Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ستاد حقوق بشر ایران در واکنش به انتشار قطعنامه پیشنهادی امریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان در شورای حقوق بشر، بیانیه­‌ای صادر کرد. متن بیانیه ستاد حقوق بشر به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

تلاش چند کشور غربی که در صدر کشور‌های ناقض حقوق ملت ایران قرار دارند در ایجاد سازوکار انتشار گزارش سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران و بزک­‌کردن آن در قالب قطعنامه یک سازمان بین­‌المللی بیش از پیش برملاکننده دورویی و ترفند دروغ‌­پردازی این دولت‌­ها علیه ملتی است که با انقلاب در باور‌ها و ایجاد روحیه عزت و کرامت نفس در خود الگوی جدیدی را در عرصه حقوق بشر عرضه کرده­‌است: جمع بین رشد و شکوفایی علمی، فرهنگی، ورزشی، سیاسی و اقتصادی زنان و مردان در عین حفظ استقلال و هویت ملی خود و حتی دفاع از ملت­‌های مظلوم در مقابل آمریکای تروریست و صهیونیسم نژادپرست، علت اصلی همه خصومت­‌ورزی‌­ها علیه ملت ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین جهت، این قدرت‌­ها با استفاده از سه ابزار تحریم، ترور و تبلیغات منفی به مقابله با الگوی مقاومت و پیشرفت برخاسته­‌اند که قطعنامه‌­های حقوق بشری تلاشی مذبوحانه برای سیاه‌­نمایی چهره ملت ایران از سوی کشور‌هایی است که خود کارنامه سیاهی در نقض حقوق انسان‌ها اعم مردم خود و سایر ملت‌­ها دارند.

با وجود عدم ­موافقت اکثریت اعضای شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد با بیانیه سیاسی چند کشور غربی ناقض حقوق بشر، باز هم امریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان که از سرآمدان نقض حقوق ملت ایران بوده و هستند، با سوءاستفاده از ظرفیت شورای حقوق بشر به رویه خود در نقض حقوق ملت ایران ادامه دادند.

انتشار قطعنامه‌ای از جانب شورای حقوق بشر که مغایر با واقعیت­‌های جاری در ایران و نقض صریح اصول، اهداف و مقررات منشور ملل متحد به‌ویژه بند سوم ماده یک و بند دوم ماده دو و نیز به سخره گرفتن اعلامیه جهانی حقوق بشر است، قطعاً نه‌تن‌ها نمی‌تواند مدعی بازنمایی حقیقت‌های حقوق بشری ایران باشد، بلکه بدون تردید امتداد سیاست­‌های تقابلی دولت‌­های غربی علیه ایران و ایرانی و نقض حقوق ملت ایران بوده و تنزل­‌دهنده جایگاه شورای حقوق بشر در حد یک محفل سیاست‌زده و ضدحقوق بشری است که الزاماً مسؤولیت بین‌المللی این نهاد سازمان ملل متحد را به‌دنبال دارد.

جمهوری اسلامی ایران همچون گذشته ضمن ابراز نگرانی شدید از سرقت معنوی آبرو و حیثیت نهاد‌های بین‌المللی از جمله شورای حقوق بشر توسط چند دولت خودبرتربین، منفعت جو و ناقض حقوق انسان‌­ها، استفاده ابزاری از ظرفیت­‌های حقوق بشری بین‌المللی را خیانت به آرمان عدالت و جفا به جایگاه کرامت انسان و مخدوش‌­کردن حیثیت انصاف و بی‌­طرفی سازمان­‌های حقوق بشری بین‌المللی دانسته و آن را از جمله بزرگترین مصادیق بارز و برجسته نقض حقوق بشر قلمداد کرده و به همین دلیل آن را به‌شدت محکوم می‌نماید.

شکل و محتوای سیاسی قطعنامه و رویکرد پیشین و کنونی دولت‌­های بانی و همبانی قطعنامه در نقض صریح، آشکار و فاحش حقوق ملت ایران دیگر جایی برای ادعای ماهیت حقوقی این قطعنامه باقی نمی‌گذارد. دولت‌­هایی که جایگاه نخست فروش ابزار انسان کشی به رژیم‌های متجاوز، اشغالگر و کودک‌کش از جمله رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی را به‌طور مطلق در اختیار داشته و به دلیل منافع مادی خود از حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و مردم بحرین چشم‌­پوشی می‌کنند، نمی‌­توانند مدعی حمایت، صیانت و ارتقای حقوق بشر باشند.

در حقیقت اصرار این کشور‌ها به تداوم اقدام خصمانه و مهندسی‌­شده حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران، یادآور مأموریت مشابه آن‌ها در نقض فاحش حقوق بشر ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی و اهدای تسلیحات مرگبار شیمیایی به صدام دیکتاتور و متجاوز برای نابودی فراگیر و دسته جمعی انسان‌­ها و از سوی دیگر استفاده از ابزار سازمان­‌های بین‌­المللی برای مشروع جلوه دادن این جنایت است.

بانیان و همبانیان قطعنامه سیاسی که در ژنو منتشر شد همان دولت‌­هایی هستند که با پیروی از رژیم تروریست امریکا و اجرای تحریم‌های ابلاغی کاخ سفید، ضمن زیرپاگذاشتن استقلال و هویت ملی خود، سرسپردگی خود به حاکمان رژیم امریکا را به بهای قتل تعداد قابل توجهی از کودکان مبتلا به بیماری‌های خاص و نقض حقوق همه ملت ایران به اثبات رسانده‌اند و حتی در شرایط سخت شیوع ویروس کرونا با اجرای دقیق‌­تر و جدی‌تر تحریم‌های ظالمانه رژیم امریکا، ماهیت ضدبشری خود را در عمل نشان داده‌اند، تا هیچ شکی در ماهیت و رویکرد ضدانسانی آن‌ها باقی نماند.

جای تأسف آن که این کشور‌ها که تاکنون از هیچ تلاشی در فشار حداکثری بر ملت ایران فروگذار نکرده و حتی به قطعنامه نصب و تمدید "گزارشگر ویژه آثار منفی اقدامات قهری یکجانبه بر بهره‌­مندی از حقوق بشر" رأی منفی دادند و سیاست پنهان خود در حمایت از جنایت علیه بشریت رژیم تروریست آمریکا را بر جهانیان نمایان ساختند و اجرای سیاست‌های رژیم امریکا در تحریم دارو و غذا علیه ملت ایران را برعهده گرفتند، امروز با گستاخی تمام مدعی حقوق بشر در ایران شده‌اند.

ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران بار دیگر ضمن تأکید بر سیاست ثابت و همیشگی خود در همکاری با سازوکار‌های غیرسیاست‌زده، بی‌طرف و منصف حقوق بشری در تمامی سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی، از تمامی کشور‌هایی که علی‌­رغم فشار‌ها و حتی تهدید‌ها با رأی منفی و ممتنع، عدم موافقت خود با بیانیه سیاسی ناقضان جهانی حقوق بشر یعنی امریکا، انگلیس، آلمان و فرانسه ابراز کرده و بیش از هر چیز از مرز‌های استقلال و هویت ملی خود پاسداری کردند، قدردانی نموده و تأکید می‌­نماید برای جلوگیری از سوءاستفاده ابزاری چند کشور ناقض حقوق بشر از ظرفیت‌­ها و سازوکار‌های بین‌­المللی حقوق بشری تلاش نموده و به ­طور جدی با هزینه­‌مندسازی اقدام‌­های خصمانه علیه ملت ایران، در پی پایا‌ن­دادن به نقض نظا م­‌مند حقوق بشر ملت ایران در عرصه بین‌المللی است.

بیشتربخوانید

قطعنامه حقوق بشری علیه ایران، وجاهت قانونی ندارد حقوق بشر یا حقوق بی‌بشر؛سناریوی طنز آمریکایی ها پایان ندارد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حقوق بشر قطعنامه بیانیه ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران شورای حقوق بشر حقوق ملت ایران ستاد حقوق بشر حقوق بشری بین المللی ناقض حقوق علیه ملت نقض حقوق کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، سالار مرادی پیش از ظهر یکشنبه در همایش روز ملی شوراها که در مجتمع فرهنگی هنری فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: جایگاه شورا هم در قانون و هم در شرع کاملاً مشخص است به طوری که در قانون اساسی جایگاه شورا به عنوان پارلمان محلی تبیین شده است و بدون مشورت و همکاری و شور جامعه مدنی شکل نمی‌گیرد که ما بخواهیم منتظر رشد و توسعه یک کشور باشیم.

منتخب مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی افزود: معتقدیم مجلس، دولت و نهادهای مدنی هر کدام کار شرح وظایفی دارند و باید کار و رسالت خود را انجام دهند تا توسعه کشور تحقق یابد.

وی با بیان اینکه تمام مشکلاتی که مطرح شد را سال‌های سال شنیده‌ایم، گفت: شوراها بدون بیمه و حقوق و امتیازی، خود را در معرض قضاوت و داوری قرار دادند و با تلاش خود برای خدمت به مردم تلاش کردند.

مرادی بیان کرد: در قانون اساسی تنها نهادی که می‌تواند قانونگذاری کند مجلس است اما در کنار مجلس شورای عالی استان‌ها نیز می‌توانند پیشنهاد ارائه دهند.

وی با بیان اینکه باید بیمه و حقوق برای شوراها درنظر گرفته شود، افزود: به تناسب جمعیت و فعالیت حداقل حقوق برای شوراها باید در نظر گرفته شود و این طرح یکی از طرح‌های پیشنهادی است که در مجلس جدید مطرح می‌شود.

مجلس دوازدهم با تعامل و همفکری برای حل مشکلات مردم قدم بر می‌دارد

منتخب مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه مطالبات و انتظارات مردم زیاد است، گفت: نمی‌توانیم بگویم که مشکلات در سطح کشور وجود ندارد اما امیدوارم مجلس دوازدهم بتواند با تعامل و همفکری بخشی از مشکلات ملی را حل کند که به مراتب آن مشکلات استانی هم حل می‌شود.

مرادی تصریح کرد: باید رابطه بین مجلس و بین شوراهای شهر و روستاها وجود داشته باشد تا در سطح ملی بتوانند اثرگذار باشند

وی اضافه کرد: هر کسی در حوزه عمومی قدم برمی‌دارد با مشکلات و چالش‌ها و انتقادات روبرو خواهد بود و امیدوارم مجلس دوازدهم با عقلانیت و اعتدال بتواند مشکلات مردم را کاهش دهد.

منتخب مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی از افزایش مهاجرت مردم از روستا به شهر ابراز نگرانی کرد و یادآور شد: با مهاجرت روستاییان به شهرها در واقع تولیدکنندگان به مصرف کننده تبدیل می‌شوند.

مرادی توجه به زیرساخت‌ها در روستاها و ساخت جاده، مدرسه و تأمین آب آشامیدنی در روستاها را لازمه ماندگاری روستاییان و ممانعت از مهاجرت آنها به شهر خواند و گفت: مهاجرت روستاییان زنگ خطری برای مسؤولان و متولیان امر است که باید به این موارد توجه شود.

وی از زحمات هیأت نظارت، بازرسی و مدیران اجرایی و مشارکت مردم در انتخابات اسفند ماه گذشته تقدیر کرد.

کد خبر 6090927

دیگر خبرها

  • حمایت دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج از دانشجویان حامی فلسطین در کشورهای غربی+عکس
  • شناسایی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان در بافت‌های فرسوده
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • طوفانی که پرده از چهره غرب کنار زد