Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی آمریکا و مشاور رئیس جمهور این کشور احتمال داد تا ۳۰ درصد موارد ابتلا به کرونا در سراسر آمریکا ناشی از نوع انگلیسی باشد که قدرت سرایت بالاتری دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماری‌های عفونی و آلرژی آمریکا و مشاور رئیس‌جمهور این کشور در نشست خبری روز جمعه کاخ سفید گفت گونه انگلیسی کرونا تا ۳۰ درصد موارد ابتلا در سراسر آمریکا را تشکیل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش وبگاه خبری «آکسیوس»، در ماه ژانویه مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا هشدار داده بودند که کرونای انگلیسی با نام علمی B.۱.۱.۷  که سرعت انتقال بالاتری نسبت به نوع اولیه دارد، می‌تواند به نوع غالب در آمریکا در ماه مارس (ماه میلادی جاری) تبدیل شود.   فائوچی گفت: این گونه همانطور که می‌دانید هر روز در کشور ما غالب‌تر می‌شود. ما اکنون در وضعیتی قرار داریم که به سطح ثابت حدود ۵۳ هزار مورد ابتلا در روز رسیده‌ایم.   بر اساس این گزارش، این در حالی است که برخی از ایالت‌ها در آمریکا محدودیت‌ها به منظور کنترل همه‌گیری را کاهش داده‌اند. در پی شیوع گونه‌های جهش یافته از جمله کرونای انگلیسی، چند کشور اروپایی در حال حاضر با افزای شمار ابتلا مواجه شده‌اند. ایتالیا در روزهای گذشته وارد قرنطینه دیگری شد. مناطقی در فرانسه از جمله پاریس هم روز جعه وارد قرنطینه یک ماهه شدند.   «ینس اشپان» وزیر بهداشت آلمان هم روز جمعه هشدار داد ابتلا به کووید-۱۹ در این کشور به شکلی تصاعدی رو به افزایش است و ممکن است به اندازه کافی دوز واکسن برای ممانعت از موج سوم در دسترس نباشد.   «مایکل اوسترهولم» مدیر مرکز تحقیقات و سیاست‌ بیماری‌های عفونی در دانشگاه مینه‌سوتا هفته گذشته پیش‌بینی کرد ایالات متحده ممکن است، شاهد موج دیگری از کرونا این بار بر اثر جهش انگلیسی باشد.   شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده، علی‌رغم واکسیناسیون گسترده و طرح‌های دولت جدید این کشور برای مهار این همه‌گیری، همچنان در حال افزایش است.   برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع ۵۵,۹۰۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است. بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز  ۷۹۲ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.   بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید۱۹ در آمریکا به ۳۰,۴۸۲,۱۲۷  نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۵۵۴,۸۷۱  تن افزایش یافت.   بیماران آمریکایی، ۲۴.۷۱ درصد آمار کل مبتلایان جهانی به این ویروس را تشکیل می‌دهند. در حال حاضر ۸,۷۳۲ بیمار در آمریکا در وضعیت وخیم به سر می‌برند.   این در حالی است که طبق گزارش شبکه «سی‌اِن‌اِن»، تعداد فوتی‌های سالانه آمریکا بر اثر موارد مختلف (سوانح رانندگی، بیماری، خودکشی و غیره) از رقم دویست‌وپنجاه هزار نفر کمتر است.   روزنامه واشنگتن‌پست نیز با اشاره به اسناد دولتی و اظهارنظرهای مقام‌های آمریکایی خبر داد، دیپلمات‌های واشنگتن برای دریافت واکسن کرونا از روسیه و برخی دیگر از کشورها کمک خواسته‌اند.   چند روز پیش نیز جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا در یک سخنرانی به مناسبت نخستین سالگرد تعطیلی کسب و کارها در این کشور پس از شیوع کرونا گفت تلفات این بیماری در کشورش از مجموع تلفات آنها در سه جنگ بیشتر است.   انتهای پیام  

منبع: دانا

کلیدواژه: بر اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۳۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد مردانی که رژیم غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل دارند، در مقایسه با مردانی که کمترین میزان سبزیجات را در برنامه غذایی خود مصرف می‌کنند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان قرار دارند و خطر عود بیماری ۵۳ درصد در آن‌ها کمتر است.

به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آن‌ها است.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی، چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذا‌های سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

دیگر خبرها

  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • رضا شیخی درگذشت
  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد