Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: در سال ۱۴۰۰ در بحث تولید، ابتدا باید دولت با کمک مجلس شورای اسلامی نظام توزیع را بازنگری و اصلاح و ساختار وزارت خارجه برای افزایش صادارت و ورود به مسائل اقتصادی تغییر کند.

هادی بیگی نژاد در گفت وگو با ایسنا، تولید را یکی از کلمات کلیدی مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر دانست و اظهار کرد: ایشان معتقد هستند با حل شدن مسئله تولید، مسئله اشتغال حل می شود، ارزش پول ملی افزایش می یابد، آسیب های اجتماعی کاهش می یابد و قدرت اقتصادی و سیاسی کشور نیز افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به توجه به بازار توزیع و نحوه فروش به عنوان مهمترین حلقه مفقوده تولید اشاره و تصریح کرد: توجه به بازار فروش و نحوه توزیع سبب رونق تولید می شود. چنانچه در نظام توزیع اختلال ایجاد شود، کشور با مشکلات جدی مواجه خواهد شد، همانطور که در حال حاضر با چنین مشکلاتی در زمینه فروش مرغ، روغن و سایر اقلام ضروری مردم مواجه هستیم که همه اینها نشان دهنده بیمار بودن نظام توزیع است.

بیگی نژاد ادامه داد: مجلس برای بازنگری جدی در نظام توزیع برنامه هایی دارد البته اجرایی شدن این برنامه، از نوشتن طرح اولیه، مباحثه نخبگانی و برطرف کردن ایرادات، اجرایی شدن آن در یک منطقه به عنوان پایلوت و سپس اجرایی شدن آن در سراسر کشور، حدود یک سال زمان می برد.

نماینده مردم ملایر در خانه ملت با اشاره به لزوم بازاریابی و صادرات پس از بازنگری در نظام توزیع، خاطرنشان کرد: افزایش صادرات یک کالا سبب افزایش کیفیت، تولید و میزان رضایتمندی مشتری می شود و برای افزایش صادرات باید ساختار وزارت خارجه را تغییر دهیم.

بیگی نژاد مطرح کرد: از آنجایی که وزارتخارجه در مسائل اقتصادی خود را موظف نمی داند و به طور قانونی هم امکاناتی برای ورود به مسائل اقتصادی در اختیارش نیست، باید اختیارات و ساختار قانونی برای این وزارتخانه تعریف شود تا بتواند با کمک رایزن های اقتصادی به بازاریابی در خارج از کشور پرداخته و صادرات را افزایش دهد.

وی با بیان اینکه برای افزایش تولید، ابتدا باید بازار فروش و صادرات را رونق بخشیم، گفت: راه اندازی خط تولید برخی کالاها تنها در صورت افزایش تقاضا و صادرات آن محصول، از نظر اقتصادی به صرفه است پس رونق بازار جهانی و افزایش صادارت، سبب راه اندازی خط تولید و افزایش کیفیت کالا خواهد شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: به طور مثال افزایش صادارت، بازاریابی و ذائقه سنجی سایر کشورها توسط رایزن های اقتصادی سبب رونق تولید مبل منبت ملایر خواهد شد، پس در سال ۱۴۰۰ در بحث تولید، ابتدا باید دولت با کمک مجلس شورای اسلامی نظام توزیع را بازنگری و اصلاح و ساختار وزارت خارجه برای افزایش صادارت و ورود به مسائل اقتصادی تغییر کند.

بیگی نژاد به تعریفی از پشتیبانی پرداخت و خاطرنشان کرد: مشکل بسیاری از پروژه های نیمه کاره و روی زمین مانده در کشور، عدم پیگیری پس از تخصیص اعتبار و صورتجلسه است. پشتیبانی یعنی کار باید تا به نتیجه رسیدن، ادامه پیدا کند.

وی در پایان به ضرورت طراحی پنجره واحد توسط مجلس شورای اسلامی در راستای مانع زدایی ها، تأکید و اظهار کرد: نبود پنجره واحد یکی از خلاهای تولید است که سبب ایجاد موانع دست و پاگیر بر سر راه تولیدکنندگان می شود. این پنجره واحد باید توسط یک کارگروه در مجلس شورای اسلامی، طراحی شود تا کارآفرینان و تولیدکنندگان برای راه اندازی کارگاه یا کارخانه تنها به یک مرکز مراجعه کنند و دچار سردرگمی نشوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی استانی شهرستانها مجلس شورای اسلامی توليد تولید پشتیبانی ها مانع زدایی ها ورود به مسائل اقتصادی ساختار وزارت خارجه مجلس شورای اسلامی افزایش صادارت برای افزایش نظام توزیع بیگی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد

به گزارش خبرنگار مهر، «ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان، امروز در نشست خبری در محل ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) اظهار کرد: روز ملی خلیج فارس را تبریک می‌گویم؛ خلیج فارس بخشی از هویت انکارناپذیر و تاریخی ما است؛ ایران همواره منادی تحکیم دوستی‌ها میان برادران منطقه و حوزه خلیج فارس بوده است.

وی افزود: دولت‌های منطقه این توانمندی را دارند که با همکاری مشترک، گام‌های لازم برای توسعه پایدار و شکوفایی در منطقه را بردارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری نمایشگاه اکسپو، گفت: برگزاری این نمایشگاه با مشارکت گسترده تجار و بازرگانان کشورهای مختلف، نشان‌دهنده آن است که ایران در کنار عزم و اراده جدی برای توسعه سیاسی و ایفای نقش موثر و هم‌افزا برای تحکیم ثبات و امنیت در منطقه، به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع مشترک با همه دولت‌ها هم اهتمام ویژه دارد.

کنعانی ادامه داد: ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با همکاری نزدیک وزارت امور خارجه، وزارت صمت و سازمان توسعه تجارت از هفت ماه پیش کلید خورد. مقامات عالی ۲۴ کشور در سطوح مختلف و ۲هزار تاجر منتخب و برگزیده، در این نمایشگاه حضور یافتند؛ همچنین نمایندگان تجاری بیش از ۱۰۰ کشور در این نمایشگاه حضور دارند.

وی تصریح کرد: این نمایشگاه از ۷ گروه تجاری، شیلات، گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، صنعت ساختمان، فنی و .. تشکیل شده است.

در حال تکمیل...

کد خبر 6091864 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی هیاتی از وزارت خارجه با توانمندی صادراتی دانش بنیان‌ها
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • موگویی: وزارت خارجه هنوز اسناد پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است/ باقری‌کنی: ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت می‌خواهد
  • بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/خبری از افزایش قیمت دلار نیست
  • ایران به توسعه اقتصادی مبتنی بر منافع کشورهای منطقه اهتمام دارد