Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@09:55:35 GMT

نوروز ظرفیتی برای ترویج شور و نشاط در جامعه است

تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۸۵۳۷

نوروز ظرفیتی برای ترویج شور و نشاط در جامعه است

سیدحسن موسوی چلک روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه نوروز می‌تواند رضایت و خرسندی برای جامعه به همراه داشته باشد، افزود: یکی از نیازهای بشر، نیاز به شادی است و اگر این شادی و نشاط از راه های مجاز و مشروع تامین نشود در جامعه گرایش به آن از راه‌های نامشروع - حتی اگر تلخ باشد - گرایش پیدا می‌شود بنابراین مدیران هوشمند انرژی را روی این می‌گذارند ه که جامعه و مردم خود را شاداب و بانشاط کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ادامه داد: این نشاط می‌تواند رضایت و خرسندی برای آنان به دنبال داشته باشد. نوروز یکی از این جشن ها است که در تمام دوره ها برای مردم جایگاه ویژه ای داشته و و حتی در شرایط کرونا  خواهد داشت. البته سفرها در شرایط کرونایی را رد یا تایید نمی‌کنم اما وقتی مردم به سفر می‌روند قطعا این پیام را دارد که نوروز موسم ترویج مهربانی است.

موسوی‌چلک گفت: نوروز فرصتی برای ترویج مهربانی اجتماعی و کسب آرامش است؛ در شرایطی قرار داریم که کرونا و بحران ناشی از آن بیش از یک سال طول کشید و این مساله در کنار شرایط بد اقتصادی مردم، نبود چشم انداز روشن و اطمینان بخشی شرایطی را فراهم کرده که نگرانی در حوزه سلامت روانی و اجتماعی را رقم زده و میزان این نگرانی‌ها بیشترشده است.

وی تصریح کرد: بنا به آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر داشتن اختلال روان بین ۲۳ تا ۲۵ درصد مردم، این پیام را می‌رساند که نشاط حلقه مفقوده ای در زندگی ما است.

رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران اضافه کرد: منظور از نشاط فقط شادی نیست بلکه شایسته سالاری و برابری در برابر قانون، شفافیت و پاسخگویی و شایسته‌گزینی نیز نشاط می‌آورد ضمن اینکه احساس تعلق اجتماعی که بازخودش به مولفه های دیگری وصل می شود می تواند ظرفیت نشاط را ایجاد کند.

ضرورت حرکت به سوی زندگی شادمانه‌محور

موسوی‌چلک گفت: همانگونه که هنگام رفتن به مسجد و مکه یا خواندن دعا و نماز با آنکه نمی‌خندیم اما حس خوب و آرامش‌بخشی داریم ارتباطات معنوی هم می‌تواند عاملی برای نشاط باشد. جشن‌های دینی، ملی و قومی می‌تواند فرصتی برای ترویج شادی و نشاط در جامعه باشد.

رییس انجمن مددکاری اجتماعی ایران تاکید کرد:‌ مردم امروز بیش از گذشته شادی می‌خواهند چون در غیراینصورت افسردگی و جرائم جای آن نشاط را می گیرد. باید نوروز را بهانه کنیم تا سبک زندگی را به سمت سبک زندگی شادمانه‌محور حتی در این شرایط سخت اقتصادی و کرونایی تغییر دهیم. یکی از راه‌های این تغییر، خودمراقبتی و مراقبت خانوادگی و مراقبت سازمانی است که بسیار تعیین کننده است.

وی اضافه کرد: ما باید یاد بگیریم که در شرایط سخت انرژی خود را از دست ندهیم و با پرداختن به کارهای ساده و قابل اجرا برای فردای خود، پرانرژی‌تر باشیم. باید یاد بگیریم که با تاب‌آوری است که می‌توانیم شرایط سخت را تحمل کنیم و تاثیرپذیری کمتری کرونا داشته باشیم.

موسوی‌چلک یادآور شد: هیچ جامعه‌ای وجود ندارد که مشکل نداشته باشد و انسان با مشکل رشد می‌کند. اما اگر نتوانیم در وضعیت مشکلات، سلامت خود را حفظ کنیم به مراتب حل مشکل سخت‌تر و تاثیرات منفی آن بیشتر خواهد بود.

برچسب‌ها نوروز مددکاری اجتماعی سلامت روان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نوروز مددکاری اجتماعی سلامت روان نوروز مددکاری اجتماعی سلامت روان سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور مددکاری اجتماعی موسوی چلک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف می‌شود؟

احد آزادی خواه، نماینده مجلس در خصوص حضور گشت ارشاد و ایجاد فضای دو قطبی در جامعه گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند، حجاب در کشور ما از نظر قانونی و شرعی جایگاه ویژه داشته و مشخص است. راهبرد ما باید دفاع از حجاب از نگاه شرعی و قانونی باشد. اما اینکه در شیوه دفاع چگونه باید اقدام کنیم؛ بنده به هیچ عنوان اقدام قهری و برخی از برخورد‌هایی که اخیرا برای مقابله با بدحجابی انجام می‌شود را به هیچ عنوان قابل دفاع و موثر نمی‌دانم.

به گزارش جماران، وی در گفتگویی که با خبرنگاران داشته، افزود: به این نکته باید توجه کرد که رهبر معظم انقلاب و بسیاری از صاحب نظران در کشور همواره از تمام زنان با حجاب و بد حجاب جامعه دفاع کردند تا به نظام بدبین نشوند. بنده احساسم این است که شیوه‌های ترویج امر ونهی و ترویج عفاف و حجاب نباید به گونه‌ای باشد که عده‌ای را نسبت به اصل نظام یا کشور بدبین کند.

آزادی خواه در خصوص برخورد گشت ارشاد با شهروندان گفت: گشت ارشاد و فرماندهی انتظامی یکی از گام‌ها در ترویج حجاب است، پس دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی ما کجا هستند؟ ما نباید انتهای زنجیر را ملزم کنیم که صرفا با قوه‌ی قهریه با بدحجاب‌ها برخورد کنند، بلکه ده‌ها گام باید قبل از آن انجام شود. مانند آموزش و پرورش، فرهنگ، کار‌های ترویجی و.... دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های بسیار زیادی متولی در این امر هستند که باید کار‌هایی را انجام دهند. در گام نهایی نیز گشت ارشاد باید صرفا با معدود افرادی که حساب شده و سازمان یافته اهداف خاصی را دنبال می‌کنند، برخورد کند، نه با شهروندانی که در جامعه حضور دارند.

آزادی‌خواه در پاسخ به این سوال که چرا ما با برخی دوگانگی‌ها در برخورد با زنان که نمونه آن را در تصاویر صداوسیما و زمان راه‌پیمایی و انتخابات، شاهد هستیم، مواجهیم؟ گفت: بنده نظرم بر این است که باید این مسأله را به عنوان یک راهبرد اصلی اثبات کنیم که نگاه حاکمیت به تمام زنان و مردان جامعه یکی است و همه برایمان حرمت دارند و صاحب حقوق اجتماعی هستند. البته ما موظف هستیم در رابطه با اصول خود تبلیغ، ترویج و دفاع کنیم. یکی از اصول ما عفاف و حجاب است، اما این تبلیغ نباید به گونه‌ای باشد که دوگانه‌ای در کشور ایجاد کنیم که نیمی را صاحب حقوق بدانیم و نیمی دیگر را صاحب حقوق ندانیم.

وی ادامه داد: این دوگانه‌ای را که رهبر معظم از آن انذار فرمودند، می‌تواند غده‌ای سرطانی در جامعه باشد. این بیانی که حاج قاسم سلیمانی در رابطه با دختران جامعه فرمودند، بیان گمشده‌ی امروزه ما است. این دخترانی که امروزه پای صندوق رأی و راهپیمایی می‌آیند و دوربین‌های صداوسیما آن‌ها را پخش می‌کند نشان می‌دهد که این‌ها علاقه‌مند به نظام و کشور هستند که اگر با این‌ها به درستی برخورد شود، خواهید دید که به قول قرآن: «وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا».

اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بنا باشد گشت ارشاد نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است

وی در پاسخ به این سوال که اگر لایحه حجاب و عفاف به سرانجام برسد تکلیف گشت ارشاد به کجا خواهد رسید؟ گفت: معیار برای ما قانون است و اگر در لایحه‌ی عفاف و حجاب بر این باشد که مثلا گشت ارشاد یا اقدامات مشابه آن نباشد، حتما ملاک برای ما قانون است.

دیگر خبرها

  • امر به معروف در حجاب به گونه‌ای باشد که مردم به اصل نظام بدبین نشوند
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • گشت ارشاد در لایحه عفاف و حجاب حذف می‌شود؟
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌