Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر زربافتی روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: آب و خاک منابع پایه در بخش کشاورزی هستند و بدون آنها تولید در بخش کشاورزی امکانپذیر نخواهد بود.

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان با میانگین بارش سالانه ١٠٠ میلی‌متر، جزو استان‌های کم بارش محسوب می‌شود و به منظور بهره وری مناسب از آب موجود منابع آبی، بهره‌گیری از سیستم های مدرن برای آبیاری مزارع و باغات کشاورزان ضرورتی حیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود:تاکنون حدود ۴۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به سیستم‌های نوین آبیاری مجهز شده که موجبات صرفه جویی در مصرف بیش از  ٢۵٠ میلیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی را فراهم کرده است.
وی ادامه داد: هم اینک ٢٣ درصد از اراضی آبی سیستان و بلوچستان مجهز به سیستم‌های نوین آبیاری بوده که نزدیک به میانگین کشوری است.

زربافتی با اشاره به اجرای طرح عظیم آبرسانی به ۴۶هزارهکتار از اراضی دشت سیستان و اهمیت اجرای سیستم های نوین آبیاری در افزایش بهره‌وری مصرف آب از طریق جلوگیری از هدر رفت منابع آبی، توزیع  پایدار و مطمئن آب بین کشاورزان افزود: فاز دوم آبیاری دشت سیستان با انتقال آب بالوله از محل حوضچه های پنج هکتاری به مزارع کشاورزان سیستانی تحت پوشش طرح آبرسانی سیستان در سطح چهار هزار هکتار اجرایی شده است.

به گزارش ایرنا هم اینک مجموع اراضی کشاورزی و باغی این استان ۲۲۸ هزار و ۴۵۱ هکتار شامل ۱۳۵ هزار و ۷۴۱ هکتار زراعی و ۹۲ هزار و ۷۱۰ هکتار باغی است. 
سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص آب و هوایی در تولید برخی محصولات کشاورزی در کشور خاص است به طوری که رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل کشور با ۴۲۵ هزار تن از سطح ۱۷ هزار هکتار زمین را دارد و نقش بسزایی در تنظیم بازار و ایجاد درآمد برای کشاورزان ایفا می‌کند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان جهش تولید کشاورزی مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان آبیاری کارآمدی دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان جهش تولید کشاورزی سیستان و بلوچستان جهش تولید کشاورزی آبیاری کارآمدی دولت اخبار کنکور سیستان و بلوچستان نوین آبیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۶۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۳۰ هزار و ۲۴۶ تن گندم از کشاورزان استان به ارزش ۵۳۰ میلیارد تومان خریداری شده است.

عباس اشکانی در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است، افزود: کار برداشت حدود ۴۰ درصد از گندمزارهای سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل این محصول استراتژیک در سطح استان پیش بینی شده و به بهره‌برداران در برداشت و خرید گندم کمک می کنند.

اشکانی اظهارکرد: شهرستان‌های دلگان با ۱۵ هزار تن و بمپور با ۸ هزارتن بیشترین گندم تحویلی به مراکز خرید را به خود اختصاص داده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد
  • ۴۰ درصد گندمزارهای سیستان و بلوچستان درو شد
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ