Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره انجمن شنوایی‌شناسان ایران گفت: هر موقع دست خود را پشت گوش خود برده و احساس کردید با بردن دست خود به پشت گوش بهتر می‌شنوید یا اگر از شما سوالی پرسیدند و شما تقاضای تکرار کردید و پرسیدید که چه گفته‌اید بدانید به کم‌شنوایی مبتلا شدید.

"ناصر یزدی" رئیس انجمن شنوایی‌شناسان ایران، اظهار کرد: انجمن شنوایی‌شناسان ایران در سال 71 به عنوان اولین تشکل حقوقی این انجمن توسط مؤسسین آن که اکنون از پیشکسوتان هستند تأسیس شده است؛ هیئت مدیره هفتم و فعلی این انجمن با همدلی، فعالیت رسمی خود را در اوایل آبان 98 با شعار "مدیریت مشارکتی و خرد جمعی" آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس انجمن شنوایی‌شناسان ایران، گفت: این انجمن با بیش از 3 هزار شنوایی‌شناس فارغ‌التحصیل از 12 دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان اعضاء این انجمن مفتخر است در تمام شهرستان‌ها و شهرها در حیطه‌های مختلف شنوایی‌شناسی اعم از پیشگیری، تشخیص و توان‌بخشی در مراکز خصوصی، دولتی، خیریه و بهزیستی در امر خدمت‌رسانی به ملت عزیز ایران اهتمام ورزد.

وی افزود: در ابتدا این مسیر نیاز به تعیین خط مشی و نقشه راه و هدف‌گذاری نهایی داشت که باید برنامه‌ریزی ویژه مانند بهره‌مندی از تجربیات و ظرفیت‌های مشورتی در قالب بهره‌مندی از نظرات مشاورین عالی، ساختارسازی و سازماندهی ارکان و امکانات این انجمن، آسیب‌شناسی و دریافت مطالبات به روز اعضاء، چالش زدایی در قالب مکاتبات متعدد با نهادها و دستگاه‌ها، ارائه ابزار‌های حمایتی در این مسیر تدارک دیده می‌شده است.

وی ادامه داد: در این بین سازمان‌های مختلفی مانند اداره کل تجهیزات پزشکی و کمیته تخصصی سمعک و فناوری‌های شنوایی در حصول نتایج مطلوب و جذب خدمت‌رسانی متخصصین شنوایی‌شناسی با دانش به روز این متخصصین، انجمن را همراهی و حمایت کردند، همچنین با توجه به کمبود پروتز سمعک در بین نیازمندان و مددجویان به دلیل تحریم‌های ظالمانه، حداکثر تلاش و حمایت خود را در جهت رفع این کمبود به کار بسته‌اند.

یزدی با قدردانی از سازمان بیمه سلامت ایران، تصریح کرد: این سازمان با دیدگاه مثبت و قانون‌مند در جهت جذب حداکثری خدمت‌رسانی متخصص شنوایی‌شناسی و بهره‌مندی و توان‌مندی آنان به بیمه‌شدگان این سازمان و پذیرفتن نقش شنوایی‌شناسان به عنوان تنها مرجع تصمیم‌گیر و ارائه‌دهنده و تجویز‌کننده پروتز سمعک به نیازمندان، این انجمن را یاری می‌کند.

رئیس انجمن شنوایی‌شناسان ایران، ضمن قدردانی مجدد از وزارت بهداشت، سازمان حمایت از مصرف‌کننده و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیان کرد: این انجمن با بیش از 3 هزار شنوایی‌شناس فارغ‌التحصیل از 12 دانشگاه علوم پزشکی کشور به عنوان اعضاء این انجمن مفتخر است در تمام شهرستان‌ها و شهرها در حیطه‌های مختلف شنوایی‌شناسی اعم از پیشگیری، تشخیص و توان‌بخشی در مراکز خصوصی، دولتی، خیریه و بهزیستی در امر خدمت‌رسانی به ملت عزیز ایران اهتمام ورزد.

وی خاطرنشان کرد: 3 مارس؛ روز جهانی شنوایی را به عموم همکاران فرهیخته شنوایی‌شناس که سربازان سلامت شنوایی در روزهای ابتدایی شروع و اپیدمی ویروس کرونا در امر خدمت‌رسانی اهتمام ورزیده‌اند تبریک عرض می‌کنم.

عدم استفاده از سمعک برای افراد کم‌شنوا مشکلات ارتباطی ایجاد می‌کند

"خسرو گورابی"؛ عضو هیئت مدیره انجمن شنوایی‌شناسان ایران نیز در این نشست، اظهار کرد: وقتی ما از اقدامات جراحی و دارویی برای کم شنوایی ناامید می‌شویم، چاره‌ای نمی‌ماند، جز این‌که راه توانبخشی را طی کنیم؛ اولین قدم در راه توانبخشی شنوایی که مجموعه‌ای از توانبخشی گفتار و زبان است، تجویز سمعک است؛ یعنی این‌که ما صدا را به اندازه‌ای برای این فرد بلند کنیم که بتواند با استفاده از باقیمانده شنوایی خود زندگی مفیدی داشته باشد. ما اصطلاحاً این باقیمانده شنوایی را، شنوایی طلایی می‌نامیم، یعنی این میزان شنوایی آن‌قدر ارزشمند است که باید آن را حفظ و از تمام ظرفیت‌های آن استفاده کرد.

گورابی، تصریح کرد: زمانی می‌توانیم از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم که تجویز مناسب سمعک، انتخاب مناسب آن و پیگیری‌های مناسب داشته باشیم؛ تهیه سمعک عملاً یک پروسه زمان‌بر، هزینه‌بر و تخصصی است و شنوایی‌شناس آموزش دیده می‌تواند آن را انجام دهد چرا که تمامی همکاران ما در مقاطع مختلف تحصیلی آموزش لازم را جهت تجویز سمعک دیده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: هر موقع دست خود را پشت گوش خود برده و احساس کردید که با بردن دست خود به پشت گوش بهتر می‌شنوید یا هر موقع از شما سوالی را پرسیدند و شما تقاضای تکرار کردید و پرسیدید که چه گفته‌اید بدانید که به نوعی کم‌شنوایی دارید؛ این کم‌شنوایی می‌تواند قبل، هنگام و پس از تولد بر اثر عواملی چون سر و صدا یا کهولت سن اتفاق افتاده باشد.

گورابی ادامه داد: به دلیل بالا رفتن سطح بهداشت جامعه و افزایش امید به زندگی ما با تعداد سالمندان دچار پیرگوشی بیشتری روبه‌رو هستیم یعنی هم سن سالمندی زیاد شده و هم به تعداد بازنشستگان نیازمند به سمعک اضافه شده است؛ هرچه تعداد بازنشستگان زیاد می‌شود تعداد گوش‌های بازنشسته 2 برابر می‌شود و باید این را بدانیم، همچنانکه به 2 چشم برای دیدن نیاز داریم، به 2 گوش نیز برای شنیدن نیاز داریم و همیشه ترجیح ما بر این است که هر فرد کم شنوا 2 گوش فعال داشته است و بنابراین باید 2 سمعک برای 2 گوش وی تجویز شود.

عضو هیئت مدیره انجمن شنوایی‌شناسان ایران  با بیان اینکه خوشبختانه در ایران انواع برندهای سمعک موجود است و نمایندگان مختلفی در ایران هستند، تصریح کرد: البته به دلیل محدویت‌های ارزی موجود ممکن است مقداری کمبود وجود داشته ولی خوشبختانه با رایزنی‌هایی که با اداره تجهیزات انجام شده، گشایش‌هایی صورت گرفته است‌، اما مردم باید بدانند که نقش حس شنوایی نقشی اساسی در زبان، گفتار و یادگیری دارد و اگر دچار کم شنوایی بوده و سمعک استفاده نکنند، زبان، گفتار و یادگیری دچار مشکل خواهد شد و موجب تشدید کم شنوایی شده و مشکلات ارتباطی را ایجاد می‌کند.

وی ادامه داد: این مشکل سالمندان را گوشه‌گیر و خانه‌نشین خواهد کرد و از تماشای تلویزیون و شرکت در مهمانی‌ها و جمع‌ها به دلیل آن‌که ممکن است احساس کند که بد می‌شنود یا نشنود نیز دوری می‌کند، بنابراین روحیه خود را از دست داده و در مکان‌های عمومی نظیر بانک و بازار و غیره نمی‌رود. سمعک وسیله‌ای مهم برای ارتباط بوده و نباید به ظاهر آن توجه کرد. اکنون نیز سمعک‌هایی وجود دارد که کمتر قابل دید بوده و درون گوش قرار گرفته و حتی اگر دیده هم شود شما به شخص مقابل این پیام می‌دهید که من به شما احترام گذاشته و به صحبت شما گوش می‌دهم.

فرزام جنابی؛ مشاور عالی انجمن شنوایی‌شناسان ایران، سعید محمودیان؛ رئیس اداره سلامت گوش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حسام‌الدین امام جمعه؛ مدیر کاشت حلزون شنوایی ایران و سعید حسن‌زاده؛ آسیب‌شناس گفتار و زبان و عضو هیئت علمی دانشگاه، دیگر سخنرانان این نشست خبری بودند.

 

تسنیم/

برچسب ها: شنوایی ، گوش ، بازارنیوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000NK5

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شنوایی گوش بازارنیوز انجمن شنوایی شناسان ایران شنوایی شناسی خدمت رسانی هیئت مدیره کم شنوایی عضو هیئت دست خود پشت گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۶۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟

محمد ابراهیم پارسانژاد، فوق تخصص نازایی و رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران گفت: زوج‌هایی که برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند بر اساس میزان مشکلاتشان از احتمال موفقیت مختلفی برخوردار خواهند بود. استاد دانشگاه شیراز در مورد درمان ناباروی، گفت: وقتی زوجی برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین برای آنها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود. وی افزود: بعد ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آن ها به صد درصد می‌رسد. این پزشک متخصص با اشاره به اینکه تمامی زوج های نابارور می‌توانند در فرایند درمان قرار گیرند، تاکید کرد: این به معنای آن نیست که همه آن ها بچه دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک باروری استفاده می‌کنند بچه دار می‌شوند. وی تاکید کرد: تا سال ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت به او گفته می‌شد که قابل درمان نیست. اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود و البته این به معنای موفقیت در همه عمل‌ها نیست.

پارسانژاد در مورد علت تغییر تاریخ بیست و سومین کنگره انجمن ناباروری در زمانی که اعلام شده بود نیز گفت: قرار بود کنگره ناباروری در تاریخ پنجم اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شود و برنامه ریزی برای برگزاری آن از ماه ها قبل انجام شده بود اما وقتی همکاران ما برای نصب پلاکاردها و تجهیز سالن به دانشگاه مراجعه می‌کنند مسئولین سالن مجوز کار نمی‌دهند و علت ممانعت را همزمانی کنگره با کنکور سراسری عنوان می‌کنند. وی خاطرنشان کرد: موضوع با ریاست دانشگاه مطرح شد و وی با ابراز تاسف از وقوع چنین شرایطی سالن دانشگاه را در تاریخ ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در اختیار کنگره انجمن باروری و ناباروی ایران قرار دادند تا کنگره در این زمان برگزار شود. پارسانژاد با ابراز تاسف از اینکه این اتفاق بسیار ناگوار بود چرا که بسیاری از پزشکان از استانهای مختلف برای این کنگره بلیط رزرو کرده بودند ادامه داد: ما در موقعیت سختی قرار گرفتیم و مجبور بودیم به تک تک مدعوین تماس بگیریم و خبر تغییر تاریخ کنگره را برای آنها توضیح دهیم.آنها هم پذیرفتند که قصور از مسئولان برگزار کننده کنگره نبوده و قرار شد در ۱۹ اردیبهشت ماه در خدمت آنها باشیم. رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران خاطرنشان کرد: توجه به متضرر شدن تعدادی از همکاران در سراسر کشور در جهت تهیه بلیط و اقامت در تهران و تغییر تاریخ کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران طی گفتمانی با ریاست دانشگاه و همچنین در جلسات متعدد انجمن این موضوع مورد بررسی شد؛ حتی الامکان قسمتی از خسارات وارد شده به همکاران جبران شود. گفتنی است بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ماه در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ۴۲ سال چشم انتظاری خانواده شهید مفقود الاثر مشهدی پایان یافت
  • انجمن واردکنندگان برنج : چرا برنامه دولت برای تخصیص ارز برنج رسما اعلام نمی‌شود؟
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • فکر می‌کنید رئال را بردید اما این اتفاق نمی‌افتد!
  • ببینید | واکنش عجیب مسعود فراستی پس از شنیدن نام محمدرضا گلزار و بهرام رادان
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • رسانه صهیونیستی: توقف جنگ و خروج اشغالگران، شرط السنوار برای توافق است
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان