Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:33:54 GMT

اپلیکیشن‌های رکوردار افشای اطلاعات کاربران

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۷۹۸۴

اپلیکیشن‌های رکوردار افشای اطلاعات کاربران

یافته های یک بررسی نشان داد بیش از نیمی از ۱۰۰ اپلیکیشن‌های محبوب، اطلاعات کاربران را با اشخاص ثالث به اشتراک می‌گذارند.

به گزارش ایسنا، پس از معرفی برچسب‌های حریم خصوصی در فروشگاه اپ استور اپل، شرکت پی کلود که فراهم کننده ظرفیت ابری است، تصمیم گرفت به بررسی دقیق اپلیکیشن‌های موبایلی بپردازد که کاربران به صورت روزمره استفاده می‌کنند تا مشخص شود کدام اپلیکیشن‌ها بیشترین اشتراک گذاری اطلاعات کاربران را با اشخاص ثالث دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت برای تحلیل آمار از بخشهای تبلیغات شخص ثالث و بازاریابی یا تبلیغات طراحان برچسب‌های حریم خصوصی اپل برای یافتن اپلیکیشن‌هایی که بیشترین اطلاعات شخصی کاربران را برای بازاریابی خود جمع آوری می‌کنند، استفاده کرد.

بر اساس یافته های پی کلود، ۵۲ درصد از همه اپلیکیشن‌ها اطلاعات کاربران را با اشخاص ثالث مرتبط با یک شرکت که اپلیکیشن خاصی را اداره می‌کند یا افرادی که پولی برای دسترسی به اطلاعات شخصی کاربران پرداخت می‌کنند، به اشتراک می گذارند. از میان این اپلیکیشن‌ها، اینستاگرام (۷۹ درصد)، فیس بوک (۵۷ درصد) و لینکدین (۵۰ درصد) بیشترین اطلاعات شخصی را جمع آوری می‌کنند.

در خصوص اشتراک گذاری اطلاعات شخصی کاربران، اینستاگرام با اشتراک گذاری ۷۹ درصد از اطلاعات کاربران با شرکت‌های دیگر، در رتبه اول قرار دارد. فیس بوک که شرکت مادر اینستاگرام است، با ۵۷ درصد، در رتبه دوم و لینکدین و اوبر با فروش ۵۰ درصد از اطلاعات کاربرانشان در رتبه سوم قرار می گیرند.

بررسی پی کلود نشان داده که ۸۰ درصد از اپلیکیشن‌ها از اطلاعات کاربر برای بازاریابی محصولات‌شان در اپلیکیشن‌های خود و بخش های دیگر استفاده می‌کنند که شامل اپلیکیشن‌هایی می‌شود که تبلیغات‌شان را در پلتفرم های دیگر و همچنین تبلیغات درون برنامه ای در جهت منافع خودشان نمایش می دهند.

فیس بوک و اینستاگرام در صدر فهرست اپلیکیشن‌هایی هستند که اطلاعات کاربران را در جهت منافع خود جمع آوری می‌کنند و از ۸۶ درصد اطلاعات کاربران برای فروش محصولات‌شان و نمایش تبلیغات مرتبط دیگران استفاده می‌کنند. اطلاعات جمع آوری شده از کاربران شامل تاریخ تولد تا زمان های روزانه استفاده کاربران از اپلیکیشن‌های آنهاست.

بر اساس گزارش تک رادار، اما اپلیکیشن‌هایی که بهترین عملکرد را در حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران دارند، شامل سیگنال، کلاب هاوس، نت فلیکس، مایکروسافت تیمز، گوگل کلاس روم، شازم، اتسای، اسکایپ، بوهو، امتِرَک، زوم، شاپ و IRS۲Go۲ هستند که هیچ اطلاعاتی از کاربرانشان به اشتراک نمی گذارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اينستاگرام فيس بوك لینکدین اطلاعات شخصی کاربران اطلاعات کاربران اپلیکیشن هایی اپلیکیشن ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند

اتحادیه اروپا از فیس‌بوک و اینستاگرام به دلیل طیف وسیعی از موارد مشکوک به نقض قانون خدمات دیجیتالی، از جمله عدم اقدامات کافی برای محافظت از کاربران در برابر اطلاعات نادرست خارجی در آستانه انتخابات سراسری این بلوک، تحقیق می‌کند.

به گزارش ایسنا، کمیسیون اجرایی اتحادیه اروپا اعلام کرد در حال آغاز مراحل رسمی تحقیقات در مورد این است که آیا «متا پلتفرم» (شرکت مادر فیس‌بوک و اینستاگرام) قانون خدمات دیجیتال را نقض کرده است یا خیر. این قانون، مجموعه‌ای گسترده از مقررات طراحی شده برای محافظت از کاربران اینترنت و پاکسازی پلتفرم‌های شبکه اجتماعی است.

بروکسل از زمان اجرایی شدن قانون خدمات دیجیتال در سال گذشته، در حال مقابله با نفوذ روزافزون شرکت‌های فناوری بوده و تحقیقاتی را در مورد سایت‌های شبکه اجتماعی تیک‌تاک و ایکس (توییتر سابق) و پلتفرم تجارت الکترونیک علی اکسپرس آغاز کرده است. تیک‌تاک هفته گذشته در برابر فشار اتحادیه اروپا تسلیم شد و پس از اینکه کمیسیون از این پلتفرم درباره یک ویژگی پاداش در اپلیکیشن جدیدش، پاسخ خواست، ویژگی جدید را متوقف کرد.

شرکت متا در بیانیه‌ای گفت: ما یک فرآیند خوب برای شناسایی و دفع خطرات در پلتفرم‌های خود داریم. این شرکت مشتاقانه منتظر ادامه همکاری خود با کمیسیون اروپا و ارائه جزئیات بیشتر این کار است.

کمیسیون اروپا مشغول بررسی این موضوع است که آیا شرکت متا، برای جلوگیری از گسترش تبلیغات فریبنده، کمپین‌های اطلاعات نادرست و رفتارهای غیراصیل هماهنگ که می ‌واند خطری برای سلامت انتخابات و حمایت از مصرف کننده باشد، اقدامات کافی انجام می‌دهد یا خیر.

مقامات گفتند: به نظر نمی‌رسد این شرکت، مکانیزم موثری برای نظارت بر محتوا از جمله برای تبلیغات ساخته شده با هوش مصنوعی مولد، از جمله دیپ فیک داشته باشد؛ نقصی که به نظر می‌رسد توسط عوامل مخرب برای مداخله خارجی، مورد سوء استفاده قرار گرفته است.

اتحادیه اروپا همچنین ظنین است که فیس‌بوک و اینستاگرام ممکن است امکان مشاهده محتوا در فیدهای توصیه‌ای محتوای سیاسی از حساب‌هایی را که حجم زیادی از این دست محتوا را منتشر می‌کنند کاهش دهند و در این باره با کاربران شفاف نباشند که نقض قانون خدمات دیجیتال خواهد بود.

نگرانی سوم این است که شرکت متا، استفاده از ابزاری به نام Crowdtangle را متوقف می‌کند که ابزار مورد استفاده برای رصد انتخاباتی لحظه‌ای مورد استفاده تحلیلگران، روزنامه نگاران و جامعه مدنی است. کمیسیون به متا پنج روز فرصت داده است تا با اطلاعاتی در مورد هرگونه اقدامات اصلاحی که برای جبران این کوتاهی انجام می‌دهد، پاسخ دهد.

با مهیا شدن شهروندان ۲۷ کشور این اتحادیه برای رای دادن به قانونگذاران در ژوئن، مقامات اتحادیه اروپا اقداماتی را برای محافظت از انتخابات انجام می‌دهند.

بر اساس گزارش آسوشیتدپرس، کمیسیون همچنین در حال بررسی است که آیا مکانیزم متا برای مشخص کردن محتوای غیرقانونی توسط کاربران تحت قانون خدمات دیجیتالی، به حد کافی خوب بوده است، زیرا به این ظنین است که دسترسی به این روش، آسان و کاربرپسند نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مقام مسوول درباره مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی: در میهمانی شخصی رخ داده / ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود / معاون دادستان شیراز: تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه بازداشت شده‌اند
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • کاربران دیوار چطور به حفظ زمین کمک کردند؟
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی
  • هوش مصنوعی گرایش سیاسی افراد را از چهره‌شان می‌خواند