Web Analytics Made Easy - Statcounter

به سمت جنوب رود فرات، پنج منطقه محاصره شده وجود دارند که همچنان تحت تصرف افراد مسلح داعش هستند که بزرگترین این مناطق در نزدیکی روستای إثریا از توابع استان حماة قرار دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، دومین منطقه میان دو منطقه الرصافه و المنصوره در جنوب استان رقه و منطقه سوم در شرق منطقه السخنه در حومه تدمر از توابع شهر حمص و مخفیگاه و کانون چهارم در مجاورت مرزهای عراق و کانون پنجم در جنوب شهر دیر الزور در میان دو منطقه المیادین و الخشام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آغاز سال جاری، داعش ۶۶ حمله تروریستی به ایست‌ها و مراکز نظامی و مدنی در مناطق تحت تصرف نیروهای سوریه دموکراتیک (قسد) داشته که هشت عملیات در شهر رقه و حومه آن، شش عملیات در حومه حسکه، ۵۲ عملیات در حومه شرقی دیر الزور انجام شده است.

این عملیات داعش باعث کشته شدن ۵۰ تن شده است و ۱۶ تن دیگر از آن نجات پیدا کرده‌اند. برخی نیز به طرزی جراحت دیده و زخمی شده‌اند که به معلولیت جسمی آنها انجامیده است. همچنین ۲۹ تن در اردوگاه الهول در شرق حسکه کشته شده‌اند که بیشتر آنها از آوارگان عراقی هستند. مسؤولان دولت خودمختار، گروهک‌های حامی داعش را به انجام این جنایت‌ها متهم می‌کنند.

ائتلاف بین‌المللی نیز شروع به توسعه زندان "الصناعه" در حسکه واقع در شمال شرق سوریه کرده است که در این زندان، عناصری که مظنون به عضویت در داعش در گذشته بوده‌اند، حبس می‌شوند. در این زندان، حدود پنج هزار بازداشتی از میان حدود ۱۲ هزار بازداشتی از ۵۰ کشور غربی و عربی حضور دارند که عراقی‌ها بیشترین تعداد آنها را تشکیل می‌دهند. تمامی دولت‌ها نیز با بازپس گرفتن این اتباع خود مخالفت کرده‌اند.

یکی از رهبران قسد نیز اعلام کرد که این گسترش زندان باعث دو برابر شدن مساحت زندان پرازدحام الصناعه در اطراف محله غویران در جنوب این شهر می‌شود. در این راستا این ساختمان که در گذشته یک مدرسه بود، به ساختمان‌های متعددی تبدیل می‌شود تا هزاران زندانی داعش در آنها پخش شوند.

وی گفت که هدف از این گسترش مساحت این است که نیروهای امنیتی و مبارزه با تروریسم بتوانند اوضاع را تحت کنترل داشته باشند و امنیت را برقرار سازند و زندانیان را به صورت گسترده‌تری پراکنده سازند تا مانع از ایجاد شبکه‌های محرمانه در داخل زندان شوند، چراکه پیشتر رخدادهای شورش و فرارهای دسته جمعی رخ داده بود. ازدحام زندانیان در مقایسه با تعداد زندانبان‌ها باعث می‌شود که چنین عملیات‌هایی همراه با خطر باشد و می‌بایست زندان‌بان‌ها همواره در وضعیت آماده باش قرار داشته باشند.

مساله زندانیان داعش یک مشکل حل نشده برای کشورها و خانواده‌هایشان است. فنر الکعیط، معاون رئیس اداره روابط خارجه در اداره خودمختار اعلام کرد که انگلیس نظارت بر عملیات‌های گسترش و ارائه حمایت لجستیک را برعهده دارد.

وی گفت: ما با دولت انگلیس برای ایجاد بازداشتگاه‌های با استانداردهای جهانی همکاری می‌کنیم، آن زندانیان خطر بسیاری دارند، زندان‌های موجود در مناطق ما اساساً بازداشتگاه نیست و ما نیازمند حمایت بین‌المللی برای تامین امنیت این زندان‌ها هستیم. زندان‌های کنونی عبارت از مدرسه یا ساختمان‌های قدیمی هستند. روند حمایت مالی از پروژه توسعه زندان الصناعه نیز گامی ناکافی برای حل و فصل نهائی پرونده زندانیان و خانواده‌های آنهاست که در اردوگاه الهول در شرق حسکه ساکن هستند.

الکعیط گفت: ما از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم که راه‌حل‌های ریشه‌ای برای حضور اتباع خود در سوریه ایجاد کند، چراکه اردوگاه‌های بسیاری از جمله اردوگاه الهول هستند که عملیات‌های تروریستی و قتل‌ها در آنها در حال افزایش است.

لینک کوتاه: asriran.com/003Fye

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند

ایسنا/البرز مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج از تحمل کیفر ۲۷۴ زندانی با استفاده از مراقبت الکترونیکی در خارج از این زندان خبر داد.

به گزارش ایسنا، اله کرم عزیزی روز شنبه هشتم اردیبهشت اظهار کرد: این افراد در اجرای سیاست‌های قضایی مبنی بر کاهش جمعیت کیفری و با هدف بازسازی شخصیت زندانیان از طریق اعمال طرح نظارت و مراقبت الکترونیکی محکومیت خود را در کنار خانواده سپری می‌کنند.

وی ادامه داد: تایید حسن اخلاق، رفتار، رعایت قوانین و مقررات زندان توسط زندانیان از موارد اعلام شده به مراجع قانونی و اعلام موافقت آنان برای برخورداری واجدین شرایط از تسهیلات سامانه های نظارت و مراقبت الکترونیکی است.

عزیزی بیان کرد: استفاده از پابندهای الکترونیکی برای زندانیان این امکان را به آنان می‌دهد تا علاوه بر سپری نمودن طول مدت محکومیت خود در کنار خانواده بتوانند با حضور در محل کار خود امرار معاش نمایند.

مدیر مجتمع ندامتگاهی قزلحصار کرج با اشاره به اینکه با استفاده از این سامانه، به جای اینکه شخص دوران محکومیت خود را در زندان سپری کند می‌تواند در جامعه و در کنار خانواده خود باشد، یادآورشد: تنها محدودیت‌های تردد، پیش‌بینی شده، فعالیت در یک محدوده جغرافیایی خاص است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • مسئول «پلیس اسلامی داعش» در عراق به دام افتاد
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • زندانیان ونزوئلا در تلاش برای فرار از زندان از ایستگاه پلیس سر در آوردند (فیلم)
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • فیلم/ نقشه فراری که زندانیان را به مقر پلیس رساند