Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان مسائل اقتصادی با تأکید بر اینکه یکی از بی سیاست هایی که دولت در آن اهمال کرده، برنامه تنظیم بازار است، گفتند: مردم از گردنه ها و مشکلاتی که همواره بر سر راه انقلاب بوده است، عبور کرده اند و از این مشکلات نیز عبور خواهند کرد؛ اما در تاریخ خواهد ماند که مدیران ما در مقطع کنونی نتوانستند درست برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان؛ از سال گذشته شاهد گرانی و کمبود اقلام اساسی مردم همچون روغن، برنج، مرغ و … در سراسر کشور بوده ایم که استان کرمان نیز از این قاعده مستثنی نبوده است. علی رغم آنکه دولت و وزرا مربوطه پیوسته در خصوص سامان دادن شرایط مطالبی را عنوان می کردند؛ اما این مسئله با رصد میدانی کاملا متناقض بود به گونه ای که با وجود شیوع ویروس کرونا شاهد صف های طولانی مرغ، روغن و … در سطح کشور بوده ایم.

انتظار می رفت که رئیس جمهور به عنوان رئیس دولت بر کار وزاری مربوطه صمت و کشاورزی نظارت جدی داشته و مشکلات مردم را به ویژه در پایان سال و شب عید برای تأمین کالاهای اساسی برطرف کند. عدم توجه و بی تدبیری دولت در بازار شب عید موجب آزار مردم شد و این مسئله غیر قابل انکار است؛ اما این موضوع به دلیل وفور اقلام و همکاری همیشگی مردم موجب شد که بی تدبیری روشن دولت به بحران تبدیل نشود.

اهمال کاری آشکار دولت در تنظیم بازار شب عید/ اگر امروز دچار بحران نشده ایم به دلیل مشارکت مردم است

عبدالمجید شیخی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه این دولت از ابتدا برای مدیریت اقتصادی نیامده بود، گفت: برنامه دولت اداره اقتصاد کشور نبود و وابستگی به غرب از جمله رویکردهای این دولت بوده است.

این کارشناس مسائل اقتصادی ادامه داد: این دولت به منظور آنکه دست کشور همواره به سمت غربی ها دراز باشد، به دنبال برجام رفت و تمام تخم مرغ ها را در سبد برجام چید ولی در آن جا هم اتفاقی رخ نداد؛ این دولت با امضا قراردادهای ننگینی همچون FATF، سند ۲۰۳۰، قراردادهای نفتی IPC و … گاف هایی در سیاست خارجی داد.

وی بیان کرد: دولت با سیاست التماسی به دنبال برداشتن تحریم ها بود، دریچه های مشارکت مردمی را به روی عوامل کارآفرین بست، تولید را تعطیل کرد و بزرگترین رکود تورمی را در کشور حاکم شد و قدرت خرید مردم به یک ششم تنزل پیدا کرد.

شیخی ابراز کرد: کف فقر در سال ۹۲، حدود ۲ میلیون تومان بود و الان این رقم به ۱۲ میلیون تومان و بالاتر رسیده است و بنا بر اعلام بانک مرکزی خط فقر ۱۰ میلیون تومان است این به این معنا است که فقر ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

این کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه این دولت از ابتدا اقتصاد را به تحریم گره زد، اظهار کرد: راه حل مقابله با تحریم این است که ما قوت بگیریم و مقابله کنیم تا تحریم ها بی اثر شوند.

وی با تأکید بر اینکه دولت به دنبال اداره معیشت مردم نبوده است، تصریح کرد: اگر ما امروز دچار بحران نشده ایم به دلیل قناعت، تحمل، مشارکت، اعتماد ملی و سرمایه های انسانی و اجتماعی متعدد است.

شیخی گفت: زمانی که اقتصاد رها شود، هر ایراد و اشکالی را که می بینیم باید مقصر را مدیریت اقتصاد بدانیم؛ یکی از بی سیاست هایی که دولت در آن اهمال کرده، برنامه تنظیم بازار است و این در حالی است که رئیس جمهور باید در رأس، معاون اول در رده دوم و وزرا در رده سوم هماهنگی در این زمینه قرار داشته باشند.

این کارشناس مسائل اقتصادی ادامه داد: ناهماهنگی و هرج و مرج در بازار نشان از این است که در ابتدا دستگاه های اجرایی، سپس وزرا مربوطه، معاون اول و … وظیفه خود را به درستی انجام نداده اند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مردم ما انسان های صبور، ارزش مدار، ولایت مدار، قانع و … هستند و در طول ۴۲ سال گذشته مشکات را تحمل کرده و آسایش خود را فدای اهداف نظام کرده اند و بنا به اعتماد مردم شهید پرور ایران اسلامی است که اقتصاد کشورمان همچنان پایدار است.

عدم برنامه ریزی و نظارت دولتمردان موجب فضا آشفته بازار شده است

حجت الاسلام و المسلمین سید جواد حسینی کیا در گفتگو با راه آرمان؛ در این خصوص گفت: مقام معظم رهبری با نامگذاری شعار سال به عنوان «تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها» دست بر نکته حیاتی گذاشتند.

نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مشکلات در عرصه تنظیم بازار شب عید، مربوط به عدم پشتیبانی از مرغداران بود که آنان عنوان می کردند که برای ما مقرون به صرفه نیست که در قالب نرخ دولتی مرغ عرضه کنیم و چنانچه پشتیبانی از مرغداران صورت می گرفت؛ چنین مشکلاتی پیش نمی آمد.

وی با تأکید بر اینکه عدم برنامه ریزی دولتمردان و عدم نظارت موجب شد که فضا آشفته ای به وجود آید، عنوان کرد: مردم از گردنه ها و مشکلاتی که همواره بر سر راه انقلاب بوده است، عبور کرده اند و از این مشکلات نیز عبور خواهند کرد؛ اما در تاریخ خواهد ماند که مدیران ما در مقطع کنونی نتوانستند درست برنامه ریزی کنند و شرایط خوبی بر مردم در ابتدا سال نگذشت.

حسینی کیا در پایان با بیان اینکه امیدواریم مسئولان تدبیر کنند تا در آینده شرایط بهتر از این شود و ما هر چه بتوانیم برای مردم خدمت کنیم، مردم شایسته هستند، خاطر نشان کرد: مردم همواره صبور بوده و پای انقلاب و نظام بود و هستند و خواهند بود و شرمندگی این مسئله برای ما مسئولان است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مسائل اقتصادی بازار شب عید برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۸۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام

ایسنا/ایلام رییس سازمان مدیریت بحران کشور یا بیان اینکه مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست، گفت: ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران است.

محمدحسن نامی، معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران کشور امروز جمعه، ۷ اردیبهشت‌ در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، گفت: ۱۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه مدیریت بحران کشور برای استان ایلام مصوب شد و اختصاص یافت.

وی افزود: مشارکت مردم اساس قدرت جمهوری اسلامی در مواقع بحران‌هاست و در پیشگیری از تلفات در مواقع بحران هر قدر مردم بیشتر مشارکت داشته باشند به آن اندازه، خسارت و تلفات کاهش می‌یابد.

وی با بیان این‌که ایلام از استان‌های شاخص در مدیریت بحران به ویژه مدیریت سیلاب بود، یادآور شد: امسال از نظر میزان نزولات جوی و بارش، ۱۴ میلیمتر بیش از سال ۹۸ بود که در سال ۹۸ خسارات جانی و زیرساختی و مالی زیادی وارد شد.

 نامی با تاکید بر رفع مشکل نخاله‌های ساختمانی و پسماندها در حاشیه جاده و مسیرها، یادآورشد: نیازمند هستیم در کنار کار جهادی شهرداران، مردم نیز بیشترین مشارکت را در این حوزه داشته باشند.

وی تصریح کرد: قرارگاه مردم‌نهاد در سازمان مدیریت بحران نهاد تشکیل شده که همه سازمان‌های مردم نهاد در آن قرار می‌گیرند و با فعالیت این قرارگاه تلاش می‌کنیم که مشارکت مردم در مدیریت و پیشگیری از بحران بیشتر شود.

معاون وزیر و رییس سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر این مطلب که کل صنایع باید از پساب‌ها استفاده کنند، گفت: این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۳ هم دیده شده و لازم اجرا است.

نامی اضافه کرد: پیوند و هماهنگی خوبی بین مدیران و استاندار ایلام وجود دارد که یک اصل بسیار مهم و پرفایده است و در مواقع بحران می‌تواند بسیار مهم و اثرگذار باشد. 

حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام نیز در این نشست، گفت: مطالبات مردم پایین دست‌ سد سیمره  باید پرداخت شود.

وی افزود: در قانون، مالکیت ساکنان روستاهای پایین‌دست سد سیمره محترم شمرده شده و دولت هیچ دخل و تصرفی در آن ندارد که باید مدیر سد سیمره نسبت به کارشناسی و سپس پرداخت مطالبات ساکنان بالادست و پایین‌دست از جمله روستای تلخاب اقدام کند. 

بهرام‌نیا ادامه داد: در آخرین نشست مقرر شد در قالب نهضت ملی به ساکنین روستای تلخاب زمین و اقدام به ساخت مسکن شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان داشت: یکی از مطالبات مهم استان بحث پسماند است که در این حوزه باید بیشتر کار کنیم که محل پسماند در شهر ایلام، مهران، ایوان و ملکشاهی و استان مشخص شود. 

وی یادآور شد: به مدیران متولی حوزه پسماند اخطار می‌دهیم که وضعیت خوبی در این حوزه نداریم چرا که بی‌توجهی به حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست.

استاندار ایلام تاکید کرد: معاون محترم عمرانی استانداری، فرمانداران و شهرداران ایلام، ملکشاهی و مهران به‌صورت مستقیم برای ایجاد محل پسماند وارد عمل شوند.

وی بیان داشت: سرمایه‌گذاری، هم‌افزایی و تعامل مردم و جدیت مدیران دستگاه‌های مرتبط در این حوزه بسیار ضروری است.

دکتر بهرام‌نیا تصریح کرد: به معدود شهروندانی که حقوق شهروندی مردم را رعایت نکنند و پسماندهای خود را در حاشیه جاده‌ها و اطراف شهر رها می‌کنند اخطار می‌دهیم که برابر قانون با قانون‌شکنان برخورد می‌شود.

وی با قدردانی از مشارکت مردم برای داشتن شهری زیبا، گفت مردم برای داشتن شهری زیبا بیش از گذشته مشارکت کنند، به خاطر جلوگیری از رها شدن پسماند توسط برخی افراد، در بسیاری از  بلوارهای اطراف شهر ایلام از جمله بلوار شرقی شهر و میدان قرآن نیوجرسی نصب شد. باید در این حوزه فرهنگ‌سازی کنیم.

استاندار ایلام در پایان با بیان این‌که نهضت زیباسازی نمای بیرونی و داخلی ادارات در استان آغاز شده است، افزود: از مدیران دستگاه‌های اجرایی که در این راستا اقدام کردند، قدردانی می‌کنیم و اداراتی هم که تاکنون در این راستا اقدام نکردند، باید هر چه سریع‌تر نسبت به زیباسازی سردرب ادارات تحت مدیریت خود اقدام نمایند. هم‌چنین دستگاه‌های اجرایی که این عملیات را آغاز کردند عملیات زیباسازی سیمای بیرونی و درونی شهر را تسریع دهند. 

وی ضمن قدردانی از سازمان های مردم نهاد تاکید کرد: مساعدت و اعتبارات لازم  برای خرید تجهیزات و امکانات برای اطفای حریق به این استان اختصاص یابد. 

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • مشارکت مردم در هر کاری رمز موفقیت در آن کار است
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • اراده جدی دولت برای مشارکت مردم و بخش غیردولتی در اقتصاد
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات