Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به نام هایی که سلبریتی های امروزی به فرزندان خود داده اند، سخت است تصور کرد که نامی جدید ما را شگفت زده و غافلگیر کند. برای مثال، ایلان ماسک و گریمز نام فرزند خود را X Æ A-12 گذاشته اند در حالی که دختر گوینث پالترو نام Apple به معنای سیب را بر خود می بیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود، در برخی از کشورها، این باور وجود دارد که برخی اسامی باید ممنوع شده و نباید به تمامی ایده های خلاقانه والدین در زمینه نامگذاری کودکان احترام گذاشت. در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با نام هایی آشنا کنیم که در برخی از کشورها ممنوع هستند.

بیشتربخوانید

معانی عجیب نام برخی کشور‌های جهان! + تصاویر

در برخی از کشورها، این باور وجود دارد که برخی اسامی باید ممنوع شده و نباید به تمامی ایده های خلاقانه در زمینه نامگذاری کودکان احترام گذاشت.

نوتلا و توت فرنگی در فرانسه
یک خانواده فرانسوی نام دختر خود را به خاطر علاقه خود به شکلات شیرین محبوب همگان Nutella گذاشتند و شاید این انتظار را داشتند که دخترشان نیز مانند این شکلات مشهور، در سراسر جهان محبوب شود. اما در عمل اتفاق دیگری رخ داد. در مدرسه، این دختر مورد اذیت و آزار قرار گرفت، به طوری که در نهایت نام خود را به ایلا تغییر داد. این ماجرا در جامعه فرانسه بسیار سروصدا کرده و در نتیجه دولت به طور رسمی استفاده از نام Nutella برای کودکان را ممنوع کرد. یک زوج فرانسوی دیگر نیز تصمیم گرفتند نام دختر خود را Fraise بگذارند که در زبان فرانسوی به معنای توت فرنگی است اما با درخواست آن ها موافقت نشد. دلیل شباهت صدای این نام با یک کلمه رکیک در زبان فرانسوی است و به همین دلیل والدین این دختر در نهایت نام دختر خود را Fraisine گذاشتند.

ترمیناتور در مکزیک
چه کسی فکرش را می کرد این نام برای مدت ها در مکزیک پرطرفدار شود؟ در دوره ای اما تعداد فرزندانی که نام شخصیت معروف ترمیناتور با بازی آرنولد شوارتزنگر را داشتند که مقامات محلی تصمیم به منع استفاده از این نام برای کودکان تازه متولد شده گرفتند.

در برخی از کشورها، این باور وجود دارد که برخی اسامی باید ممنوع شده و نباید به تمامی ایده های خلاقانه در زمینه نامگذاری کودکان احترام گذاشت.

آیکیا در سوئد
آیا کسی هست که از این برند مبلمان سوئدی خوشش نیاید؟ آیا این علاقه آنقدر قوی هست که برخی نام فرزند خود را آیکیا (Ikea) بگذارند؟ مقامات سوئدی تصمیم گرفتند محکم کاری کرده و در سال ۱۹۸۲ با تصویب قانونی، استفاده از این برند برای نامگذاری کودکان را ممنوع کردند.

در برخی از کشورها، این باور وجود دارد که برخی اسامی باید ممنوع شده و نباید به تمامی ایده های خلاقانه در زمینه نامگذاری کودکان احترام گذاشت.

کامیلا در ایسلند
در ایسلند، کمیته ویژه ای وجود دارد که قوانین و مقررات نامگذاری نوزادان را تعیین می کند. برای مثال در ایسلند نمی توانید نام فرزندتان را Camilla بگذارید زیرا حرف c در الفبای ایسلندی وجود نداشته و در صورتی که علاقه زیادی به اسم کامیلا داشته باشید باید از اسم Kamilla که با حرف K شروع می شود استفاده کنید.

بابانوئل در اوهایو (آمریکا)
رابرت ویلیام هندلی که در اوهایو زندگی می کند، ظاهراً آنقدر کریسمس را دوست دارد که تصمیم گرفت نام خود را به سانتا رابرت کلاوس تغییر دهد. با این وجود، مقامات محلی با درخواست او مخالفت کردند. این مخالفت نتوانست رابرت را از تصمیمش منصرف کرده و به همین دلیل او به دادگاه شکایت برد. در نهایت او توانست مجوز تغییر اسمش را از دادگاه بگیرد.

در برخی از کشورها، این باور وجود دارد که برخی اسامی باید ممنوع شده و نباید به تمامی ایده های خلاقانه در زمینه نامگذاری کودکان احترام گذاشت.

نعناع و سنگ در آلمان
در آلمان، والدین یک کودک می خواستند از نام Pfefferminze به معنای نعناع برای فرزند خود استفاده کنند اما درخواست آن ها به دلیل اینکه ممکن است این نامگذاری به تمسخر کودک منجر شود رد گردید. نام Stone به معنای سنگ نیز با مخالفت مقامات آلمانی مواجه شده زیرا یک شیء است و نمی توان با آن یک انسان را خطاب قرار داد.

جمعه و آبی در ایتالیا
علیرغم اینکه جمعه یکی از بهترین روزهای هفته است اما در ایتالیا نمی توانید از آن برای نامگذاری فرزندانتان استفاده کنید. دادگاهی در ایتالیا به این موضوع رأی داده که واژه Venerdi (که در زبان ایتالیایی به معنای جمعه است) در دسته نام های تمسخر آمیز و ناخوشایند قرار می گیرد و نباید برای نامگذاری کودکان از آن استفاده شود. همچنین در سال ۲۰۱۸ در میلان، مقامات محلی درخواست یک زوج برای گذاشتن نام آبی (Blu در زبان ایتالیایی) بر روی فرزندشان مخالفت کردند. این مخالفت بر اساس قانونی که در سال ۲۰۰۰ توسط رییس جمهور امضا شده بود صورت می گرفت که بر اساس آن نامی که به کودکان داده می شد باید متناسب با جنسیت آن ها باشد و نام آبی نمی تواند به وضوح جنسیت یک نوزاد را نشان دهد.

در برخی از کشورها، این باور وجود دارد که برخی اسامی باید ممنوع شده و نباید به تمامی ایده های خلاقانه در زمینه نامگذاری کودکان احترام گذاشت.

پلوتو و میمون در دانمارک
در دانمارک، والدین باید نام فرزندان خود را از یک فهرست رسمی انتخاب کنند که در حدود ۷۰۰۰ نام تایید شده دارد. کسانی که بخواهند خارج از این فهرست برای فرزند خود نام انتخاب کنند باید به طور رسمی مجوز دریافت کنند. برای مثال پلوتو و میمون در فهرست نام های ممنوعه در دانمارک قرار دارد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سلبریتی جالبترین ها برندهای معروف برخی از کشورها برای نامگذاری فرزند خود نام فرزند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۸۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!

محمدرضا مسجدی با بیان اینکه معاهده‌نامه کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۳ به تصویب رسید، اظهار کرد: تصویب معاهده‌نامه کنترل دخانیات، یک حرکت عظیم علیه مصرف دخانیات در جهان به حساب می‌آید. پس از تصویب معاهده‌نامه کنترل دخانیات، صاحبان و مافیای صنعت دخانیات در مسیر تولید فرآورده‌های جدید گام برداشتند تا افراد بیشتری را گرفتار دخانیات کنند؛ چرا که صنعت دخانیات به عنوان سومین صنعت سودآور جهان معرفی شده است.

وی در پاسخ به سوال درباره سیگارهای الکترونیک و ادعای ترک دخانیات با استفاده از این سیگارها، ادامه داد: شرکت‌های تولیدکننده محصولات دخانی ادعا می‌کنند سیگارهایی تولید کرده‌اند که فقط حاوی نیکوتین است و موادی که در سیگارهای کلاسیک وجود دارد در این محصول وجود ندارد. شرکت‌های دخانی ادعا می‌کنند سیگارهای جدید یعنی سیگارهای الکترونیکی نه تنها اعتیادآور نیستند و وابستگی کمتری دارند، بلکه از این سیگارها می‌توان برای ترک دخانیات استفاده کرد. «ترک دخانیات»، یک شعار حق به حساب می‌آید اما شرکت‌های تولیدکنندگان دخانیات از یک شعار حق برای تحقق اهداف باطل استفاده می‌کنند.

سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی از پیامدهای سیگارهای الکترونیک

دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه  ضرر سیگارهای الکترونیک در مقایسه با سیگارهای کلاسیک کمتر نیست، افزود: شرکت‌های تولیدکننده دخانیات به سیگارهای الکترونیک موادی مانند گلیسیرین، مواد معطر و برخی از افزودنی‌ها اضافه کرده‌اند. بررسی‌ها بیانگر این است مشتقاتی که در ویپ‌ها و دیگر سیگارهای الکترونیک وجود دارد، اگر از دود سیگار و قلیان بدتر نباشد، همان خطر و ضررها را به همراه دارد. نتایج مطالعات بیانگر این است، استعمال سیگارهای الکرونیکی سبب سکته‌های قلبی و مغزی، بیماری‌های مزمن تنفسی و سرطان می‌شود.

این متخصص با بیان اینکه برخی کشورها نسبت به تحریم مصرف سیگارهای الکترونیکی اقدام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: آمریکا نسبت به تحریم مصرف سیگارهای الکترونیک در تمام ایالات‌های این کشور اقدام کرده است. هچنین فرانسه اعلام کرده است که مصرف ویپ و سیگارهای الکترونیکی تا پایان سال جاری میلادی در این کشور ممنوع می‌شود. این کشور، طرح ممنوعیت سیگار الکترونیک را به اتحادیه اروپا ارائه داده تا دیگر کشورهای عضو این اتحادیه نیز برای ممنوعیت مصرف سیگارهای الکترونیک گام بردارند.

اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگارهای الکترونیک

 مسجدی با اشاره به ممنوعیت مصرف سیگارهای الکترونیک در کشورهای پیشرفته، گفت: اگرچه مصرف سیگارهای الکترونیک در کشورهای پیشرفته ممنوع شده اما این دست سیگارها در کشورهایی مانند ایران مصرف می‌شود؛ به نحوی که قیمت ویپ در کشور از ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان است. اگرچه تولید و عرضه سیگارهای الکترونیک در کشور ممنوع است اما برخی خواهان تولید سیگارهای الکترونیک در کشور هستند. افرادی که خواهان تولید سیگار الکترونیک در کشور هستند ادعای خود با عنوان «جلوگیری از درآمد خارجی‌ها و کسب درآمد داخلی» مطرح می‌کنند و با درخواست خود، دولت و مجلس را تحت فشار قرار می‌دهند.

دبیر جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ادامه داد: اگر سیگار الکترونیک در کشور تولید شود، سود از آن صاحبان ایده می‌شود اما جوانان باید تاوان تولید این سیگار در کشور را بپردازند. نتایج مطالعات بیانگر این است که ۱۸ درصد از جوانانی که سیگارهای الکترونیک مصرف می‌کنند، گرفتار اعتیاد مواد دخانی می‌شوند. مضرات سیگارهای الکترونیک محدود به اعتیاد به مواد دخانی نمی‌شود؛ بلکه ۶ تا ۸ درصد از افرادی که سیگارهای الکترونیک مصرف می‌کنند، گرفتار اعتیاد به مواد مخدر می‌شوند.

دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه ایران با اشاره به نرخ اعتیاد در جوانان افزود: آمار و ارقام مربوط به اعتیاد جوانان تکان‌دهنده است. باز هم تاکید می‌کنم افرادی که موضوع تولید سیگارهای الکترونیک را مطرح می‌کنند فقط به فکر منافع مالی خود هستند اما نکته مهم و اساسی این است تولید سیگارهای الکترونیک می‌تواند تمام ارکان کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

وی گفت: رسانه‌ها باید موضوع آسیب‌های تولید سیگارهای الکترونیک را در کانون توجه قرار دهند. نه تنها رسانه‌ها بلکه وزارتخانه‌های «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و جوانان» باید برای حفظ جوانان دست به دست یکدیگر دهند و تفریحات سالم را برای جوانان فراهم کنند تا جوانان گرفتار مواد دخانی نشوند.

تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور

وی با بیان اینکه حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد صنعت محصولات دخانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در اختیار ایالات‌ متحده است، اظهار کرد:  براساس آمار و ارقام وزارت «صنعت، معدن و تجارت»، سالانه حدود ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور تولید می‌شود که سهم عمده آن در اختیار شرکت‌های خارجی است. شرکت "Japan Tobaco International" حدود ۵۰ درصد سیگارهای کشور را تولید می‌کند؛ به عبارت دیگر، این شرکت ۳۵ میلیارد از ۷۰ میلیارد نخ سیگار را تولید و عرضه می‌کند. همچنین شرکت "British American Tobbacco" نیز حدود ۱۸ میلیارد نخ از مجموع سیگارهای تولیدی کشور را تولید و عرضه می‌کند. در بهترین حالت ممکن، شرکت دخانیات ایران حدود ۱۱ میلیارد نخ سیگار تولید می‌کند؛ بر این اساس، ۱۰ تا ۱۲ درصد از مجموع سیگارهای که در کشور تولید می‌شوند، داخلی هستند و سایر سیگارها توسط عاملان شرکت‌های خارجی تولید می‌شود.

نرخ پایین مالیات بر محصولات دخانی در ایران

 دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه ۶۵ تا ۷۰ درصد سیگارهای مصرفی کشور توسط کشورهای خارجی تولید می‌شود، گفت: قاچاق محصولات دخانی توسط شرکت‌های خارجی تولیدکننده محصولات دخانی انجام می‌شود و این شرکت‌ها از پرداخت مالیات فراری هستند. بررسی‌ها بیانگر این است ایران پایین‌ترین نرخ مالیات بر محصولات دخانی را دارد. اگرچه مجلس برای افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی تلاش کرد اما در نهایت میزان نرخ مالیات بر محصولات دخانی سال جاری، ۲۸ درصد خرده‌فروشی است.

وی با اشاره به میانگین جهانی مالیات بر سیگار گفت: میانگین جهانی مالیات بر دخانیات ۷۶ درصد قیمت یک نخ سیگار است؛ به طور مثال، میزان نرخ مالیات بر سیگار برای دو کشور پاکستان و اردن به ترتیب ۷۴ و ۸۶ درصد است. بسیاری از کشورهای دنیا که از منظر اقتصادی به ایران شبیه هستند، نرخ مالیات بر دخانیات بالایی دارند و مالیات محصولات دخانی را صرف امور سلامت مردم می‌کنند.

مسجدی با بیان اینکه برخی نسبت به افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی انتقاداتی وارد می‌کنند، افزود: مخالفان افزایش نرخ مالیات بر محصولات دخانی بر این باور هستند که افزایش نرخ مالیات می‌تواند صنعت داخلی را با مشکل مواجه کند. این ادعا در حالی مطرح می‌شود که بهترین حالت ممکن حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد سیگارهای مصرفی در کشور تولید داخل هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اوسمار؛ آقای خاص یا معمولی
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • نامگذاری روزی به نام سروستان گامی برای اعتلای این شهر است
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • ماجرای انتشار اسامی روان‌شناس‌نماها به کجا رسید؟
  • اکسيري که قهرمانان را جاويدان مي کند
  • نودل برای کودکان؛ ممنوع!
  • تردد این خودروها در جاده چالوس ممنوع شد