Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با استقرار واکسیناسیون کرونا در بهار ۱۴۰۰ و تکمیل واکسیناسیون جمعیت هدف، با جرئت به مردم می‌گوییم که می‌توانند سفر بروند، اما در حال حاضر تقاضا و توصیه ما این است که سفر نروید و اگر رفتید، برگردید.

 سعید نمکی روز دوشنبه در گفت‌وگویی از محل اورژانس کشور افزود: در حال حاضر گرفتار ویروس جهش یافته کرونا هستیم و تقاضای ما این بود که مردم با وجود خستگی ناشی از در خانه ماندن، به سفر نروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عده زیادی به عرض ما گوش کردند و به توصیه‌های مقام معظم رهبری و رییس جمهوری توجه داشتند. از کسانی که به سفر رفتند هم تقاضا می‌کنیم که سفر را کوتاه کرده و نگرانی همکاران ما را برای شیوع یک ویروس جهش یافته ایجاد نکنند.

وی ادامه داد: اگر خوزستان خیز جدید کرونا نداشت، امروز مرگ‌های تک رقمی را تجربه می‌کردیم. هرچه جمعیت ساکن ما بیشتر و جمعیت سیار کمتر باشد، در کنترل و مدیریت ویروس کرونا موفق‌تر خواهیم بود و هرچه سفرها بیشتر باشد، طرح محله محور مقابله با کرونا با مشکل بیشتری مواجه می‌شود.

وزیر بهداشت بیان کرد: اندک افزایش آمار ابتلا در برخی نقاط کشور داشتیم. از هفته دوم و سوم فروردین می‌توانیم در مورد افزایش آمارها قضاوت داشته باشیم. ضمن این‌که امسال همکاران ما به شدت کوچک‌ترین نقاط اشتعال کرونا را رصد کرده و به آن حمله می‌کنند. بعد از یک ماه چرخش ویروس جهش یافته کرونا در کشور، آمار دو رقمی فوت روزانه را می‌بینیم و این نشان از هوشمندی نظام سلامت است.

۳ هزار و ۳۰۰ پایگاه اورژانس ثابت داریم

نمکی اظهار کرد: امروز حدود ۳ هزار و ۳۰۰ پایگاه اورژانس ثابت در کشور داریم که در طول تعطیلات هزار ایستگاه سیار را مدیریت می‌کنیم و اورژانس با ۴۷ بالگرد مشغول خدمت رسانی هستند و دقایقی پیش یک بالگرد در شاهرود برای خدمت رسانی پرواز کرد.

وی افزود: حدود ۱۵ هزار و ۷۰۰ آمبولانس در کشور مشغول خدمت رسانی هستند و امسال برای اولین بار صاحب اتوبوس آمبولانس تولید داخل خواهیم شد که از در آن مدرن‌ترین تکنولوژی‌ها استفاده کرده‌ایم.

وزیر بهداشت ادامه داد: همچنین ۶ ناوگان آمبولانس دریایی نیز در خدمت مردم در خلیج فارس آماده نقل و انتقال بیماران از جزایر خلیج فارس به مراکز بهداشتی و درمانی است.

تلاش‌های اورژانس از نوروز ۱۳۹۸ تاکنون

نمکی گفت: اورژانس از بهار ۱۳۹۸ که سیلاب‌ها رخ داد، خدمت رسانی فراوانی انجام داد. اورژانس مسائل بهداشتی و درمان ۳.۵ میلیون نفر زائر اربعین را در سال ۱۳۹۸ مدیریت کرد. اورژانس در طول سال ۱۳۹۹ نیز آماده باش بود و خط مقدم خدمت رسانی به مردم کشور است.

وزیر بهداشت بیان کرد: طرحی در اورژانس کشور در قالب سلامت نوروزی آماده شده تا اگر خدای نکرده بلای طبیعی رخ داد نیز غافلگیر نشوند. همان طور که در زلزله سی سخت در اوج گرفتاری با کرونا، بهترین خدمات به مردم ارائه شد.

ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر بهداشت خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۰۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، درخصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

معاون مدیریت بحران استانداری درخصوص مصوبات این جلسه گفت: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

محمودرضا تیمورپور افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال احمر بین مردم آسیب دیده که در مناطق امن اسکان داده شده اند توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین آلات سنگین در آماده باش است.

وی گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستا‌های نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، ۶ رشته قنات تخریب و ۳۰۰ راس دأم نیز تلف شده اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده، افزود: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند لذا بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آبنما‌ها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی مسیر‌های اصلی و روستایی توسط نیرو‌های راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های انجام شده برای آبرسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین آلات کمرشکن برای حمل خودرو‌های سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده، اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی علیرغم سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستا‌ها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • مصدومیت ۶ نفر در پی تصادف تریلی و پراید
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها ضرورت دارد
  • میز خدمت ادارات و خدمت‌رسانی به مردم تداوم داشته باشد
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • تمام نیروها در حال خدمت رسانی هستند
  • همایش جمعیت خدمت‌رسانی فاطمی‌ها در قم برگزار شد