Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-28@02:18:52 GMT

جهان با خطر بی‌سابقه کمبود غذا روبرو شده

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۸۳۶۳

جهان با خطر بی‌سابقه کمبود غذا روبرو شده

سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، هشدار داد که جهان با خطر بی‌سابقه کمبود مواد غذایی، روبرو شده است.

به گزارش خبرنگار دانشجو و به نقل از راشاتودی، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، هشدار داد که جهان با خطر بی‌سابقه کمبود مواد غذایی روبرو شده است.

فائو در گزارش جدید خود اعلام کرد: بلایای طبیعی، تغییرات آب و هوایی و آفات غلات و دام، باعث شده است تا تأثیر مخرب پاندمی کرونا بر امنیت غذایی و کشاورزی جهان بدتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این گزارش تاکید شده است: کشاورزی در هیچ نقطه‌ای از تاریخ با این حجم از ریسک‌های آشنا و ناآشنا روبرو نشده بود؛ ضمن اینکه کشاورزی زندگی بیش از ۲.۵ میلیارد نفر از مردم جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بیشتر این افراد، در کشورهای کم‌درآمد زندگی می‌کنند.

همچنین کشاورزی عامل مهمی برای رشد اقتصادی به حساب می‌آید و حالا این عوامل مخرب، در دنیایی که به شدت به هم مرتبط است در حال تغییر شرایط زندگی افراد هستند.

این گزارش ادامه می‌دهد: کشاورزی همچنان سهم نامتناسب و بزرگی از ضررهای ناشی از بلایای طبیعی و پاندمی کرونا را به خود اختصاص داده است؛ به نحوی که افزایش وقوع موارد بلایای طبیعی در کنار ماهیت سیستماتیک جذب ریسک بخش کشاورزی باعث شده است که زندگی افراد زیادی به خطر افتاده و کل سیستم غذایی جهان با مشکل مواجه شود.

طبق این گزارش از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ میلادی، میلیاردها دلار به علت افت تولید محصولات کشاورزی و دامی از دست رفته است که در این بازه زمانی، ضرر کشورهای آفریقایی زیر صحرای بزرگ به ۳۰ میلیارد دلار رسیده و کشورهای آمریکای لاتین و دریای کارائیب هم در این بخش ۲۹ میلیارد دلار ضرر کرده‌اند.

بر این اساس، ضرر کشورهای آسیایی در بخش تولیدات دامی و کشاورزی در این بازه به ۴۹ میلیارد دلار رسیده است.

سازمان ملل پیش از این هشدار داده بود تا سال ۲۰۳۰ تحت تأثیر مخرب بلندمدت پاندمی کرونا، بیش از ۱ میلیارد نفر در جهان به فقر مطلق دچار خواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان ملل کمبود غذا راشاتودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌های بی‌سابقه در یزد

آفتاب‌‌نیوز :

براساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی یزد با وجود تداوم رگبار باران با احتمال رعد و برق و پدیده مه در برخی مناطق بویژه ارتفاعات و نیمه شرقی استان برای امروز، از ساعات ظهر و بعدازظهر فردا مجدداً رشد ابر و عمدتاً در ارتفاعات و نیمه شرقی استان رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق پیش‌بینی شده است.

هواشناسی استان از شنبه تا دوشنبه جو استان را به نسبت آرام پیش بینی کرده است، اما در ساعات بعدازظهر و اوایل شب بویژه دوشنبه، افزایش ابر و افزایش سرعت باد دور از انتظار نخواهد بود.

بنا بر آخرین آمار بارش‌های صبح امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۵:۳۰، بیشترین بارش باران در پی بارش‌های شدید روز‌های گذشته در استان یزد از قطرم با ۲۹.۵میلیمتر در بافق گزارش شده است، امروز در ایستگاه رباط ۱۱.۴، خضرآباد ۷.۲ و در تفت ۵.۴ میلیمتر باران گزارش شده است.

شهر یزد نیز امروز هم بی نصیب از بارش‌ها نبود به طوری که کمتر از یک میلیمتر نیز برای مرکز استان گزارش شد.

به گفته «محمد رضا شیر غلامی» رییس گروه توسعه هواشناسی کاربردی اداره کل هواشناسی استان، بارش سه‌شنبه شب باران در شهر تفت با رقم ۵۱.۷ میلیمتر، از سال ۷۶ تاکنون در این شهر بی‌سابقه بوده است.

وی افزود: این مقدار بارش در یک شبانه‌روز از زمان تاسیس نخستین ایستگاه هواشناسی در شهرتفت یعنی حدود ۲۷ سال پیش تاکنون بی‌سابقه است.

شیرغلامی خاطرنشان کرد: پیش از این در ۲۴ بهمن ماه سال ۷۶، در تفت ۲۸.۵ میلیمتر باران ثبت شده همچنین رکورد بیشترین بارش‌ها در اردیبهشت ماه را با رقم ۶۵.۵ میلیمتر مربوط به کرخنگان شهرستان مروست و سپس چنارناز همین شهرستان با رقم ۵۹.۵ و پس از آن بختیاری شهرستان خاتم با رقم ۵۲ میلیمتر ذکر کرد که در ۱۱ اردیبهشت سال ۹۹ رخ داده است.

وی همچنین تصریح کرد: از اول سال زراعی جاری (مهرماه سال گذشته تاکنون) ۴۱۰ میلیمتر باران در آمحسن دهبالا در شهرستان تفت ثبت شد و بعد از آن روستای منشاد در شهرستان مهریز با ثبت ۳۹۹ میلیمتر، رکورددار بوده است.

به گزارش ایسنا، بارش باران که از سه شنبه شب در استان یزد آغاز شده همچنان در برخی مناطق استان ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • حمایت بسیج اساتید از دانشگاهیان جهان علیه رژیم صهیونیستی
  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)
  • تداوم بارش‌های بی‌سابقه در یزد
  • تداوم بارش‌های بی‌سابقه در استان یزد
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟ | اینفوگرافیک
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟! | اسرائیل تنها در صورتی از سلاح اتمی استفاده می‌کند که ....
  • ایران دفعه بعد، ۳ هزار موشک و پهپاد به اسرائیل می‌زند، یا ۳۰ هزار؟