Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، تعطیلات نوروز امسال با سال‌های گذشته متفاوت است و مردم برعکس هر سال برای حفظ سلامتی خود و خانواده بهتر در خانه بمانند تا از گسترش ویروس منحوس کرونا جلوگیری کنند، ما هم در باشگاه خبرنگاران جوان گفت‌‌وگوهای عیدانه‌ای را با برخی مسئولان در نظر گرفته‌ایم تا کمی از حال و هوای این روزهای کرونایی فاصله بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد دولت را که بررسی کنیم به وزارتخانه‌های مختلفی بر می‌خوریم، ۱۹ وزارتخانه در کنار معاونتها، سازمان‌ها و بخش‌های دفتر ریاست جمهوری، مجموعه هیئت دولت و وزیران را تشکیل می‌دهند. در این میان وزارت کشور یکی از وزارتخانه‌هایی است که به اداره امور درون کشور می‌پردازد و یکی از اصلی‌ترین وظایف آن برگزاری انتخابات در کشور است که مانند هر وزارتخانه دیگر از مجموعه معاونت‌ها و بخش‌های مختلف تشکیل شده است.

«اسمش یک وزارت است، اما به اندازه ۱۰ وزارت خانه وظایف و مسئولیت و ماموریت دارد». این بخشی از گفت‌وگوی عیدانه باشگاه خبرنگاران جوان با مدیرکل اتباع خارجی وزارت کشور است که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید:

باشگاه خبرنگاران جوان: کمی از خودتان برایمان بگویید؟

محمودی: مهدی محمودی هستم، متولد ۱۳۴۵ و در خانواده کاملا مذهبی و متوسط بدنیا آمدم؛ متاهل، دارای سه فرزند که تاکنون ۳۷ سال خدمت در مشاغل مدیریتی، اجرایی، ستادی و.. داشتم و دارم؛ بیشتر جوانی بنده در جنگ گذشت و ۱۰۵ ماه افتخار خدمت در جنگ را دارم و جانباز جنگ تحمیلی هستم.

باشگاه خبرنگاران جوان: چه رشته‌ای و در چه دانشگاهی درس خوانده‌اید؟

محمودی: دوران کارشناسی در دانشکده روانشناسی دانشگاه علامه درس خواندم؛ کارشناسی ارشد رشته مدیریت فرمانداری و در مقطع دکتری، در رشته مدیریت استراتژیک تحصیل خودم را ادامه دادم.

در خانه در ظاهر تابعیت دهنده هستم اما در نهایت تابعیت پذیرم

باشگاه خبرنگاران جوان: در منزل تابعیت دهنده هستید یا تابعیت پذیر؟

محمودی: در ظاهر تابعیت دهنده هستم، اما در نهایت تابعیت پذیرم.

باشگاه خبرنگاران جوان: قبل از اینکه وارد عرصه سیاست و وزارت کشور شوید، به چه کاری مشغول بودید؟

محمودی: در مشاغل مختلف کار می‌کردم؛ در زمان جنگ در سمت‌های مختلف مانند رزمنده و فرمانده مشغول بودم. مدتی به قوه قضائیه رفتم و مدتی هم در مشاغل دیپلماتیک فعالیت کردم.

حضور در نیروی انتظامی و فرماندهی بخش‌های مختلف ناجا و مدیریت در بخش‌های مختلف دیگر کشور، خلاصه‌ای از فعالیت‌های شغلی من قبل از ورود به وزارت کشور بود.

به کشورهای مختلفی سفر کردم اما هیچ کشوری را مثل ایران ندیدم

باشگاه خبرنگاران جوان: تا به حال شده تصمیم بگیرید که تبعه کشور دیگر شوید؟

محمودی: نه، چون به کشور‌های مختلفی سفر کردم، اما هیچ کشوری را مثل ایران ندیدم و ترجیح میدهم در ایران برای همیشه در ایران بمانم.

باشگاه خبرنگاران جوان: حاضرید اموالتان را شفاف بیان کنید؟

محمودی: مثل بقیه مردم من هم دارای منزل شخصی، اتومبیل و دریافتی حقوق و مزایای ماهیانه هستم.

سال ۹۸ سال برنامه ریزی  و سال ۹۹ سال اجرا بود، برای همین سخت‌تر بود

باشگاه خبرنگاران جوان: سال ۹۹ برای شما چطور بود؟

محمودی: سال ۹۹ سال سختی بود، چون سال ۹۸ بیشتر سال برنامه ریزی برای آینده بود و در سال ۹۹ سال اجرا بود و باید برنامه‌هایی که از قبل ریخته بودیم را به اجرا در می‌آوردیم که این موضوع سختی‌های خودش را داشت و نسبت به سال ۹۸ سختی‌های آن بیشتر بود.

باشگاه خبرنگاران جوان: بهترین و تلخ‌ترین خاطره شما در سال ۹۹ چه بود؟

محمودی: بهترین خاطره سال ۹۹ ازدواج فرزندم بود و خدا را شکر خاطره تلخ نداشتم.

باشگاه خبرنگاران جوان: در اوقات فراغت خود به چه تفریحاتی می‌پردازید؟

محمودی: پیاده روی، مطالعه و بودن در کنار خانواده تفریحات و کار‌هایی است که معمولا در اوقات فراغت خود به آن‌ها می‌پردازم.

باشگاه خبرنگاران جوان: بهترین کشور برای مهاجرت از نظر شما کدام کشور است؟!

محمودی: سوال نامفهوم هست و جوابی ندارم.

وزارت کشور اندازه ۱۰ وزارتخانه وظیفه و ماموریت دارد

باشگاه خبرنگاران جوان: نظرتان درباره این چند کلمه را در یک عبارت کوتاه بیان کنید.

تبعه خارجی: به فردی گفته می‌شود که از یک کشور به کشور دیگر بصورت قانونی یا غیر قانونی مهاجرت کرده باشد.

مهاجرت به ایران: در نگاه اول مهاجرت به ایران مفهوم اتباع افغانستان را در ذهن شکل می‌دهد که به دلیل مشکلات امنیتی کشور خود را ترک کردند و به ایران آمدند.

وزارت کشور: اسمش یک وزارت است، اما به اندازه ۱۰ وزارت خانه وظایف و مسئولیت و ماموریت دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت کشور اتباع خارجی باشگاه خبرنگاران جوان وزارت کشور سال ۹۸ سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است

استاندار بوشهر از کسب رتبه سوم استان در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش بنیان توسط وزارت کشور خبر داد.

به گزارش خبرگراری ایمنا، احمد محمدی‌زاده اظهار کرد: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاوردهای خوبی در حوزه دانش بنیان ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته‌ایم.

وی افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی‌زاده عنوان کرد: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیلگرانه و مردمی‌سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

وی گفت: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک های علم و فناوری و هیئت های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، گفت: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم‌افزایی و تلاش مدیران دستگاه های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

محمدی‌زاده افزود: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

منبع: فارس

کد خبر 749349

دیگر خبرها

  • بوشهر سومین استان کشور در ارزیابی توسعه اقتصاد دانش‌بنیان است
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • واکنش منفی وزارت ورزش نسبت به تغییر نام استقلال؛ این موارد باید رسما به ما اعلام شود!
  • اجتناب از اقدامات جزیره‌ای در زیرمجموعه‌های وزارتخانه راه
  • امدادرسانی به سیل‌زدگان در شرق و جنوب کشور
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • کرمانشاه به مرکز پشتیبانی حوادث و سوانح غرب کشور تبدیل شود
  • جذب نخبگان در ۳۳ دستگاه اجرایی در دستور کار بنیاد ملی نخبگان