به فکر جذب منابع جدید از طریق اسپانسرها باشند که خوشبختانه در این زمینه فعالیت‌هایی دارند.

وی اشاره‌ای هم به دیپلماسی ورزشی و فعالیت‌های انجام شده در این زمینه طی سال گذشته داشت و تاکید کرد:

تنها طی سفر به مسقط و حضور در اجلاس شورای المپیک آسیا با ۱۲ مقام ارشد ورزشی از جمله رئیس OCA ملاقات داشتیم. قطر، عمان، امارات و … هم کشورهایی بودند که نشست‌هایی با مسئولان ورزش آنها برگزار کردیم. در همین رابطه با مقامات جهانی رشته‌های مختلف هم ملاقات‌هایی داشتیم که یکی از آنها دیدار با رئیس فدراسیون جهانی کاراته بود. در این نشست موضوع حفظ رشته کاراته برای المپیک ۲۰۲۴ را به طور جدی مورد بحث قرار دادیم.

این مدیر ورزش از تاریخ شفاهی هم به عنوان یکی از دستاوردهای کمیته ملی المپیک در سال گذشته یاد کرد و یادآور شد:

در این زمینه ۲۰ پروژه به تصویب رسیده که ۱۵ پروژه فعال شده است. بهار هم از اولین محصولات تاریخ شفاهی رونمایی خواهد شد.

صالحی امیری در بخش دیگری از گفتگو با بیان اینکه بالاتر از همه فعالیت‌ها تلاشی بود که برای ایجاد و ادامه وفاق و همدلی میان ارکان ورزش انجام شد، گفت:

این تلاش را در سال چهارم هم دنبال خواهیم کرد. ورزش ایران از حواشی آسیب دیده است. وفاق و همدلی لازمه توسعه ورزش قهرمانی و همگانی است و خوشبختانه این عناصر لازم برای موفقیت امروز میان وزارت ورزش و کمیته‌های ملی المپیک و پارالمپیک وجود دارد و باید حفظ شود.

وی از همگرایی و همدلی با اصحاب رسانه هم به عنوان یکی از فاکتورهای مورد توجه یاد کرد و ادامه داد:

یکی از استراتژی‌های مورد تاکید کمیته ملی المپیک که فدراسیون‌ها را هم به پیروی از آن ملزم می‌داند، شفاف سازی است. هیچ موضوع مبهم و غیر شفافی میان ما و مخاطبان مان و رسانه‌ها وجود ندارد. در کمیته هیچ مسئله پنهانی وجود ندارد.

«۱۴۰۰ سالی است که طی آن و به فاصله چند ماه مدیریت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به واسطه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات کمیته احتمالاً تغییر خواهد کرد. این مسئله بخشی از دغدغه جامعه ورزش طی سال جاری خواهد بود»، سید رضا صالحی امیری در واکنش به این موضوع مطرح توسط خبرنگار مهر گفت:

اول اینکه تمام انرژی و تمرکز ما معطوف به المپیک و پنج رویداد دیگر است نه تغییرات و جابه جایی ها؛ تغییرات و جابه جایی مدیران هم امری بدیهی و طبیعی است.

رئیس کمیته ملی المپیک در بخش پایانی این گفتگو با تاکید بر اینکه مهم این است که تغییر مدیریت نباید به تغییر سیاست منجر شود، گفت:

این اطمینان را دارم که برنامه‌هایی که انجام و اجرای آنها در وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و کمیته ملی پارالمپیک آغاز شده در دوره جدید مدیریتی هم دنبال خواهد شد. برنامه‌های مصوبی برای دوره چهار ساله داشتم که برخی به نتیجه رسیدند و برخی هم در نیمه راه هستند. این اطمینان را دارم که سیستم فعالیت دارد نه شخص؛ من و فعالیت‌هایم در کمیته ملی المپیک کمترین نقش را دارم. نقش پررنگ و اصلی با دیگر مدیران و مربیان است. مدیریت ۵۳ فدراسیون و ۱۴ هزار هیات فعال در پیشبرد اهداف و برنامه‌ها نقش اصلی را دارند. مدیران ارشد ورزش نقش راهبردی ایفا می‌کنند. به همین دلیل دغدغه‌ای بابت تغییر مدیریت ندارم.

اخبار داغ 

پیام نوروزی رسانه طرفداری | با بهترین آرزوها برای مردم ایران (ویدیو) واکنش جواد کاظمیان به ممنوع التصویر شدن / عکس اولین عکس قبل و بعد از کشته شدن دختران بوشهری / تعداد قربانبان به هفت تن رسید ۲ بازیگری که در حق علی انصاریان نامردی کردند / سام درخشانی گفت تبریک سال 1400 توسط کارلس پویول، اسطوره بارسلونا / ویدیو آلان: فرزندانم عاشق رونالدو هستند اما اجازه ندارند پیراهن او در یوونتوس را بر تن کنند 

منبع: طرفداری

کلیدواژه: رئیس کمیته ملی المپیک کمیته ملی المپیک صالحی امیری طی سال گذشته فدراسیون ها وزارت ورزش ورزش ایران برنامه ها فعالیت ها بازی ها سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۲۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل: حدود ۲۰ ماه پس از آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه به اوکراین می‌گذشت که کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) روز پنجشنبه ۲۰ مهرماه سال گذشته، کمیته ملی روسیه و نیز بلاروس را تعلیق کرد.

بنابراین بر اساس تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک، این دو کشور از شرکت در همه مسابقات جهانی المپیک و غیر المپیک محروم شدند. این تحریم شامل این موارد می‌شود: هیچ رویداد ورزشی بین‌المللی در روسیه و بلاروس برگزار نخواهد شد، هیچ پرچم و سرود یا نمادهای ملی روسیه و بلاروس نباید در رویدادهای ورزشی بین‌المللی نصب شود و هیچ دولتی از این دو کشور برای رویداد ورزشی بین‌المللی دعوت نخواهد کرد.

آنها ابتدا ورزشکاران روسیه و بلاروس را از شرکت در رویدادهای ورزشی محروم کردند و پس از برخی انتقادها، این سیاست تغییر کرد و اعلام کردند که ورزشکاران روس می‌توانند در این رویدادها شرکت کنند اما نباید تحت پرچم روسیه و بلاروس باشند.

سپس آنها پرچم کمیته ملی المپیک درست کرده و ورزشکارانی را که از روسیه در این رویدادهای ورزشی بین‌المللی شرکت می‌کنند، تحت این پرچم به عنوان «بی‌طرف» مسابقه می‌دهند و مدال هم به نام شخص آن‌ها - نه روسیه- ثبت می‌شود. در مرحله بعد هم تیم فوتبال روسیه را از جام جهانی حذف کردند.

چند ماه پیش «توماس باخ» رییس کمیته بین‌المللی المپیک از ۲۰۳ کشور دعوت کرد تا در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ که از ۲۶ جولای تا ۱۱ آگوست (۵ تا ۲۱ مرداد) به میزبانی پاریس برگزار می‌شود، حضور داشته باشند. در بین این کشورهای نامی از روسیه، بلاروس و گواتمالا دیده نمی‌شد.

به راستی چرا کمیته بین‌المللی المپیک، روسیه را از تمام رخدادهای ورزشی بین‌المللی همچون المپیک ۲۰۲۴ پاریس، المپیک زمستانی ۲۰۲۶ میلان-کورتینا و ... محروم کرد؟

الف- الحاق منطقه‌های چهارگانه اوکراین به روسیه

همانطور که پیشتر اشاره شد، تحریم کمیته ملی روسیه و نیز تعلیق ورزش این کشور به همراه بلاروس از مهرماه پارسال انجام گرفت، درست زمانی که روسیه چهار منطقه شرقی اوکراین را به خود ضمیمه کرد. در آن برهه، مقام‌های المپیک روسیه، سازمان‌های ورزشی مناطق دونتسک، خرسون، لوگانسک و زاپوریژیا واقع در شرق اوکراین را که توسط ارتش روسیه اشغال شده‌بود، به عنوان اعضای جدید خود پذیرفتند.

متعاقب آن، کمیته بین‌المللی المپیک در صد و چهل و یکمین نشست خود که در شهر بمبئی هند برگزار شد، این اقدام کمیته المپیک روسیه را «نقض تمامیت ارضی» کمیته ملی المپیک اوکراین خواند که در منشور این کمیته به رسمیت شناخته شده‌است. کمیته بین المللی المپیک اعلام کرد که این اقدام روسیه، نقض منشور المپیک است زیرا تمامیت ارضی کمیته المپیک اوکراین را نقض می‌کند.

منشور المپیک مجموعه‌ای از قوانین و دستورالعمل‌هایی برای نهادهای ورزشی است که به منظور سازماندهی بازی‌های المپیک وضع شده‌اند.

حال این پرسش پیش می‌آید که چرا کمیته ملی المپیک روسیه در جریان الحاق شبه‌جزیره کریمه به خاک روسیه تعلیق نشده‌بود؟ در حالی که در سال ۲۰۱۶ رسانه‌های روسیه گزارش دادند که شوراهای ورزشی کریمه و سواستوپول به عنوان اعضای جدید کمیته ملی المپیک روسیه شناخته شده‌اند اما کمیته بین‌المللی المپیک به این اقدام مسکو واکنشی مشابه واکنش اخیر نشان نداد و کمیته ملی المپیک روسیه را تعلیق نکرد!

ب- نقض اصل «لزوم برقراری آتش‌بس در زمان برگزاری مسابقات المپیک»

افزون بر الحاق منطقه‌های چهارگانه، دلیل دیگر تحریم و تعلیق تیم‌های ورزشی کشورهای روسیه و بلاروس، نقض تعهد این دو کشور مبنی بر «لزوم برقراری آتش‌بس در زمان برگزاری مسابقات المپیک» بوده‌است.

طبق منشور المپیک، در جریان برگزاری رقابت‌های المپیک، پارالمپیک و المپیک زمستانی، کشورهای عضو این سازمان حق آغاز یا حضور در منازعات نظامی و جنگ را ندارند.

در بیانیه‌ای که کمیته بین‌المللی المپیک چند ساعت پس از قطعی شدن حمله نظامی روسیه به اوکراین منتشر کرد، به توافق دوم دسامبر سال ۲۰۲۱ میلادی میان سازمان ملل متحد و کمیته بین‌المللی المپیک اشاره شد؛ قطعنامه‌ای که می‌گوید هرگونه نزاع نظامی باید از هفت روز قبل از رویدادهای المپیک تا هفت روز پس از آن متوقف شود که به «آتش‌بس المپیک» معروف شد.

روسیه تنها چهار روز پس از مراسم اختتامیه بازی‌های زمستانی پکن با حمله به اوکراین، «آتش‌بس المپیک» را نقض کرده‌بود. کمیته بین‌المللی المپیک اما تنها روسیه را مسبب این نقض بین‌المللی نمی‌داند و از فدراسیون‌های عضو خود خواسته است «شدیدترین فشارها» را در قبال ورزش دو کشور روسیه و بلاروس اعمال کنند. دلیل این تصمیم، مشارکت نظامی بلاروس در نبرد با اوکراین اعلام شد.

کمیته بین‌المللی المپیک، در بیانیه خود گفت که از رفتار روسیه در قبال شکستن حرمت منشور المپیک و نقض «سه باره» آنچه آتش‌بس المپیک نامیده می‌شود، به ستوه آمده‌است.

بیش از ۲۰۰ روز نسل‌کشی در غزه و ضرورت محرومیت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی را می‌توان به درستی مصداق کامل رژیم متکی بر تروریسم و جنایت جنگی دانست. این رژیم طی بیش از هفت دهه گذشته تمام روش‌های مرتبط با جنایت را علیه مردم فلسطین به کار گرفته‌است.

اوج این جنایت‌ها و نسل‌کشی در هفت ماه اخیر اتفاق افتاده‌است که بیش از ۳۴ هزار شهید که اکثریت آن را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، تنها گوشه‌ای از این جنایت‌ها است. با وجود این، نه تنها هیچ تعلیق و محرومیتی متوجه رژیم صهیونیستی نیست بلکه این رژیم کودک‌کش همواره تحت حمایت سیاسی، مالی و نظامی غرب با محوریت آمریکا قرار داشته‌است.

ناظران در آستانه المپیک ۲۰۲۴ پاریس بر این باورند که یکی از این کانال‌های فشار، محدودیت‌های ورزشی همچون تعلیق حضور در المپیک پیش رو است.

چندی پیش حدود ۳۰ تن از نمایندگان مجلس فرانسه با ارسال نامه‌ای به رییس کمیته برگزاری المپیک ۲۰۲۴ پاریس، خواستار تحریم رژیم صهیونیستی از این رویداد ورزشی شدند.

به تازگی مجله آمریکایی The Nation احتمال تعلیق رژیم صهیونیستی از بازی‌های المپیک پاریس را بررسی کرده و نوشته‌است: «آن‌ها این کار را با روسیه و آفریقای جنوبی کردند، چرا نمی‌توانند با رژیم صهیونیستی این کار را انجام دهند؟»

با نگاهی گذرا به تاریخ نمونه‌های زیادی از کشورهای تعلیق شده به چشم می‌خورد اما هیچگاه نام رژیم صهیونیستی میان آنها نبوده‌است. از جمله این موردها می‌توان به تعلیق و اخراج کمیته ملی المپیک آفریقای جنوبی از سال ۱۹۶۴ تا ۱۹۹۲ میلادی به دلیل شکل‌گیری نظام آپارتایدی، تعلیق عضویت کمیته ملی المپیک افغانستان از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۲ میلادی به دلیل حاکمیت دولت طالبان، تعلیق عضویت کمیته پارالمپیک روسیه از پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ متعاقب دوپینگ سازمان یافته و نیز تعلیق کمیته المپیک کویت از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ به دلیل مداخله دولت در امور کمیته ملی المپیک اشاره کرد.

وضعیت کنونی رژیم صهیونیستی در واقع بسیار حادتر از جنگ اوکراین علیه روسیه است. اگر اوکراین چهار منطقه را ضمیمه کرد اما آن را به رفراندوم گذاشت در حالی که رژیم صهیونیستی از شهرها و بیمارستان‌ها ویرانه ساخته و تعمدا کودکان و زنان را در راستای پیشبرد پروژه نسل‌کشی و پاکسازی قومی هدف قرار داده‌است.

این رژیم همواره از زیر بار آتش‌بس و پذیرش شروط مقاومت شانه خالی می‌کند به آن امید که با تداوم جنایت‌ها و دستاوردسازی، سقوط کابینه را به تعویق بیاندازد. این در حالی است که از اوایل خرداد یعنی کمتر از یک ماه دیگر، المپیک ۲۰۲۴ پاریس آغاز می‌شود.

بنابراین طبق منشور المپیک که علیه روسیه استفاده شد و در آن تاکید شد که «در جریان برگزاری رقابت‌های المپیک، پارالمپیک و المپیک زمستانی، کشورهای عضو این سازمان حق آغاز یا حضور در منازعات نظامی و جنگ را ندارند»، کمیته بین‌المللی باید در صورت امتناع رژیم از آتش‌بس، تل‌آویو را از بازی‌ها محروم کند.

کد خبر 6092637

دیگر خبرها

  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • ایران در المپیک پاریس چند ورزشکار دارد
  • امیدواریم در المپیک پاریس بیش از ۳۵ سهمیه کسب کنیم / خیلی سخت است المپیک لندن را تکرار کنیم + فیلم
  • هاشمی: امیدواریم بیش از ۳۵ سهمیه بگیریم/ رشد بودجه زیاد نیست
  • رمزگشایی از محرومیت ورزشی روسیه/ نوبت اسرائیل هم می رسد؟