Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@19:57:24 GMT

ضرورت وجود ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در مازندران

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۰۱۱۱

ضرورت وجود ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در مازندران

سیدمحمدرضا رضوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، با بیان اینکه امروزه اهمیت پیش‌بینی هواشناسی بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: در استان مازندران با توجه به قطب کشاورزی نیاز به ارائه دقیق و به هنگام پیش‌بینی‌های جوی و اقلیمی است؛ به این دلیل که آگاهی و شناخت شرایط آب و هوا و تغییرات آن، پیش نیاز اساسی تصمیم‌گیری‌ها در تمام زمینه‌های توسعه پایدار استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به شرایط استان مازندران آگاهی از شرایط آب و هوایی امکان  برنامه‌ریزی را فراهم کرده که در واقع به کاهش هزینه و افزایش بهره‌وری کمک خواهد کرد.

مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به وجود ۷۶ ایستگاه هواشناسی در شهرستان‌های مازندران، اضافه کرد:  ۱۸ ایستگاه هواشناسی، ۵۸ ایستگاه فرعی یا باران‌سنجی شامل سه ایستگاه فرودگاهی داریم و یک ایستگاه رادار در بندرامیراباد در استان فعال بوده و نیاز به وجود یک ایستگاه رادار در غرب استان احساس می‌شود.

این مسؤول بیان کرد: در بحث دریا نیز باتوجه به وجود دریای مازندران و انجام فعالیت‌های صید و صیادی و دریانوردی ضرورت وجود سه بویه دیگر در استان احساس می‌شود.

رضوی با بیان اینکه تعداد ایستگاه‌های هواشناسی در ارتفاعات مازندران کامل است و در این زمینه مشکلی نداریم، افزود: موضوع دیگر نیاز استان به وجود دست‌کم ۳۰ باران‌سنجی اتوماتیک است که به‌توان به‌صورت آنلاین در بحث پیش‌بینی‌ها از آن بهره گرفت.

وی با اعلام اینکه وجود ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا در مازندران ضروری است، اضافه کرد: وقتی نمی‌توانیم اندازه بگیریم نمی‌توانیم بگوییم چه میزان آلودگی داریم ولی اینکه آلودگی وجود دارد موضوعی نیست که بتوان آن را رد کرد.

مدیرکل هواشناسی مازندران با اشاره به شیب نزولی بارندگی در مازندران، خاطر نشان کرد: در مقابل شیب نزولی بارندگی، بالا رفتن تبخیر و افزایش دما نیز از موضوعاتی بوده که نگران‌کننده است.

این مسؤول با تاکید بر اینکه مازندران دارای اقلیم شکننده‌ای است،گفت: افزایش شدت بارش‌ها و کاهش مدت زمان بارش‌ها تغییراتی بوده که در سال‌های اخیر شاهدش بودیم و هستیم.

رضوی یادآور شد: موضوع دیگر کاهش روزهای یخبندان بوده به‌طوری‌که بعد از روزهای برفی شاهد هوای گرم و افزایش دما هستیم و این موضوع نگرانی‌های بسیاری به دنبال داشته است.

وی در پایان با هشدار نسبت به هجوم بی‌رویه جمعیت به استان مازندران، گفت: اقلیم مازندران قابلیت پذیرایی این میزان حجم از مسافران را ندارد و همین موضوع اثرات ناگواری به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل هواشناسی مازندران روز هواشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  مهدی اسحاقی معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در جلسه ساماندهی تور‌های داخلی و خارجی مازندران که در سالن اجتماعات اداره‌کل برگزار شد با بیان اینکه مازندران با توجه به قابلیت‌های فراوان گردشگری هر سال مورد استقبال گردشگران داخلی و خارجی زیادی قرار می‌گیرد، گفت: رشد تور‌های داخلی به شمال کشور و استان مازندران بسیار است و با توجه به فصل بهار و تابستان خیلی‌ها تمایل به سفر با تور‌های گردشگری دارند که باید برنامه‌ریزی‌های مطلوب صورت گیرد.

او با اشاره به معضل فعالیت تور‌های غیر مجاز، افزود: متاسفانه تور‌های بدون مجوز گردشگری با تبلیغات و ارسال عکس و ویدئو در فضا‌های مجازی برای جذب گردشگر فعالیت می‌کنند که موجب مشکلات بسیار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اعلام اینکه اگر اتفاق یا مشکلی در تور‌های بدون مجوز گردشگری بیفتد هیچ فردی پاسخگو نیست، افزود: با ساماندهی تور‌های بدون مجوز می‌توان شاهد ناهنجاری‌های اجتماعی، رعایت شئونات اسلامی و حجاب و عفاف باشیم.

اسحاقی با اشاره به فعالیت ۱۹۵ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری و صدور مجوز ۱۱ دفتر گردشگری سلامت در مازندران، گفت: بیشترین دفاتر مسافرتی و گردشگری در شهر‌های ساری، بابل، قائم‌شهر و آمل قرار دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۷ پروانه بهره‌برداری دفاتر مسافرتی و گردشگری صادر و ۱۴ پروانه بهره‌برداری در استان لغو شد، ادامه داد: ۹ متقاضی جدید برای دفاتر مسافرتی گردشگری در استان درخواست داده‌اند.

او مهمترین وظیفه دفاتر مسافرتی و گردشگری را تهیه بلیط و برگزاری تور‌های گردشگری داخلی و خارجی و همچنین تهیه روادید عنوان کرد.

اسحاقی تعداد راهنمایان‌تور در استان را ۲۴۰ نفر برشمرد و افزود: از این تعدادد۱۴۴ نفر عضو انجمن حرفه‌ای راهنمایان گردشگری هستند.

دیگر خبرها

  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • هوای ۶ شهر اصفهان سالم است/ شاخص زرین‌شهر بر مدار نارنجی آلودگی
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • ضرورت ایجاد ایستگاه آتش نشانی برای امامزاده ابراهیم(ع) شفت
  • ضرورت ساماندهی تور‌های بدون مجوز برای جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق