Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح ساماندهی کارگران ساختمانی در بیرجند یکی از طرح هایی است که بعد از سه سال از پیگیری‌ها همچنان پاسکاری می شود و بلاتکلیف است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند، زمستان و تابستان، روزهای ابری، بارانی و حتی برفی هم که باشد برایشان فرقی ندارد، کیسه‌ای که در آن اندکی لقمه نان حلال به عنوان نهار ظهرشان است در زیر بغل دارند و در میدان امام حسین (ع) بیرجند، برخی ها هم در خیابان شهید بهشتی از همان ابتدای صبح به امید کار می ایستند، نامشان را کارگران سر گذر می نامند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار بود از چندین سال گذشته کارگران ساختمانی که در نقاط مختلف شهر بیرجند حضور می یابند سامان دهی شوند، اما انگار با گذشت سالهای این طرح همچنان بر روی کاغذ مانده است، هرچند طرح ساماندهی کارگران از مدت ها پیش در دستور کار قرار گرفت ولی در عمل با گذشت حدود سه سال از پیگیری های انجمن صنفی کارگران ساختمانی بیرجند، هنوز برای  حل این مشکل توسط دستگاه های اجرایی و بخش خصوصی نسخه ای پیچیده نشده است.

از آن جایی که  با توجه به بررسی‌های میدانی در خصوص مراکز تجمع کارگران ساختمانی در استان و مرکز آن بیرجند، نحوه پراکندگی آن‌ها و تعداد کارگران ساختمانی با توجه به شرایط اقلیمی و فصول مختلف تغییر می کند و سیاست‌های مدنظر در زمینه فعالیت های مربوط به بخش مسکن، بر تعداد کارگران ساختمانی  تاثیر مستقیمی دارد.

از این رو ضرورت سامان‌دهی کارگران ساختمانی بیش از گذشته به ویژه در مرکز استان احساس می شود و فقط در صورتی با موفقیت همراه است که بلافاصله پس از برنامه ریزی، سرمایه گذاری برای اجرای برنامه های مد نظر فراهم شود.

طرح ساماندهی کارگران ساختمانی و موقت الگویی برای کلانشهرها استساماندهی کارگران ساختمانی و موقت مشهد با جدیت دنبال می‌شودافزایش 6 هزار نفری سهمیه بیمه کارگران ساختمانی‌آخرین وضعیت ساماندهی کارگران ساختمانی مشهد/کارگران بیکار در پروژه‌های شهری مشغول می‌شوند

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی بیرجند در گفت وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به این که در استان 12 هزار و در بیرجند شش هزار کارگر ساختمانی فعالیت می کنند، گفت: با هدف سامان دهی کارگران ساختمانی که در نقاط مختلف شهر بیرجند برای پیدا کردن کار حضور دارند، طرحی در سال 96 تهیه شد تا بر این اساس صفر تا 100 اقدامات لازم در این باره براین اساس انجام شود که این طرح به شهرداری ارسال شد تا با احداث ساختمانی در خور شأن کارگران، اقدام لازم در این باره شروع شود.

علیزاده افزود: سامانه کارگر هوشمند هم باهمکاری یکی از شرکت‌های فعال در این زمینه طراحی شد تا با فرهنگ‌سازی این موضوع در ساختمان مدنظر راه اندازی شود و کارفرما با بهره گیری از آن بتواند از خانه خود کارگر مدنظر را برای انجام کارش به راحتی بیابد.

در این زمینه همچنین نرخ نامه مشخص و کمیته‌های تخصصی در هر رشته ساختمانی ایجاد می شود و حتی برای حل اختلافات احتمالی پیش بینی شد با همکاری شورای حل اختلاف بیرجند شورایی برای این منظور راه اندازی شود.

رئیس انجمن صنفی کارگران ساختمانی بیرجند ادامه داد: 15 مکاتبه با شهرداری انجام و این موضوع با استانداران قبلی هم مطرح شده است و از استاندار فعلی هم خواسته شده است تا در دیداری با وی مشکلات جامعه کارگری با هدف رسیدن به راهکارهای مورد نیاز مطرح شود.

 وی بیان کرد: سامان دهی کارگران ساختمانی از وظایف شهرداری است ولی اقدامی در این باره توسط شهرداری بیرجند انجام نشده است و فقط با نظر مثبت اعضای شورای اسلامی شهر بیرجند در یکی از جلسات شورا حضور یافتیم و با طرح این موضوع از آنها خواستیم در این زمینه یاریگر ما باشند تا با همکاری دستگاه‌های اجرایی مربوط برای احداث ساختمان مدنظر اقدام شود.

علیزاده با تاکید بر این که ضرورت سامان دهی کارگران ساختمانی بیرجند بیش از گذشته احساس می شود، گفت: به دلیل شرایط به وجود آمده در این خصوص، برخی از افراد خلافکار با سوء استفاده از فضای به وجود آمده اقدام به توزیع مواد مخدر و... می کنند بنابراین هر چه زودتر با سامان دهی کارگران ساختمانی باید از این موضوع جلوگیری شود.

شهردار بیرجند در پاسخ به این موضوع و با استقبال از طرح سامان دهی کارگران با توجه به آثار مثبتی که دارد، گفت: زمین مد نظر انجمن صنفی کارگران ساختمانی بیرجند برای انجام این کار را در نقاطی از شهر که آن ها پیشنهاد داده اند، نداریم اما با ورود بخش خصوصی مانند دیگر صنوف می توان با گرفتن تسهیلات برای سامان دهی کارگران ساختمانی بیرجنداقدام کرد.

جاوید اظهار کرد:  این طرح آثار مثبتی دارد و زمین مدنظر انجمن صنفی کارگران ساختمانی بیرجند برای انجام این کار را در نقاطی از شهر که پیشنهاد داده اند نداریم، اما با ورود بخش خصوصی مانند دیگر صنوف می‌توان با اخذ تسهیلات برای ساماندهی کارگران ساختمانی اقدام کرد. 

جاوید با بیان اینکه سامان دهی کارگران ساختمانی در شرح وظایف شهرداری نیامده است افزود: در صورت احداث ساختمان مدنظر برای تجهیز آن خدمات اولیه مورد نیاز میتوانیم حمایت کنیم.

 رئیس کمیسیون حقوقی و املاک شورای اسلامی شهر بیرجند هم با بیان این که سامان دهی کارگران ساختمانی دغدغه شهرداری و شوراست،گفت: باید راهکاری برای حل این مشکل پیدا شود و آمادگی داریم برای استفاده از اراضی و ساختمان‌های دیگر دستگاه‌های اجرایی در این خصوص پیگیری مورد نیاز را انجام دهیم.

انتهای پیام /254/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ساماندهی کارگران ساختمانی طرح ساماندهی کارگران کارگران ساختمانی شهر بیرجند طرح سامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گذر زمان بر پل زمانخان سامان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیماچهارمحال و بختیاری، تخریب‌های ناشی از عوامل طبیعی و غیر طبیعی بر سازه‌ی پل تاریخی زمانخان، موجب نگرانی‌های بسیاری شده است که در گذر زمان کمرنگ می‌شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در سال ۱۳۹۹ شرکت آب منطقه‌ای به دلایلی اقدام به ساخت و ساز در عرصه پل زمانخان کرد که همین موضوع موجب شکایت ما از این شرکت شد.
جیلان افزود: طبق نظر مشاوران و کارشناسان مرمت پل زمانخان، اقدام شرکت آب منطقه‌ای موجب حذف حوضچه آرامش ضلع غربی سازه شده که به همین دلیل، فشار آب ورودی بر پایه‌ها به ویژه پایه میانی افزایش یافته است.
وی گفت: در دوسال گذشته هم به دلیل عوامل طبیعی برف و سرما، بخشی از نواحی سطحی پایه‌ها آسیب دیده اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان افزود: به همین منظور با تشکیل یک گروه از کارشناسان با تجربه از خارج استان و تخصیص ۱۵ میلیارد ریال اعتبار، کار مطالعات مرمت پل زمانخان در دست انجام است.
جیلان گفت: کار مرمت پل در دو بخش اظطراری برای سطوح سنگی و اساسی برای قسمت زیرین پل میانی انجام خواهد شد.
پایه‌های پل تاریخی زمانخان در زمان ساسانیان با تغییر مسیر رودخانه به محل فعلی، بر روی یال سنگی کوه مجاور به تعداد یک دهانه تراشیده شد.
در دوره صفوی با ایجاد دهانه دوم، سازه اصلی فوقانی به دست زمانخان، در دوره قاجار به دست خوانین ایلبگی و در دوره پهلوی دوم به دست عبدالحسین قزوینی حاکم روستای چم عالی مرمت اساسی شد و اکنون آنچه به سرعت بر پل زمانخان می‌گذرد، مساله زمان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • استحکام‌بخشی فلک‌الافلاک نیازمند ۲۰ میلیارد/ طرحی که ۱۴ساله شد!
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • طرح نور، طرحی برای حفظ حجاب و عفاف
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • نقش بارز کارگران و کارفرمایان در جهاد اقتصادی