Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@16:46:27 GMT

کاشت بیش از ۳۵۰ هزار بوته گل فصلی بهاره در شهر عجب شیر

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۶۸۰۲

کاشت بیش از ۳۵۰ هزار بوته گل فصلی بهاره در شهر عجب شیر

رضا رحمت‌اللهی روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه کاشت گل در سطح شهر ادامه خواهد داشت، افزود: علاوه بر گل‌کاری، رنگ‌آمیزی جدول ها و بلوارها، ساماندهی مبلمان شهری، روشنایی و ترمیم وسایل بازی بوستان‌ها نیز از دیگر اقدامات واحد فضای سبز این شهر است.

وی بیان کرد: رنگ آمیزی نمادها و مبلمان شهری، پاکسازی و زیباسازی شهری، حذف زوائد و پیرایش شهر، شست‌و شو و پاکسازی اساسی معابر و محورهای اصلی و پرتردد، واکاری و کاشت نهال نیز از جمله دیگر فعالیت‌های انجام شده برای آراستگی سیمای شهری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار عجب شیر با بیان اینکه ۱۳۸ نفر در مجموعه این شهرداری مشغول ارایه خدمات به شهروندان هستند، گفت: ۸۰ درصد از بودجه این شهرداری صرف هزینه‌های جاری و پرداخت حقوق، بیمه و مالیات کارکنان می‌شود.

شهردار عجب‌شیر افزود:  برای سال آینده ۲۸ میلیارد تومان بودجه مصوب شده که این رقم در مقایسه با سال قبل ۷ میلیارد تومان افزایش دارد.

وی به اقدامات و طرح های این شهرداری در سال ۹۹ اشاره کرد و گفت: آسفالت خیابان ها و میدان های شهر و همچنین رنگ آمیزی جدول ها در راستای زیباسازی شهر انجام شده است.

رحمت الهی با اشاره به اینکه در زمان تحویل شهرداری  این شهرداری بیش از  ۷ میلیارد تومان بدهی داشت افزود:با همکاری و همیاری تک تک کارکنان این شهرداری تمامی این بدهیات پرداخت شده است.

وی  از انجام ۲۵۰ مصالحه بین همشهریان و شهرداری در ۲ سال اخیر که موجب توسعه شهر شده خبرداد و افزود: چهار باب سرویس بهداشتی در مناطق مختلف شهر عجب شیر در حال احداث بوده که در آینده نزدیک مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین یک باب سرویس بهداشتی در بلوار شهدا نیز احداث خواهد شد.

رحمت اللهی همچنین از ایجاد بازار روز در شهرستان خبر داد و گفت: ۸۰درصد طرح بازار روز تا کنون با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی که در مرحله صدور پروانه می باشد ایجاد خواهد شد.

شهردار عجب شیر همچنین به اقدامات پیشگیرانه کرونا در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در این راستا، ضدعفونی و گند زدایی امکان عمومی وسرویس های بهداشتی، جایگاه های سوخت، پارک ها و سطح شهر با همکاری شبکه بهداشت و درمان و شورای اسلامی شهر در حال انجام است و برای ان منظور ۱۰۰میلیون تومان از اعتبارات شهرداری هزینه خواهد شد.

وی افزود: در سال ۱۴۰۰ که مقارن با اعیاد مبارک شعبانیه است ، با استعانت از درگاه خداوند قادر و متعال و ارواح پاک و مطهر شهیدان همیشه سرافرازمان و بهره گیری از منویات مقام معظم رهبری و حرکت در مسیر تحقّق اهداف نام گذاری امسال (تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها)، همه تلاش های خویش را با استفاده از روحیه جهادی برای ارتقاء سطح رضایتمندی مردم  و خدمت صادقانه به کار می گیریم تا دستاوردهای بسیار بزرگی نصیب شهر و شهروندان فهیم و فرهنگی عجب شیر شود .

برچسب‌ها جنگل کاری عجب شیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جنگل کاری عجب شیر جنگل کاری عجب شیر اخبار کنکور عجب شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۶۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟

ایسنا/مرکزی سرپرست شرکت سهامی آب منطقه‌ای مرکزی گفت: بارش جمعی استان از ابتدای سال آبی( اول مهر ۱۴۰۲ ) تا صبح پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۳۷ میلیمتر شد که نسبت به بارندگی مدت مشابه در دوره آماری دراز مدت ۱.۳۰ درصد کاهش نشان می‌دهد. 

حسین اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، به تحلیل مختصری از بارندگی روزهای دوم تا پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در سطح استان مرکزی پرداخت و اظهار کرد: بر اساس پیش بینی‌هایی که توسط سازمان هواشناسی کشور در ۳۰ فروردین ماه صورت گرفته بود، نقشه‌های پیش یابی حاکی از فراهم شدن شرایط بارش مناسب در مرکز کشور طی روزهای آغازین ماه اردیبهشت بود. 

وی افزود: از جمله نکات مهم این سامانه، همراهی رطوبت بسیار مناسب آن در ستون جو، خصوصا در مناطق مرکزی کشور بود که نقشه‌های پیش یابی، آنرا به خوبی نشان می‌دادند.

وی اظهار کرد: به همین دلایل، سازمان هواشناسی برای مناطق مرکزی کشور و از جمله نواحی شرقی استان مرکزی هشدار نارنجی در خصوص بارش شدید باران و احتمال طغیان رودخانه‌ها را صادر کرد. با توجه به رفتار سیستم‌های بهاره در بروز رگبارهای شدید و کوتاه مدت و همچنین گستردگی جغرافیایی بعضا محدود این رگبارها، طبیعتا احتمال بروز سیلاب‌های شدید از این سیستم وجود داشت. 

اسدی بیان کرد: با توجه به محل استقرار این سیستم(در مرکز کشور) و همچنین الگوی حرکتی آن، بروز بارش‌هایی با شدت بیشتر(در نواحی شرقی و شمالی استان) و با شدت کمتر در سایر نواحی استان، پیش بینی شده بود.  

وی بیان کرد: با ورود سیستم بارشی به کشور و شروع بارندگی، از بعد از ظهر دوم اردیبهشت ماه شاهد بارندگی‌های مناسبی در استان بودیم که مطابق پیش بینی‌ها، بیشترین مقادیر بارندگی این سامانه در نواحی شمال غرب، شرق و جنوب شرق استان نازل شد.

این مقام مسئول در شرکت آب منطقه‌ای مرکزی در ادامه به میزان بارندگی‌های صورت گرفته از دوم تا پنجم اردیبهشت ماه در ایستگاه‌های باران سنجی زیر نظر وزارت نیرو در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: در این مدت در ایستگاه چناقچی علیا شهرستان زرندیه ۵۹ میلیمتر، ایستگاه دهنو شهرستان خمین ۴۲ میلیمتر، ایستگاه زورقان شهرستان خمین ۲۳.۴ میلیمتر، ایستگاه خنداب ۲۲.۲ میلیمتر، ایستگاه آشتیان ۱۹.۶ میلیمتر و ایستگاه تفرش ۱۵ میلیمتر ثبت شده است.

وی گفت: همچنین این سامانه با فعالیت خود در سطح استان مرکزی طی روزهای دوم تا پنجم اردیبهشت ماه به طور متوسط در سطح استان ۱۰.۱ میلیمتر بارندگی را به ارمغان آورد. با احتساب این میزان بارندگی، بارش جمعی استان از ابتدای سال آبی( اول مهر ۱۴۰۲ ) تا صبح پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برابر با ۲۳۷ میلیمتر شد که نسبت به بارندگی مدت مشابه در دوره آماری دراز مدت ۱.۳۰ درصد کاهش نشان می‌دهد. 

اسدی تصریح کرد: هرچند این سامانه به نوبه خود افزایش دبی رودخانه‌ها را به دنبال داشت، ولی با توجه به اینکه بارندگی این سامانه در سطح حوضه آبریز سد کمال صالح از شدت بالایی برخوردار نبود و بعلاوه بارش آن در نواحی مرتفع به صورت برف بود، لذا باعث وقوع سیلاب در سطح رودخانه‌های منتهی به سد کمال صالح نشد. ولی در مناطقی از شهرستان‌های خنداب و ساوه سیلاب‌هایی را به طور محدود در رودخانه‌های این نواحی ایجاد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت به دنیای صدا
  • توصیه عجیب بهرام بیضایی به بهاره رهنما
  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • طرح تو طرح در رویداد طرحی نو، مسابقات معماری در ایران را به بوته‌ی نقد گذاشت
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • استان مرکزی چه بهره‌ای از بارش‌های بهاره برد؟
  • آبشار‌های فصلی روستای شادکام + فیلم