Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسرائیلی‌ها در کمتر از دو سال و برای چهارمین بار پیاپی، برای شرکت در انتخابات پارلمانی این رژیم پای صندوق‌های رای می‌روند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین آمار اعلام شده، بیش از 6 میلیون نفر در سرزمین‌های اشغالی واجد شرایط رای دادن هستند که 13 درصد از آنها سنینی بین 18 تا 24 سال را تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتخابات چهارمین انتخابات پارلمانی در کمتر از دو سال گذشته در سرزمین‌های اشغالی به شمار می رود.

این انتخابات در 12 هزار 127 حوزه رای گیری برگزار خواهد شد، حوزه‌های کوچک ساعت 2 بعد از ظهر و بقیه ساعت 10 شب بسته و کار شمارش آرا آغاز می͏‌شود.

پیش بینی می͏‌شود از بامداد چهارشنبه کار اعلام نتایج انتخابات به تدریج اعلام و کار شمارش تا بعد از ظهر جمعه ادامه پیدا کند.

نتانیاهوی 71 ساله و حزب لیکود که ریاست آن را بر عهده دارد بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها اکثریت آرای پارلمانی را کسب خواهد کرد ولی برای تشکیل دولت و اکثریت  120 کرسی‌های پارلمانی، نیازمند ائتلاف با احزاب دیگر است.

براساس آماری که در نظرسنجی‌های ارائه شده است راستگرایان به ریاست نتانیاهو که متشکل از لیکود (30تا32کرسی)، شاس (8کرسی)، یهودیان توراتی (7کرسی)، صهیونیسم دینی(4تا5کرسی) از مجموع 120 کرسی، حداکثر 52 کرسی و حداقل 49 کرسی به دست خواهند آورد.

در مقابل مخالفان نتانیاهو که در قالب چپگرایان و میانه‌ها شناخته می‌شوند شامل یش عاتید (18تا 19 کرسی)، امید نو (9 تا 10 کرسی)، کار (5 تا 6 کرسی)، آبی سفید (4 کرسی) و مرتس (4 کرسی) حداکثر 43 کرسی و حداقل 40 کرسی به دست خواهند آورد.

این احتمال وجود دارد که حزب اسرائیل خانه ما به ریاست آویگدور لیبرمن به این جناح بپیوندد که در این صورت حداکثر و حداقل کرسی‌هایی که به دست خواهند آورد 49 تا 46 کرسی خواهد بود.

طی روزهای گذشته نتانیاهو در تلاش است تا با دادن امتیاز و وعده به نفتالی بنت، حزب وی، یمینا را به سمت ائتلاف با راستگرایان بکشاند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات

جبهه نجات ملی تونس از عدم شرکت این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جبهه نجات ملی تونس از پنج حزب مخالف نظام حاکم بر این کشور تشکیل شده‌ است که حزب اسلامگرای النهضه از برجسته ترین اعضای این جبهه به شمار می‌رود.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری تونس در مهرماه امسال برگزار شود.

جبهه نجات ملی تونس اعلام کرد: به دلیل عدم وجود شرایط رقابت، در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نخواهد کرد.

« احمد شابی» رئیس جبهه نجات ملی تونس با شرکت در یک نشست مطبوعاتی گفت: این جبهه در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد معرفی نمی‌کند چراکه شرایط رقابت آزاد و شفاف وجود ندارد.

وی درباره احتمال مشارکت جبهه نجات ملی در انتخابات ریاست جمهوری تونس گفت: چنانچه شرایط تغییر کند تصمیمات جدیدی اتخاذ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری رسمی تونس، شابی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی بسترهای لازم برای رقابت انتخاباتی وجود ندارد، اظهار داشت: جبهه نجات ملی می‌کوشد تا وضعیت را تغییر دهد و  اگر موفق نشد، این جبهه جزیی از تئاتر انتخاباتی نخواهد بود.

اعتصاب غذای «راشد الغنوشی» رهبر حزب النهضه تونس در زندان

وی با اشاره به مصادره مقر جبهه نجات ملی و عدم اجازه ورود به آن گفت: هنگامی که آزادی برگزاری نشست و سخن را نداریم از چه انتخاباتی حرف بزنیم؟ این در حالی است که رهبران سیاسی نه تنها در زندان هستند بلکه در اعتصاب غذا به سر می‌برند.

رئیس جبهه نجات ملی تونس تصریح کرد: در چنین شرایطی انتخابات برگزار می‌شود و ما برای برگزاری یک انتخابات آزاد مبارزه می‌کنیم.

بر اساس قانون اساسی تونس، دوره ریاست جمهوری در این کشور 5 ساله است و « قیس سعید» در 13 اکتبر 2019 به عنوان رئیس جمهور انتخاب شد و زمام امور تونس را بدست گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات
  • پلیس اسرائیل عضو کنست را مضروب کرد