Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده که حضورش در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیسبوک در پی حمله گروهی از حامیان او به کنگره آمریکا تعلیق شده است، قصد دارد دو تا سه ماه آینده یک شبکه اجتماعی راه‌اندازی کند.
به گزارش «انتخاب»؛ جیسون میلر، یکی از سخنگوهای کمپین انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۲۰، روز یکشنبه اول فروردین در گفت‌وگویی با شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز وعده داد که این شبکه اجتماعی «بازی را از نو تعریف کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اما توضیح بیشتری درباره کم و کیف این شبکه اجتماعی نداد. پلتفرمی که دونالد ترامپ بیشترین بهره را از آن برده بود، توییتر است، به طوری که حتی برخی از تصمیمات دولت خود را ابتدا از این طریق اعلام می‌کرد.
توییتر هفته گذشته اعلام کرد که در حال بازبینی سیاست‌های خود در رابطه با حساب‌های کاربری رهبران جهان است و می‌خواهد این پرسش را حل کند که آیا رهبران هم باید از همان قواعدی تعبعیت کنند که کاربرهای دیگر می‌کنند.
این شبکه اجتماعی همراه فیسبوک پس از آن که حساب کاربری دونالد ترامپ را به اتهام فراخوان به شورش در کشور تعلیق کردند، در پی راهی برای رسیدگی به مسئله حساب‌های کاربری سیاستمداران و مقامات دولت‌ها هستند.
برچسب ها: ترامپ

منبع: خرداد

کلیدواژه: ترامپ شبکه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۹۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • اپل آی‌دی بسیاری از کاربران در سراسر جهان غیر فعال شده است
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • جبهه پایداری به دنبال تصاحب هیات رئیسه مجلس است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • مدیرعامل مس رفسنجان: مشخص شد مشکل تیم بازیکنان نبودند/ با نویدکیا در فصل آینده به دنبال تیمی خوب هستیم
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • ماجرای نظامی اسرائیلی که بخاطر عشق، اطلاعات گنبدآهنین را به ایران لو داد!