Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@23:50:04 GMT

گلایه‌ مردم شهرستان فارسان از کمبود مرغ در مراکز عرضه

تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۹۱۳۰۷

گلایه‌ مردم شهرستان فارسان از کمبود مرغ در مراکز عرضه

عدم توانایی در مدیریت و نبود نظارت کافی در مرحله توزیع مرغ در شهرستان فارسان موجب شده در روزهای پایانی سال و سال جدید مردم شهرستان از کمبود مرغ در مراکز عرضه گلایه‎مند شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ امسال هم حرف‌های مردم و صحبت‌های مسئولان باهم همخوانی زیادی ندارد؛ مردم از ضعف نظارت‌ها گلایه‌مند هستند و مسئولان شرایط اقتصادی و کرونا را عامل این موارد اعلام می‌کنند، اما در این میان نظارت، حلقه گمشده بازار است؛ حلقه‌ای که موجب شده مردم در این شرایط سخت با طعم گلایه و گرانی سال جدید را آغاز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
معمولاً روزهای پایانی سال اکثر مردم برای تأمین اقلام موردنیاز خود به‌خصوص مواد غذایی و خوراکی در تکاپوی خرید هستند، امسال اما موضوع کمی متفاوت بود! چراکه مصرف‌کننده باید برای دریافت بسیاری از اقلام که شاید تا چند ماه پیش به‌وفور در هر مغازه و فروشگاه یافت می‎شد ساعت‎های زیادی در صف‎های طولانی صرف کند؛ اقلامی هم چون روغن، مرغ و تخم‌مرغ که این روزها برای مصرف‌کننده هم چون طلا کمیاب و گران است.
 
گوشت مرغ به‌واسطه قیمت مناسب، پای ثابت سبد معیشت خانوارهای کم‌درآمد بود که به‌یک‌باره با افزایش قیمت از سفره ها حذف شد تا این سفره ها بیش‌ از پیش کوچک شده و چیزی جز نان خالی در آن ها یافت نشود.

حیدری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: صف‎های طولانی برای خرید اقلام ضروری در شأن مردم این شهرستان و ایران اسلامی نیست؛ سؤال من و اکثر هم‌وطنان از مسئولان متولی این است، واقعاً آن‌ها مشغول چه‌کاری هستند؟
 
درحالی‌که اکثر شهروندان شهرستان فارسان از کمبود مرغ در مراکز عرضه گلایه‎مند بودند اما مسئولین شهرستان معتقد هستند در شهرستان مشکلی در خصوص توزیع مرغ وجود نداشته و شهرستان بیشترین دریافت‌کننده مرغ در استان بوده است.
 
به گفته رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان فارسان در روزهای ۲۸ و ۲۹ اسفند بیش از ۵۰ تن مرغ در شهرستان توزیع‌شده است که این مقدار نسبت به میانگین مصرف شهرستان بسیار ناچیز است، شهرستان فارسان باوجود داشتن بیش از ۳۰ مرغداری متأسفانه با کمبود شدید مرغ در این روزها مواجه است و این کمترین انتظار از مسئولین شهرستان است که با پیش‌بینی وضع موجود اجازه ندهند شاهد این‌چنین شرایطی در شهرستان باشیم و بسیاری از مردم، شب عید به دنبال مرغ باشند.
 
درحالی‌که بیشترین توزیع مرغ عید در شهرستان فارسان انجام‌شده است، به نظر می‌رسد کمبود مرغ به دلیل خرید مازاد بر مصرف و بیش از نیاز شهروندان است.

سوم فروردین ۳ تن مرغ در شهرستان فارسان توزیع‌شده است، البته این مقدار به‌هیچ‌وجه پاسخگوی نیاز مردم نیست.

نظام توزیع کشور بیمار است و جای سؤال است که چرا با اشراف تمام مسئولان بر این امر، شاهد اتفاق خاصی در حوزه نظام توزیع نیستیم!

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان فارسان کمبود مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۱۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌های منطقه را ضروری دانست.

باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.

 وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.

بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.

صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.

وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.

بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.

وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.

صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.

مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.

مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.

وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • تاکیدامام جمعه خوی براهتمام اعضای شوراهابه توزیع عادلانه امکانات
  • اسلام اهمیت زیادی به امر شورا و مشورت قائل شده است
  • توزیع عادلانه امکانات مدنظر اعضای شوراها باشد
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • نظارت بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده‌های خام دامی