Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز با اشاره به این‌که صدرصد بودجه سال ۹۹ شهرداری تبریز محقق شده است، از تلاش مجموعه مدیریت شهری برای حفظ و احیا هویت تاریخی و فرهنگی تبریز در سال ۱۴۰۰ سخن گفت.

ایرج شهین باهر در پیام نوروزی خطاب به شهروندان، ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو ابراز امیدواری کرد که سال ۱۴۰۰ توام با سلامتی، سربلندی و روزهای خوب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که در سال ۹۹، تبریز نیز همانند سایر شهرها میزبان مهمان ناخوانده‌ای به نام کرونا بود، افزود: این ویروس منحوس، مشکلات متعددی برای شهروندان و دستگاه‌های خدمات رسان از جمله شهرداری ایجاد کرد اما خوشبختانه با تلاش‌های فراوان، امروز تبریز از نظر شیوع کرونا نسبتا از وضعیت بهتری برخوردار است که امیدوارم با تداوم این تلاش‌ها، ته مانده‌های این ویروس را هم به ورطه نابودی بکشانیم.

وی در بخش دیگری از پیام نوروزی خود، با اعلام تحقق بودجه شهرداری تبریز، تصریح کرد: با این میزان تحقق بودجه، کارها و اقدامات خوبی در سطح شهر انجام شد که از جمله می‌توان به اجرای طرح‌های «سال فضای سبز» اشاره کرد.

شهین باهر تشریح کرد: در سال ۹۹ توانستیم ۱۶ پارک جدید به تبریز اضافه کنیم و در کنار آن، باغات متعددی تملک شد؛ هم‌چنین ۷۰۰ هزار اصله نهال در راستای طرح کاشت یک میلیون اصله نهال در نقاط مختلف شهر کاشته شد و تا خرداد سال ۱۴۰۰، این طرح به اتمام کامل می‌رسد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی با اشاره به این‌که سال ۱۴۰۰ از سوی شورای اسلامی شهر تبریز به عنوان سال حفظ هویت تاریخی و فرهنگی نامگذاری شده است، اضافه کرد: امسال، سال تحقق سه تلاش‌ این دوره از مدیریت شهری خواهد بود و قطعا با همراهی و همیاری شهروندان قدم‌های خوبی در راستای حفظ تاریخ چندین هزارساله تبریز خواهیم برداشت.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز سال ۱۴۰۰ سال ۹۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۶۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • تصویب پاداش برای کارگران شهرداری تبریز
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • آمریکا هزینه سنگینی برای بی حیایی دختران ایرانی در نظر گرفته است