Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از 2 مقام امنیتی آمریکا در گزارشی مدعی شده شنود مکالمات فرماندهان نیروی قدس سپاه از سوی آژانس امنیت ملی آمریکا حاکی است نیروی قدس سپاه در ژانویه گذشته، طرح حمله به یک پایگاه نظامی در شهر واشنگتن دی سی آمریکا و نیز ترور معاون رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا را بررسی کرده است.

به گزارش عصرایران، بر اساس این گزارش دو مقام ارشد امنیتی آمریکا که نخواستند نامشان فاش شود، مدعی شدند در ماه ژانویه و با شنود مکالمات فرماندهان نیروی قدس سپاه از سوی آژانس امنیت ملی آمریکا متوجه بحث فرماندهان نیروس قدس سپاه درباره طرح حمله به پایگاه نظامی "فورت مک نایر" در شهر واشنگتن دی سی (پایتخت) آمریکا و نیز زیر نظر گرفتن و ترور ژنرال " جوزف ام مارتین" معاون فرمانده این پایگاه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه نظامی "فورت مک نایر" محل زندگی ژنرال جوزف مارتین است.

ژنرال "جوزف ام مارتین" از معاونان ستاد ارتش آمریکا/عکس آرشیوی/ ارتش آمریکا

بر اساس این ادعا، حمله به پایگاه مک نایر مشابه حمله سال 2000 القاعده به ناوشکن" یو اس اس کول" آمریکا در خلیج عدن برنامه ریزی شده بود. در آن حمله یک قایق حامل مواد منفجره خود را ناو شکن آمریکایی کوبید و منجر به مرگ 17 ملوان نیروی دریایی آمریکایی شد.

آسوشیتدپرس می نویسد مقام های وزارت دفاع و شورای امنیت ملی آمریکا درخواست این خبرگزاری درباره اظهار نظر درباره این خبر را بی پاسخ گذاشته اند.

بر اساس این گزارش و در پی افشای این تهدیدها، مقام‌های آمریکایی تصمیم به تقویت حلقه امنیتی و حفاظتی اطراف پایگاه نظامی "فورت مک نایر" گرفتند و در این راستا  گشت ساحلی و اعمال محدودیت‌های دسترسی به این پایگاه نظامی بیشتر شده و برای زیرنظر گرفتن آبراه واشنگتن که مقابل این پایگاه نظامی قرار دارد، دوربین های مدار بسته بیشتری نصب شده است.

 سرلشکر "عمر جونز" فرمانده منطقه کلمبیا در واشنگتن دی سی گفت بر اساس اعلام منابع معتبر، جان فرماندهان نظامی که در این منطقه پایتخت آمریکا زندگی می‌کنند، در خطر است.

او از دستگیری شناگری خبر داده که از طریق آبراه واشنگتن به این پایگاه نظامی راه پیدا کرده است.

اما خانم "النور هولمز نورتون" نماینده واشنگتن دی سی در کنگره آمریکا درباره دستگیری یک شناگر در آبراه واشنگتن گفت: "در مورد شناگران تردیدی ندارم که اتفاق نادری است. آیا او می‌دانست کجاست؟ شاید فقط شنا می‌کرده و خود را ناگهان در پایگاه یافته است؟"

نماینده واشنگتن دی سی در کنگره آمریکا به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت که وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) از ژانویه امسال نتوانسته اطلاعات بیشتری را برای قانع کردن مقامات ایالتی در راستای اعمال تدابیر امنیتی فوق العاده در اطراف پایگاه ارائه دهد.

به نوشته آسوشیتدپرس درباره اعمال تدابیر امنیتی بیشتر در اطراف پایگاه نظامی مک نایر بین مقامات امنیتی آمریکا و مقامات شهری اختلاف نظر وجود دارد و مقامات شهری اعمال محدودیت های بیشتر بدون ارایه شواهد و مدارک کافی از تهدیدات امنیتی را ناقض حقوق شهروندان ساکن واشنگتن دی سی می دانند.

آبراه واشنگتن که در نقطه تقاطع دو رودخانه شهرقرار دارد، محل تردد قایق های کوچک و کشتی‌های تفریحی است. این منطقه همچنین محل استقرار اسکادران هلی‌کوپتری مخصوص روسای جمهوری آمریکاست.

آبراه واشنگتن/ آسوشیتدپرس

 

بیشتر بخوانید: ظریف: پایان دادن به حضور آمریکا در منطقه بهترین واکنش به ترور شهید سلیمانی است تعداد آمرین و عاملین ترور سردار سلیمانی به ۴۸ نفر رسید/نخستین زندگی‌نامه خودنوشت سردارسلیمانی جزئیات ترور سردار شهید سلیمانی از زبان ترامپ «انتقام سخت» به وقوع پیوست/ شلیک موشک‌های سپاه به پایگاه عین‌الاسد (+اطلاعیه سپاه) طرح 3 فوریتی «انتقام سخت» تصویب شد/ فرماندهی مرکزی آمریکا سازمان تروریستی شناخته شد لینک کوتاه: asriran.com/003Fvy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واشنگتن دی سی پایگاه نظامی قدس سپاه بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟

به گزارش قدس آنلاین، روزنامه صهیونیستی یدیعوت‌آحارونوت، شنبه جزئیاتی از توافق سه مرحله‌ای پیشنهادی اسرائیل و آمریکا به جنبش حماس را اعلام کرد. توافق سه مرحله‌ای مطرح شده به شرح زیر بوده و ۱۲۴ روز طول خواهد کشید:

 مرحله نخست؛ ۱- آتش‌بس ۴۰ روزه، ۲- آزادی ۳۳ اسیر اسرائیلی، ۳- آزادی ۸۰۰اسیر فلسطینی، ۴- بازگشت مردم غزه به خانه‌های خود در شمال نوار غزه. 

مرحله دوم؛ ۱- آتش‌بس ۴۲ روزه، ۲- بقیه اسرای اسرائیلی آزاد می‌شوند، ۳- اسرای فلسطینی آزاد می‌شوند. 

مرحله سوم؛ ۱- آتش‌بس ۴۲ روزه، ۲- تمامی اجساد اسرای اسرائیلی مبادله می‌شوند، ۳- تمامی اجساد اسیران فلسطینی مبادله می‌شوند، ۴- خروج ارتش اسرائیل از نوار غزه.

زیاده‌خواهی صهیونیست‌ها
پایگاه خبری المیادین به‌نقل از برخی مقامات ارشد فلسطینی گزارش داد مذاکرات به‌دلیل مخالفت رژیم صهیونیستی با آتش‌بس دائمی با مانع بزرگی مواجه شده است؛ این در حالی است که آمریکا و اسرائیل تلاش می‌کنند حماس را به عنوان عامل شکست مذاکرات کنونی در قاهره معرفی کنند و توپ را در زمین مقاومت غزه بیندازند. 

محسن پاک‌آیین، دیپلمات پیشین کشورمان در گفت‌وگو با قدس درباره روند مذاکرات میان حماس و رژیم صهیونیستی، گفت: مذاکرات در حال حاضر به بن‌بست رسیده و عامل اصلی شکست مذاکرات هم زیاده‌خواهی رژیم صهیونیستی است. بر اساس آنچه از مفاد پیشنهادی مقاومت منتشر شده، مواضع حماس منطبق با موازین بین‌المللی و مبتنی بر عقلانیت است. مقاومت خواهان آتش‌بس و ترک مخاصمه در وهله نخست و در ادامه، اقدام برای از سرگیری روند تبادل اسرا شده، اما رژیم صهیونیستی که صرفاً به دنبال خریدن فرصت از قِبل مذاکرات است، درصدد است اسرا را بدون پذیرش آتش‌بس آزاد کند؛ به این معنا که با آزاد شدن اسرا از فشارهای داخلی که در حال حاضر با آن دست به گریبان است، بکاهد و در ادامه، حملات را از سر بگیرد، اما به‌طورقطع مقاومت با چنین مسئله‌ای موافقت نخواهد کرد.

تحرکات معنادار آمریکا
پاک آیین در ادامه، تحرکات واشنگتن در روزهای اخیر را تلاش برای اعمال فشار بر مقاومت دانست و اظهار کرد: در روزهای گذشته رسانه‌های آمریکایی مثل سی‌ان‌ان و فاکس‌نیوز تلاش کردند حماس را عامل به بن‌بست رسیدن و شکست احتمالی مذاکرات جلوه دهند و از طرف دیگر، دستگاه دیپلماسی آمریکا با اعمال فشار از طریق برخی کشورهای عربی همچون عربستان، قطر و مصر تلاش می‌کند روند مذاکرات را به سمت و سویی سوق دهد که خواسته‌های اسرائیل را برآورده کند. درواقع همان‌طور که از ابتدای جنگ شاهد هستیم، تلاش آمریکایی‌ها حمایت تمام قد از رژیم صهیونیستی است و این حمایت چه در زمینه تسلیح این رژیم و چه در زمینه مذاکرات همچنان ادامه یافته است.

تحلیلگر مسائل بین‌الملل درباره احتمال حمله زمینی اسرائیل به رفح در صورت شکست مذاکرات کنونی تصریح کرد: در زمینه احتمال حمله به رفح آمریکایی‌ها تنها لفاظی می‌کنند و هیچ سندی دال بر مخالفت یا حمایت نکردن آمریکا از حمله اسرائیل به رفح وجود ندارد و به نظر می‌رسد این لفاظی‌ها تنها برای توجیه چهره خودشان در داخل و هموار کردن مسیر به واسطه نزدیک شدن به موعد انتخابات داخلی آمریکاست. از طرفی دولت افراطی نتانیاهو به دلیل شکست‌های پیاپی به شرایط انتحار رسیده و در حال حاضر هر اقدامی از این رژیم ممکن است سر بزند، اما قطعاً حمله احتمالی به رفح، واکنش‌های متعدد جهانی را به دنبال خواهد داشت.

شکست خورده جنگ در پی پیروزی در مذاکرات
مصیب نعیمی، کارشناس مسائل منطقه نیز در گفت‌وگو با قدس با بیان اینکه جنگ در غزه از نظر صهیونیست‌ها با یک بن‌بست مواجه شده، اظهار کرد: آنچه در حال حاضر رخ می‌دهد آغاز یک سناریو مشترک از سوی واشنگتن و تل‌آویو است؛ آمریکا تلاش می‌کند خود را به عنوان یک واسطه معرفی کند که برای برقراری آتش‌بس تلاش دارد و صهیونیست‌ها به عنوان طرفی که به دلیل محقق نشدن شروط و امتناع حماس از پذیرش آتش‌بس، آمادگی پذیرش آتش‌بس را ندارند، هدف هم این است در این مرحله بدون دادن هیچ تعهدی، زمینه را برای آزادی اسرای صهیونیستی به‌گونه‌ای فراهم کنند که شرایط برای ادامه جنگ فراهم باشد.

نعیمی افزود: از آن سو حماس حتی حاضر شد با یک آتش‌بس پنج ساله موافقت کند که این شرط حماس نیز مورد موافقت صهیونیست‌ها قرار نگرفت و آن‌ها تنها با برقراری یک آتش‌بس موقت که ضمانت آن را واشنگتن برعهده بگیرد، موافقت کردند، در حالی که حماس تضمین واشنگتن را معتبر نمی‌داند و در این مرحله خواستار خروج نیروهای نظامی اسرائیل و ارائه یک ضمانت نوشته شده از سوی تعدادی از کشورهای منطقه و فرامنطقه‌ای شده است.

کارشناس مسائل منطقه تصریح کرد: درواقع نتانیاهو درصدد است آنچه تاکنون از طریق نظامی موفق به دستیابی به آن نشده را از طریق مذاکره‌ بدست بیاورد و راه را برای ادامه جنایات تل‌آویو هموار سازد و با آزاد کردن اسرای صهیونیست، خود را به عنوان پیروز جنگ غزه جلوه دهد؛ مشخص است چنین خواسته‌ای مورد موافقت حماس و سایر گروه‌های مقاومت در غزه قرار نخواهد گرفت.

حمله به رفح از چند هفته پیش آغاز شده است
وی درباره احتمال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در صورت شکست مذاکرات کنونی نیز تأکید کرد: البته حملات رژیم صهیونیستی به رفح آغاز شده است و روزی نیست شاهد حمله هوایی و توپخانه‌ای به بخش‌هایی از منطقه رفح نباشیم، اما قطعاً حمله زمینی به رفح یعنی جایی که میلیون‌ها فلسطینی از مناطق دیگر غزه به آنجا پناه برده‌اند، هولناک خواهد بود.

نعیمی اظهارات مقامات آمریکایی در خصوص مخالفت واشنگتن با حمله زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح را هم در راستای سناریو تقسیم نقش میان واشنگتن و تل‌آویو دانست و تأکید کرد: مخالفت آمریکا با برقراری آتش‌بس دائم و تأکید بر برقراری آتش‌بس موقت درواقع گویای مخالف نبودن آن‌ها با ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه است و این اظهارات مقامات آمریکایی به دلیل انتخابات پیش رو و ترمیم وجهه آمریکا نزد افکار عمومی جهانی است که به‌شدت به دلیل حمایت از نسل‌کشی اسرائیل در غزه تخریب شده است.

سیداحمد موسوی

دیگر خبرها

  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • اسرائیل برنامه‌ حمله به رفح را به آمریکا گزارش داد
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد