Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج اسحاق جهانگیری در بدو ورود به شهر یاسوج گفت: زلزله سی‌سخت دل هر ایرانی و وطن‌دوستی را به درد آورد، دولت بلافاصله بعد از زلزله سی‌سخت مصوبه داد که جزء موارد استثنائی است هم تعداد  واحدهای مسکونی خسارت‌دیده و آسیب دیده و آنهایی که باید تخریب و آنهایی که باید تعمیرات و مسائل  مرتبط با زلزله را بررسی کرد و در مصوبه ۳ اسفند ۹۹ در دولت تصویب شد اعلام شد دستگاه‌ها اجرایی بر این مبنا کار بازسازی را شروع کنند‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس جمهور بیان کرد: البته سال ۹۹ برای همه مردم سال بسیار سختی بود ما هم فشارهای ناشی از تحریم را داشتیم هم کرونا و معیشت مردم به سختی گرفتار شده بود، نگرانی‌های مردم نسبت به آینده را داشتیم که در کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر همه این مشکلات، زلزله اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: میخواستم روز اول فروردین به کهگیلویه و بویراحمد سفر کنم فکر کردم مردم و مسئولان کارهای لازم‌تری داشته باشند، امروز آمدم تا هم بازدیدی از پیشرفت کار داشته باشیم بررسی کنیم مسائل مرتبط با زلزله را، وزارء و مسئولان ذی ربط همراه هستند بعد از آن جلسه با استاندار خواهیم داشت و مسائل را بررسی می کنیم.

وی بیان کرد: من از طرف دولت جمهوری اسلامی به مردم سی‌سخت و روستاها اعلام می‌کنم دولت یک لحظه مردم عزیزی که در زلزله خسارت دیدند را تا کامل شدن زندگی و خانه‌هایشان تنها نخواهد گذاشت.

جهانگیری بیان کرد: در هر مرحله‌ای دولت در کنار مردم است هر وقت نیاز به اصلاح مصوبه و اقدام جدیدی بود حتما آن کار انجام می‌شود و امروز این بررسی‌ها کمک می‌کند که ما به پیشرفت کار سرعت دهیم.

جهانگیری عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد پر از پتانسیل و ظرفیت است و شرایط بسیار مطلوب برای توسعه استات وجود دارد چند وقت پیش با مسئولان استان در همین خصوص جلسه‌ای داشتم آنجا مسائل بررسی شد امروز هم نشست اقتصاد مقاومتی خواهیم داشت  و در خصوص مسایِل توسعه استان بحث می‌کنیم.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد می‌تواند به یکی از قطب‌های گردشگری و توسعه کشور تبدیل شود افزود: امیدوارم دولت، مردم و مسئولان در این زمینه اقدامات بسیار خوبی انجام دهند و ما بتوانیم مانع توسعه را رفع کنیم.

وی به نام‌گذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت:  مقام معظم رهبری سال جدید را سال تولید،پشتیبانی‌ها و رفع موانع نامیدند دولت با تمام ظرفیت می‌داند که امروز مهمتر مسئله کشور تولید است، تولید اعم از تولید صنعتی کشاورزی و در بخش نفت و گاز. کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های مهم نفت‌خیز کشور است بزرگترین میادین نفتی کشور در این استان است ظرفیت بزرگ در پتروشیمی،گردشگری بخش بزرگ و زیادی از آب کشور در این استان است  شرایط مطلوب برای توسعه کشاورزی  دارد من فکر می کنم هم مسئولان استان و دولت همراه خواهیم بود برای حل مسئله تولید و امیدواریم تولید کشور رشد خوبی داشته باشد که رضایت رهبری و مردم فراهم شود.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: جهانگیری زلزله درد رئیس جمهور کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۷۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی

محسن خجسته‌مهر مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، در این حوزه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم.

وی ادامه داد: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

خجسته مهر گفت: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خاطر نشان کرد: قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها به امضا رسید و به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

خجسته‌مهر با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

وی سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران ادامه داد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع ۱۵ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • دیوان عدالت اداری پارسال ۱۶۶ مصوبه شوراهای کشور را باطل کرد
  • ایران؛ کثرت فرهنگی و وحدت سیاسی
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور برگزار شد
  • نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌ های ریلی کشور برگزار شد
  • برگزاری نشست پیگیری اجرای مهمترین طرح‌های ریلی کشور
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی