Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@04:46:13 GMT

نحوه ترفيع اعضاي هيأت علمي دانشگاه تربيت مدرس

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۵۵۴۴

نحوه ترفيع اعضاي هيأت علمي دانشگاه تربيت مدرس

خبرگزاری آریا- مدیر دفتر امور هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: بر اساس آیین نامه ترفیع اعضای هیأت علمی میزان امتیاز ترفیع با توجه به مرتبه عضو هیأت علمی لحاظ می‌شود و به این ترتیب امتیاز 12 برای استادیاران، امتیاز 14 برای دانشیاران و امتیاز 16 برای اساتید در نظر گرفته می‌شود.
به گزارش خبرگزاری ‌آریا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، آقای دکتر سید جواد مولی در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس گزارشی از فرآیند محاسبه و اعطای پایه‌های کارآمدی و ممتازی ترفیع سال 99 این دانشگاه ارائه کرد و گفت: در شورای ترفیع تا سقف 18 واحد برای فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی در نظر گرفته شد و فعالیت‌های کارآفرینی، تعاملات بین المللی و تاثیرگذاری اجتماعی به سبد کسب امتیازات افزوده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در خصوص ضریب چهار برابر برای پایه‌های ممتازی و تقلیل این ضریب به عدد سه برای دانشکده‌های علوم انسانی، هنر و مهندسی صنایع و سیستم‌ها مطالبی را یادآور شد.
مدیر دفتر امور هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: با توجه به پرونده‌های رسیده، میزان پایه‌های کارآمدی و ممتازی اعضای هیات علمی تقریبا با عدد 20، 0 درصد ممتازی و 40 درصد کارآمدی مطابقت داشته است و کسب پایه کارآمدی، بیشترین درصد از پرونده‌های دریافت شده را به خود اختصاص داده است.
آقای مولی خاطرنشان کرد: بر اساس آمار رسیده، مشخص شده است، اخذ پایه کارآمدی نسبتا ساده است و اعضای هیات علمی با مختصر تلاشی می‌توانند به این پایه دست یابند و در عین حال اخذ پایه ممتازی مشکل‌تر بوده و طبق آمار، افرادی موفق به اخذ پایه ممتازی شدند که از قبل نیز همواره در زمینه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و امور بین المللی فعالیت‌های موفقی داشته اند.
وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این شیوه‌نامه و تفاوت آن با شیوه‌نامه دانشگاه تهران این است که در این شیوه‌نامه، میزان امتیاز ترفیع با توجه به مرتبه عضو هیات علمی لحاظ می‌شود یعنی امتیاز 12 برای استادیاران، امتیاز 14 برای دانشیاران و امتیاز 16 برای اساتید در نظر گرفته شده است و با توجه به این امر استادان، توفیق بیشتری برای کسب پایه ممتازی خواهند داشت.
مدیر دفتر امور هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با اخذ مجوز از هیات امنا توانستیم سقف تعداد پایه‌های تشویقی از بند " د " را افزایش دهیم و در اجرای مصوبه هیات امنای دانشگاه و با توجه به مصوبه کمیته ترفیع، با اعطای پایه تشویقی از محل ذخیره پژوهشی به 162 عضو هیات علمی دانشگاه موافقت شد.
وی افزود: در سال اول اجرای این طرح در کل، 148 پایه ممتازی و 272 پایه کارآمدی اعطا شد و تعداد پایه‌های مازاد بر پایه عادی کسب شده، 568 مورد می‌باشد.
آقای دکتر مولی با اشاره به روند اعطای پایه‌های کارآمدی و ممتازی در سال 1400، خاطرنشان ساخت: روند اعطای پایه‌های کارآمدی و ممتازی از ابتدای سال و به صورت یک مرحله‌ای انجام می‌شود و تا پایان فروردین 1400 بررسی پرونده‌های کارآمدی و ممتازی با تاریخ ترفیع بهمن و اسفند 1399 امکانپذیر است. دیگر پرونده‌های باقیمانده از 1399 فقط امکان کسب پایه عادی را خواهند داشت.
مدیر دفتر امور هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس ذخیره‌های مازاد امتیازات پژوهشی و ماده 8 دریافت کنندگان پایه‌های عادی و کارآمدی در ترفیع 1400 لحاظ خواهند شد و در صورت ارتقاء، چنانچه تاریخ ارتقا ءبیش از 6 ماه از تاریخ ترفیع سالیانه باشد، امتیازات مورد نیاز ترفیع بر اساس مرتبه علمی قبلی محاسبه خواهد شد. کسب امتیاز از جدول 2 و 3 نیز تا سال 1401 اختیاری و غیر وتویی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترفیع دانشگاه تربیت مدرس علمی دانشگاه تربیت مدرس مدیر دفتر امور اعطای پایه هیات علمی هیأت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۵۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی

رئیس دانشگاه تهران با صدور احکامی همسر رئیس‌جمهور و معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور را به‌عنوان عضو هیأت اجرایی جذب دانشکده خانواده این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش مهر، دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران امروز با حضور انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور، قاسم عمو عابدینی معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری، محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا افتتاح شد.

رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

خزعلی در واکنش به این حکم گفت: من هیچ مسئولیتی را اگر نتوانم کار کنم قبول نمی‌کنم.

محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

در ادامه رئیس دانشگاه تهران فاطمه یزدیان دانشیار دانشکدگان علوم وفناوری‌های میان رشته‌ای را به ریاست این دانشکده منصوب کرد.

دیگر خبرها

  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور