Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@18:40:32 GMT

نگاهی به استقلال ۹۹؛ از پفک آبی تا هت‌تریک مجیدی

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۶۴۰۹

نگاهی به استقلال ۹۹؛ از پفک آبی تا هت‌تریک مجیدی

استقلال در سال ۱۳۹۹ اتفاقات زیادی را تجربه کرد؛ از انتخاب ۲ مدیرعامل تا ۴ سرمربی. این موضوع باعث شد آبی‌های پایتخت روزهای پرتنشی را سپری کنند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم فوتبال استقلال همانند سال‌های اخیر، در سال 99 هم روزهای پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشت. حضور پرحاشیه احمد سعادتمند به  عنوان مدیرعامل، اختلاف با فرهاد مجیدی، ماجرای بازگشت آندره‌آ استراماچونی، حضور محمود فکری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله اتفاقات سال گذشته استقلال بود. در زیر به طور خلاصه مروری بر اتفاقات استقلال در سال گذشته خواهیم داشت.

آغاز مدیرعاملی سعادتمند و وعده پفک آبی

پس از کناره‌گیری علی فتح‌الله‌زاده از سرپرستی باشگاه استقلال، وزارت ورزش و جوانان احمد سعادتمند را به عنوان مدیرعامل جدید انتخاب کرد. سعادتمند که تجربه حضور در هیئت مدیره این باشگاه را داشت، انواع و اقسام وعده‌ها را داد. در همان روزهای ابتدایی، فرهاد مجیدی سرمربی استقلال حاضر به رفتن به باشگاه برای جلسه با سعادتمند نشد تا مدیرعامل وقت، خودش به محل تمرین برود و با مجیدی صحبت کند. این مسئله، اولین جرقه علنی اختلاف بین مدیرعامل و سرمربی وقت بود. سعادتمند در یک برنامه تلویزیونی از برنامه‌های باشگاه برای درآمدزایی از جمله پفک آبی صحبت کرد تا مدت‌ها سوژه اهالی فوتبال شود اما پفک هیچ وقت رنگ آبی به خودش نگرفت.

نایب قهرمانی لیگ برتر، آقای گلی دیاباته و پیروزی در دربی

استقلال که از جدایی آندره‌آ استراماچونی ایتالیایی زخم خورده بود، با مجیدی در پایان فصل به نایب قهرمانی لیگ دست یافت. شیخ دیاباته آقای گل لیگ شد و مهدی قایدی نیز با زدن 10 گل در لیگ به وعده‌اش مبنی بر زدن تعداد گل‌ها به اندازه شماره پیراهنش عمل کرد. در ادامه آبی‌پوشان موفق شدند پرسپولیس را در نیمه‌نهایی جام حذفی شکست داده و به فینال صعود کنند. 

اختلاف سعادتمند و مجیدی با کلید واژه استراماچونی

12،13 ساعت از برد آبی‌ها در دربی نگذشته بود که رسانه‌های ایتالیایی از مذاکره سعادتمند با استراماچونی برای بازگشت به استقلال خبر دادند. همین موضوع کافی بود تا مجیدی مصاحبه تندی علیه مدیرعامل استقلال انجام دهد و از سرمربیگری تیمش کناره‌گیری کند. مجیدی در تاریخ ششم شهریور گفت: «آنها با وجود قرارداد یک سال و نیمه من، با اقدامی عوام‌فریبانه که هدفی جز تخریب جایگاه سرمربی تیم نداشت در آستانه دربی، خبری که حتی رسانه‌های کشور استراماچونی هم مراعات زمان انتشارش را کردند، به صورت غیررسمی به رسانه‌ها دادند و حالا من حاضر نیستم به خاطر یک برد جذاب و صعود به فینال جام حذفی این کارشکنی تاریخی را نادیده بگیرم.»

در شرایطی که یک هفته به بازی فینال جام حذفی باقی مانده بود، مجیدی در تمرینات شرکت نکرد. هر چقدر سعادتمند مذاکره برای بازگشت استراماچونی را تکذیب می‌کرد، فایده‌ای نداشت. او در برنامه ورزش و مردم به انتقاد از رفتار مجیدی و پرداخت و گفت: «بلافاصله بعد از بازی به مجیدی پیام تبریک دادم. اینکه برای باخت مقابل سپاهان خوشحال باشیم، یک تهمت است و درست نیست. الان مجیدی باید بابت مسائلی که مطرح کرده است، به کمیته انضباطی باشگاه بیاید. او گفته یک ماه است که لیست داده، این لیست را به چه کسی داده است؟ دو ماه و نیم است که زبانم مو درآورده که لیست بدهد. به باشگاه که آمدم، برادرم فوت کرد و او حتی تسلیت نگفت. هر بار سر تمرین رفتم، از اتاقش بیرون نیامد و خودم به اتاقش می‌رفتم.»

اقدام نسنجیده مدیرعامل وقت استقلال و قهر مجیدی باعث شد استقلال در فینال جام حذفی سه بر دو مقابل تراکتور تبریز شکست بخورد و به راحتی یک جام را از دست بدهد. 

سرمربیگری نامجومطلق و ناکامی در لیگ قهرمانان آسیا

پس از فینال جام حذفی، سعادتمند که منکر هر گونه مذاکره برای بازگشت استراماچونی شده بود، به یکباره خبر از مذاکره با سرمربی ایتالیایی داد، آن هم در شرایطی که سازمان لیگ قانون منع جذب مربیان و بازیکنان خارجی را وضع کرده بود. هواداران استقلال هم هر روز مقابل باشگاه و دیگر مکان‌های مختلف تجمع کرده و وزارت ورزش را عامل عدم حضور استراماچونی می‌دانستند. اقدامات سعادتمند باعث ناراحتی هیئت مدیره و وزارت ورزش شد.

استراماچونی وقتی این فضا را دید منکر هر گونه مذاکره مدیران استقلال با او شد. با توجه به اینکه استقلال باید خودش را برای لیگ قهرمانان آسیا آماده می‌کرد، اختلاف مدیریتی باعث شد نه تنها پنجره نقل‌وانتقالات بسته بماند، بلکه مجبور به انتخاب مجید نامجومطلق، دستیار مجیدی به عنوان سرمربی تیم شوند. این در شرایطی بود که پرسپولیس با بازیکنان جدید شرکت و به فینال آسیا نیز صعود کرد. استقلال با وجود صعود از مرحله گروهی در مرحله بعد شکست خورد و حذف شد تا یک ناکامی دیگر برای این تیم رقم بخورد.

برکناری سعادتمند از مدیرعاملی استقلال

سعادتمند برای حضور در اردوی استقلال در قطر همراه خود مبلغ قابل توجهی ارز به همراه داشت، آن هم بدون اینکه قوانین خروج ارز را رعایت کند. این پول ضبط شد تا هروویه میلیچ، مدافع کروات استقلال نتواند پولش را بگیرد. پس از پایان لیگ قهرمانان آسیا، سعادتمند از سوی هیئت مدیره از مدیرعاملی استقلال برکنار شد و احمد مددی، معاون او سرپرستی باشگاه را برعهده گرفت.  یکی دو ماه بعد مددی حکم مدیرعاملی باشگاه را گرفت. 

آمدن فکری و کادر استقلالی

مدیران استقلال برای انتخاب سرمربی جدید با توجه به قانون منع جذب مربیان خارجی، سراغ گزینه‌های داخلی چون امیر قلعه‌نویی، جواد نکونام و محمود فکری رفتند و در نهایت به فکری رسیدند. فکری که با نساجی مازندران نتایج خوبی کسب کرده بود، با مدیران این باشگاه دچار مشکل شد و جدایی‌اش از نساجی با حواشی زیادی همراه بود. فکری به همراه کادر فنی استقلالی‌اش از جمله صمد مرفاوی، آرش برهانی، حنیف عمران‌زاده و ... کارش را آغاز کرد. او در ابتدای کار با چالش جدایی علی کریمی، نداشتن زمین تمرین مناسب، دیر شروع شدن تمرینات و ... روبه‌رو شد. جذب محمد نادری از پرسپولیس نیز یکی از اتفاقات قابل توجه استقلال در نقل‌وانتقالات بود. 

ناکامی و اتاق فکر با اتفاقات بازی با فولاد

خیلی‌ها امیدوار بودند استقلال با فکری بتواند نتیجه بگیرد. بازی اول در لیگ با برد آبی‌پوشان همراه شد تا طلسم چند سال نبردن در اولین بازی شکسته شود، اما در هفته دوم اتفاقات عجیبی رخ داد. استقلال در اهواز با نتیجه 2 بر یک شکست خورد. در پایان بازی، فکری در صحبت با یکی از بازیکنان فولاد از الفاظ نامناسبی استفاده کرد تا یک جلسه از سوی کمیته انضباطی محروم شود. آنقدر اتفاقات حاشیه‌ای این بازی زیاد بود که تا مدت‌ها درباره آن صحبت می‌شد.

استقلال در ادامه به صدر جدول رسید، اما آنقدر نوسان در بازی‌هایش زیاد بود که با انتقادهای زیادی روبه‌رو می‌شد. فکری بارها از اتاق فکر علیه خودش صحبت می‌کرد و اعتقاد داشت گروهی نمی‌خواهند او موفق باشد، اتاق فکری که مشخص نشد هدایت آن دست چه کسی است! پس از شکست آبی‌پوشان مقابل سپاهان در هفته پانزدهم، دو هفته به فکری فرصت داده شد، اما هواداران خشمگین استقلال هر روز در محل تمرین حضور پیدا کرده و از فکری و کادر فنی او درخواست می‌کردند که بروند. تساوی مقابل مس رفسنجان در هفته شانزدهم کافی بود تا سرمربی استقلال جدا شود و مجیدی برای سومین بار هدایت این تیم را برعهده بگیرد و در این زمینه هت‌تریک کند. 

پایان خوش برای استقلالِ مجیدی

مجیدی این بار فراز کمالوند را به عنوان مدیرفنی در کنار خود قرار داد. او در اولین چالش باید برابر فولاد خوزستانی قرار می‌گرفت که جواد نکونام را روی نیمکت خود داشت. اولین بازی را مجیدی برد تا همه به استقلال امیدوار شوند. در ادامه برتری برابر پیکان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی و شکست ماشین‌سازی در هفته هجدهم لیگ برتر، پایانی خوش را برای استقلالِ مجیدی رقم زد. باید دید این پایان خوش در سال 1400 به کجا ختم می‌شود و استقلال چه نتیجه‌ای در لیگ بیستم و البته لیگ قهرمان آسیا کسب خواهد کرد.

مجیدی: باید شخصیت بردن در استقلال بیدار شودپرسپولیس در سال 99| تیمی موفق با یک حسرت بزرگ

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرهاد مجیدی استقلال فرهاد مجیدی استقلال فینال جام حذفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۶۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب

 شاپور حاتمی طراح پوستر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن بیان کرد: این پوستر برداشتی است از قصه‌های مادربزرگ‌ها که بعد‌ها مادران برای فرزندان خود تعریف کردند و کم‌کم این قصه‌ها وارد دنیای کودکان شدند و کانون پرورش فکری نیز در امر تبدیل این قصه‌ها به کتاب، سرآمد ناشران کودک و نوجوان شد.

او ادامه داد: شخصیت‌هایی که در این پوستر به نمایش درآمده‌اند و در کنار مادربزرگ قصه‌گو قرار گرفته‌اند برگرفته شده از قصه‌هایی، چون «بزک زنگوله پا»، «روباه و زاغ» و «شاهنامه» که قصه‌ای کاملا حماسی و کلاسیک دارد، است. سعی کردیم شخصیت‌ها جان‌دار باشند و قابل لمس تا برای بچه‌ها شخصیت‌ها به درستی شکل بگیرند. در انتخاب رنگ نیز تلاش‌مان بر این بود تا از رنگ‌های گرم استفاده کنیم که به فضا و حال و هوای کودک و نوجوان نزدیک‌تر است.

این طراح درباره چرایی انتخاب این شخصیت‌های داستانی گفت: قصه و روایت این شخصیت‌ها را تقریبا همه بچه‌ها می‌دانند و شنیده‌اند. اگر به سراغ شخصیت‌های دیگر می‌رفتیم این امکان وجود داشت که همه بچه‌ها با قصه آنها آشنایی نداشته باشند ولی درصد بالایی از کودکان به واسطه کتاب‌های درسی و قصه، شخصیت مادربزرگ قصه‌گو - که مهمانان ناخوانده را به خانه خود دعوت می‌کند - یا قصه شنگول و منگول و حبه انگور را می‌شناسند. شاهنامه نیز در انواع و گونه‌های مختلف درباره قصه‌هایش روایت داریم. در واقع به سراغ قصه‌هایی رفتیم که نیاز به رمزگشایی نداشته باشد و بچه‌ها کاملا بتوانند با آنها همزاد پنداری و با آن ارتباط برقرارکنند.

حاتمی همچنین درباره نقش و حضور کانون پرورش فکری در این پوستر نیز توضیح داد: کانون در این سال‌ها نقش مهمی در ترویج کتاب و قصه‌گویی ایفا کرده است. در واقع این کانون بود که شروع کرد قصه‌ها را به صورت کتاب و متن منتشر کردن و در دسترس بچه‌ها قرار داد، به همین دلیل نیز ما در پوستر کانون از مادربزرگ و شخصیت‌های قصه‌ها استفاده کردیم.

او در ادامه اظهار کرد: از نظر نوع تکنیک تصویرسازی، اما تلاش کردیم به دنیای نوجوانان نزدیک شویم و حتی این را در نظر گرفتیم تا سادگی هم وجود داشته باشد و بچه‌ها بتوانند ماکت این شخصیت‌ها را در قالب کاردستی در ایام برگزاری نمایشگاه بسازند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • علی مطهری: نوه‌ها، نتیجه‌ها و نبیره‌های آیت الله مطهری دچار بن بست فکری یا پوچی در زندگی نشده‌اند
  • نکونام قهرمانی استقلال را قطعی کرد (ویدیو)
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • نگاهی به چند خبر ورزشی استان قزوین 
  • شهید مطهری نیم قرن در راه اعتلای فکری جامعه اسلامی قلم زد
  • نگاهی به مجموعه «حشاشین»
  • چرا کشوری مثل مصر سریال «حشاشین» را ساخت؟