Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول هیأت دانشجویی میثاق با شهدا گفت: در ایامی که وضعیت تهران قرمز شده بود، هر هفته به خانه یکی از شهدا می‌رفتیم و روضه خوانی را از بستر فضای مجازی لایو برای بقیه مخاطبان پخش می‌کردیم.

عفتی، مسئول هیئت دانشجویی میثاق با شهدا، دانشگاه امام صادق در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون فعالیت‌های این هیأت دانشجویی در سال ۹۹ گفت: از بدو شروع بیماری کرونا خیلی از هیئت‌ها روند تحلیلی داشتند با توجه به دستورالعمل‌های ابلاغی حتی هیئت میثاق در نظر داشت اسفند ماه پارسال اردوی راهیان نور خانوادگی ۴۵۰ نفره داشته باشد که مجبور به لغو آن شدیم و از همان ابتدای کار هفته دوم که تعطیلی بود جلسات مجازی را شروع کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: آن موقع که هنوز همه در این التهاب بودند که تعطیل کنیم یا نه، هیئت ما به این سمت رفت که بستر فضای مجازی برای ارتباط با مخاطب را مهیا کند و جلسات هفتگی و مناسبتی مثل مراسم احیای نیمه شعبان را در قالب بستر فضای مجازی با حضور سخنرانانی مثل حجت الاسلام پناهیان و میثم مطیعی و حجت الاسلام رستمی و این‌ها در برنامه داشتیم.

مسئول هیئت دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) اذعان داشت: هیئت دانشجویی دانشگاه امام صادق در کنار فعالیت هایی که در دوران کرونا انجام داد، به سمت فعالیت‌های کمک‌های مومنانه هم رفت و توزیع بسته‌های معیشتی در چند نوبت و با همکاری کمیته امداد راه اندازی آشپرخانه اطعام مهدوی را انجام داد. این آشپزخانه که از آن نام برده شد، یکی از آشپزخانه‌هایی بود که در آن غذا پخت می‌شد و به مناطق محروم می‌رفت. وقتی جلوتر آمدیم و وضعیت کرونا بهتر شد، اولین جلسه حضوری هفتگی را توانستیم برگزار کنیم.


عفتی با اشاره به فعالیت های این هیأت دانشجویی در محرم، گفت: با توجه به اینکه حجم جمعیتی که برای عزاداری به هیأت می‌آمدند در ماه محرم زیاد بود، ناچار بودیم که با فاصله گذاری گسترده بتوانیم برای مراسم آماده شویم، درحالی که در دانشگاه امام صادق چنین ظرفیتی نداشتیم و به دنبال فضای باز بودیم. جا‌های مختلف دیده شد و گزینه‌های مختلفی بود تا اینکه در دانشگاه افسری ارتش مراسم ۱۱ شب محرم را برگزار کردیم.

وی ادامه داد: از شروع کرونا در فاطمیه ایده برگزاری روضه‌های خانگی تحت عنوان طرح سدره را پیگیری می‌کردیم فاطمیه پارسال و روز شهادت حاج قاسم اولین جلسه روصه خانگی در طرح سدره برگزار شد. بعد از آن به کرونا خوردیم و در نتیجه در محرم جلسات روضه خوانی رونق گرفت و جا‌هایی بودیم که جلسات متعددی از بدو شروع کرونا طرح سدره روضه خانگی را برگزار کردیم که کار آن تسهیل گری در برگزاری روضه خانگی با فرستادن سخنران و مداح و این موارد هست.

مسئول هیأت دانشجویی میثاق با شهدا، گفت: در سال گذشته پخش تلویزیون مراسم اربعین را داشتیم. بعد از مراسم اربعین با توجه به اوضاع قرمز تهران جلسات مجازی و از طریق فضای مجازی پیگیری شد تا مراسم فاطمیه اول ۵ شب مراسم پخش زنده از شبکه قرآن و باز هم مجازی و با حضور تعداد خدام دانشگاه مداحی میثم سخنرانی حاج آقای عابدینی برگزار شد و تقریبا از فاطمیه دوم با توجه به مجوز سازمان تبلیغات جلسات حضوری هیأت با رعایت پروتکل‌ها برگزار شد.

عفتی تصریح کرد: در یک بازه‌ای که تهران قرمز شد، جلسات هفتگی هیئت را قالب روضه خانگی در منزل شهدا برگزار می‌کردیم و به منازل شهدا می‌رفتیم و روضه خوانی را از بستر فضای مجازی لایو برای بقیه مخاطبان پخش می‌کردیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هیئت میثاق با شهدا دانشگاه امام صادق هیأت دانشجویی کرونا دانشگاه امام صادق بستر فضای مجازی هیأت دانشجویی میثاق با شهدا روضه خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی با اشاره به تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی بر این موضوع، گفت: برنامه‌های متنوع قرآنی در مسجد جامع گوهرشاد و ایوان مقصوره از اذان صبح تا اذان مغرب برگزار می‌شود.   محمد مقومی بیان معارف قرآن، ترتیل سوره مبارکه یاسین بعد از نماز صبح و تلاوت اذان گاهی قبل از اوقات شرعی در طول روز و برگزاری محافل و جلسات قرآنی را از جمله این برنامه‌ها برشمرد و افزود: همچنین جلسات سنتی قرآن کریم در یکی از شبستان‌های مسجد گوهرشاد در عصر‌ها در قالب برنامه دارالحفاظ برگزار می‌شود.   وی با اشاره به نیت واقف مبنی بر برگزاری جلسه‌ای صبحگاهی برای قرائت قرآن توسط مردم پس از نماز صبح، گفت: برنامه‌ریزی‌های لازم در این خصوص انجام شده است.   سرپرست اداره دارالقرآن حرم مطهر رضوی یادآور شد: طبق برنامه‌ها، نخستین جلسه صبحگاهی قرائت قرآن ساعت ۴ صبح پنجشنبه در مسجد گوهرشاد برگزار و از استاد سید مرتضی سادات فاطمی، پیشکسوت و صدرالحفاظ آستان قدس رضوی، به عنوان استاد جلسه و پیشکسوت قرآنی در این جلسه دعوت شد.   مقومی همچنین اعلام کرد: از اساتید پیشکسوت دیگر و قاریان بین‌المللی و ممتاز در این جلسات هم استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • خیزش های دانشجویی دنیا سرآغاز تحولات جهانی
  • مراسم تجلیل از قهرمانان کشتی اصفهان برگزار شد
  • سرپل‌ذهاب آماده میزبانی باشکوه از زائران یادمان بازی‌ دراز
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی
  • برپایی نمایشگاه آثار شهید مطهری در ارومیه
  • اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی‌ها در کرج
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • تعداد عوامل اجرائی دور دوم انتخابات در حوزه ورامین کاهش می یابد
  • تجدید میثاق مدیرعامل و کارکنان بانک توسعه تعاون با آرمان‌های امام راحل