Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-05@02:11:52 GMT

طرح طالبان به دست آمریکا رسید

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۵۸۸۵

طرح طالبان به دست آمریکا رسید

 دفتر سیاسی طالبان در دوحه اعلام کرد در طرح پیشنهادی خود از تمام طرف‌ها خواسته شده تا عملیات‌های نظامی خود را کاهش دهند؛ اما به گفته این دفتر خلاف انتظار طالبان، تاکنون این طرح نهایی نشده و روی آن توافقی بدست نیامده است.

 

به گفته طالبان این طرح آتش‌بس نیست.

سال ۱۳۹۹پر از خشونت‌ و درگیری بود؛ اما برای ۱۴۰۰، تلاش‌های برای پیش‌گیری از افزایش خشونت‌ها جریان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا، روسیه، چین و پاکستان از طالبان خواسته اند که عملیات بهاری شان را اعلام نکنند. دفتر سیاسی این گروه در دوحه هم می‌گوید که یک طرحی را برای کاهش خشونت‌ها و عملیات‌ها با آمریکا در میان گذاشته که به گفته این دفتر در این طرح از تمام طرف‌ها خواسته شده که عملیات نظامی خود را کاهش دهند. اما تاکنون این طرح نهایی نشده و روی آن توافق صورت نگرفته است.

سیداکبر آغا، فرمانده پیشین طالبان دراین باره می‌گوید: «امکان دارد که طرح جدید میان آمریکا و طالبان پیدا شده باشد که آن امکان دارد کاهش خشونت در سراسر افغانستان باشد.»

درهمین حال، حکومت افغانستان هم قصد دارد که عملیات بهاری را اعلام نکند؛ اما ارتش می‌گوید که چگونگی عملیات‌های نظامی بستگی به برخورد طالبان دارد. طالبان اما از آمادگی برای کاهش خشونت‌ها سخن می‌زنند، نه آتش بس.

روح الله احمدزی، سخنگوی وزارت دفاع ملی دراین باره گفت: ”اگر طالبان مایل باشند که راه جنگ راه انتخاب کنند این اشتباه بزرگ آنان خواهد بود و برای آن قیمت بسیار بالا خواهند پرداخت.»

هرچند افغانستان، منطقه و جهان خواستار تسریع روند مذاکرات صلح و کاهش خشونت‌ها هستند؛ اما تاکنون تلاش‌ها نتوانسته از شعله جنگ بکاهد.

ترکیه برای میزبانی از مذاکرات صلح افغانستان در اوایل ماه اپریل آمادگی می‌گیرد؛ نشستی که انتظار می‌رود از یک سو بتواند منجر به یک توافق سیاسی میان افغان‌ها شود و در سوی دیگر، خشونت‌ها را در افغانستان کاهش دهد.

310 310

کد خبر 1497647

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: طالبان افغانستان ایالات متحده آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۵۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌

خلیل‌الرحمان حقانی وزیر امور مهاجرین طالبان با اشاره به اقدامات اخیر پاکستان اظهار داشت بیش از 600 هزار پناهجو در ماههای اخیر به افغانستان اخراج شده‌اند.

حقانی گفت برای بازگشت کنندگان به کشور، مراکز موقت فراهم شده است تا از آنجا به ولایت‌های مورد نظر انتقال یابند.

این در حالی است که شماری از پناهجویان تازه بازگشته به افغانستان از طالبان خواستار کمک و سرپناه دائمی و همچنین فرصت‌های کار شده‌اند.

وزیر امور مهاجرین طالبان پیش از این در دیدار با «شوکو شیموزاوا» رئیس پشتیبانی و امنیت کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در بهمن‌ماه سال گذشته گفته بود بیش از یک میلیون مهاجر به افغانستان بازگشته‌اند.

این بازگشت‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بر اساس آمار سازمان ملل، بیش از 29 میلیون افغانستانی‌ (بیشتر از نیمی از جمعیت این کشور) به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟
  • فضل الرحمان: برای بهبود روابط پاکستان و طالبان مجازات می‌شوم
  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان
  • استقبال طالبان از قهرمانان فوتسال افغانستان
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • دو دهه «جنگ با ترور» بوش ارتش آمریکا را تضعیف کرده است
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان