Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام سید حامد علم‌الهدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره لزوم وحدت مذاهب در دانشگاه‌های کشور اظهارکرد: وحدت، اصل پذیرفته شده در عالم اسلام محسوب می‌شود؛ درواقع اسلام بر دو پایه مهم استوار است که شامل کلمه توحید(لا اله الا الله) و توحید کلمه(وحدت) می‌شود.

وی افزود: جهان اسلام با اتکای به این دو بال می‌تواند حرکت داشته باشد زیرا که تمامی ائمه معصومین(ع) و اولیای الهی بعد از توحید و خدا پرستی، به لزوم وحدت در میان مسلمان دعوت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاه به فرایض دینی از جمله نماز جمعه، حج و...، متوجه خواهیم شد که مبانی اصلی آن‌ها، دعوت به وحدت است. در مراسم حج به عنوان بزرگترین تجمع مسلمانان شاهد هستیم که همه افراد بدون توجه به رنگ پوست و نژاد در کنار یک دیگر هستند.

علم الهدی ادامه داد: دانشگاه به عنوان یک مرکز علمی، باید زمینه وحدت آفرینی را در جامعه فراهم کند؛ در گذشته عمده فعالیت‌های مجمع جهانی تقریب مذاهب در حوزه‌های علمیه انجام می‌شد و لذا خلأ فعالیت‌های تقریبی در دانشگاه‌ها وجود داشت. خوشبختانه تاسیس دفاتر تقریب مذاهب در دانشگاه‌ پیام نور و دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان دو دانشگاه بزرگ کشور مورد استقبال قرار گرفت و فعالیت‌های بسیار خوبی نیز در این مدت انجام شده است.

رئیس کارگروه تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: تعطیلی دانشگاه‌ها و شیوع کرونا سبب شد تا فعالیت‌های دفاتر تقریب اندکی با کندی مواجه شود؛ اما ما سعی کردیم با برگزاری جلسات مجازی و وبیناری، روند فعالیت‌های مثبت این دفاتر را ادامه دهیم. امیدواریم در چندماه آینده، اقدامات دفاتر تقریب مذاهب با گستردگی بیشتری انجام شود و بتوانیم  تاثیرگذاری خوبی در واحدهای مرزی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: البته وحدت میان مذاهب، بر عهده یک شخص یا یک سازمان نیست؛ به همین دلیل ما از تمامی شخصیت‌های حقیقی و حقوقی که دارای تفکر تقریبی باشند، برای نقش آفرینی در دفاتر تقریب مذاهب دعوت می‌کنیم و دست آن‌ها را به گرمی می‌فشاریم. مسئله وحدت امروز یکی از اولویت های اصلی جهات اسلام محسوب می شود و لذا به دنبال این هستیم که از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی برای تبییت هرچه بیشتر این حوزه استفاده کنیم.

علم الهدی در پایان خاطرنشان کرد: وجود وحدت اسلامی در دانشگاه‌ها، موجب جلوگیری از تفرقه و دشمنی، ایجاد هم افزایی میان اقشار مختلف دانشجویان و زدودن کینه‌ها خواهد شد. درواقعا در سایه وحدت می‌توانیم در کنار یک دیگر قرار بگیریم و از تفکرات مختلف استفاده کنیم. این فرآیند در نهایت موجب پیشرفت جامعه خواهد شد.

انتهای پیام/

شایان دنیادیده کد خبر: 1090293 برچسب‌ها وحدت دینی حوزه علمیه سید حامد علم الهدی تقریب مذاهب مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وحدت دینی حوزه علمیه تقریب مذاهب مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دفاتر تقریب تقریب مذاهب دانشگاه ها علم الهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۹۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا اقبال بهمنی بعدازظهر جمعه در جلسه تقریب دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به شهدای تقریب در کردستان اظهار کرد: شهید دکتر رمضان البیوتی بهار امسال در سنگر محراب و منبر به شهادت رسیدند و از علمای تقریبی کشور سوریه بودند که کتاب‌ها و تألیفات زیادی در راستای وحدت جامعه اسلامی و مبارزه با افراطی‌گری داشتند.

وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: همیشه ارائه علم و دانش اگر با عشق و محبت توأم باشد بیشتر در دل‌ها جا می‌گیرد به طوری که اکثر علمای ما تلاش کردند علم و دانش را در قالب شعر و ذوق و عشق و محبت و عرفان ارائه دهند.

ماموستا بهمنی گفت: در مورد ابعاد تقریب از دیدگاه حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، روایتی است که شخصی از حضرت فرمودند آیا نماز خواندن پشت سر عالم اهل سنت درست است یا نه؟ ایشان پاسخ دادند: اگر کسی پشت سر عالم اهل سنت نماز بخواند انگار پشت سر پیامبر (ص) نماز خوانده است.

وی در ادامه به ابعاد تقریبی امام شافعی اشاره کرد و بیان داشت: حضرت امام شافعی هم دوره خلافت عباسیان بوده که تبلیغات زیاد و گسترده‌ای بر ضد اهل بیت علیه السلام می‌شد و هر کسی که به اهل بیت محبت نشان می‌داد به او می‌گفتند این فرد رافضی است و از دین خارج شده است.

ماموستا بهمنی عنوان کرد: در آن زمان حضرت امام شافعی خیلی محبت به اهل بیت علیه السلام داشتند و ایشان در مقابل کسانی که به او توهین می‌کردند می‌گفتند اگر حب به اهل بیت پیامبر اکرم رافضی گری است پس به همه انسان‌ها و جن‌ها اعلام کنید که امام شافعی رافضی است و این دیدگاه تقریبی است یعنی حب به اهل بیت نباید باعث اختلاف باشد بلکه باید باعث تقریب باشد.

منتخب مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به دیدگاه تقریبی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: سالهای پیش سوالی از معظم له مطرح شد که آیا توهین کردن به امهات المومنین جایز است یا نه؟ در اینجا فتوایی از سوی مقام معظم رهبری صادر شد که توهین به زوجات پیامبر بزرگوار اسلام حرام شرعی است که این یک دیدگاه تقریبی است.

کد خبر 6095803

دیگر خبرها

  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • امام صادق (ع) محور وحدت بین مذاهب اسلامی است
  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد