Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: پیشگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان در این شرایط کرونایی، یکی از دغدغه‌های جدی آموزش و پرورش است. - اخبار استانها -

حمیدرضا شیخ‌الاسلام در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ‌قم ‌با اشاره به وضعیت بازگشایی مدارس بعد از تعطیلات نوروزی اظهار داشت: کلاس‌ها تا 27 اسفند از طریق برنامه شاد برگزار شد که پس از 15 روز تعطیلات در روز شنبه 14 فروردین نیز آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کلاس‌ها بعد از ایام تعطیلات عید به‌صورت حضوری و یا غیرحضوری برگزار شود منوط به تشخیص ستاد ملی کروناست که با حضور کارشناسان بهداشتی و سلامت، تصمیمات نهایی را با توجه به وضعیت شیوع کرونا می‌گیرند افزود: سالی که سپری شد در خصوص آموزش بسیار خاص بود و خانواده‌ها زحمات زیادی در مسیر آموزش فرزندان کشیدند و قطعاً بدون همراهی والدین، توفیقی در آموزش در بستر فضای مجازی نداشتیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ابراز کرد: با تلاش شبانه‌روزی دبیران توانستیم موفق باشیم و در مجموع همکاران و خانواده‌ها، سال سختی را تجربه کردند و معلمان با تولید محتوا و بارگذاری و سنجش و اندازه‌گیری یادگیری، متحمل دشواری‌هایی شدند.

وی خاطرنشان کرد: همه این مشکلات با تعامل خانه و مدرسه و مجموعه مدیریتی استان پشت سر گذاشته شد و از 15 شهریور که برنامه شاد را جهت آموزش آغاز کردیم تلاش خوبی شکل گرفت و استان قم رتبه نخست در استفاده از برنامه شاد را کسب کرد.

شیخ‌الاسلام با تأکید بر اینکه اعلام‌شده از 28 اسفند تا 13 فروردین هیچ تکلیفی به دانش‌آموزان ارائه نشود تا خانواده‌ها و همکاران بتوانند در این برهه زمانی یک استراحت مناسبی داشته باشند اضافه کرد: این اقدام به این منظور بوده که فشار زیادی برای مطالعات و پیگیری مسائل درسی برای خانواده‌ها ایجاد نشود.

وی عنوان کرد: ما از دانش‌آموزان تقاضا داریم در این ایام عید، مطالعاتی بر روی دروس داشته باشند تا در روز 14 فروردین، با آمادگی لازم و عدم فراموشی دروس در کلاس‌ها حاضر شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم اظهار داشت: در سال 99 واقعاً نگران وضعیت درسی دانش‌آموزان پایه دوازدهم بودیم که با پیگیری و تلاش فراوان 89 دهم درصد نسبت به سال قبل معدل کتبی‌شان بالاتر رفت و توفیق خوبی در خردادماه سال گذشته به دست آمد.

ضرورت اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان نیازمندوضعیت ترک تحصیل در استان خراسان رضوی/13500 دانش آموز به مدرسه برگشتندافزایش ترک تحصیل دانش‌آموزان پایتخت محسوس نیست/ افزایش کوچ از مدارس غیردولتی به دولتی

وی تصریح کرد: باید بپذیریم دغدغه نسبت به وضعیت تحصیل دانش‌آموزان افزایش‌یافته و پیشگیری از ترک تحصیل دانش‌آموزان در این شرایط کرونایی، یکی از دغدغه‌های جدی آموزش و پرورش است.

شیخ‌الاسلام با بیان اینکه خانواده‌ها نیز در این شرایط با مشکلاتی مواجه بودند و نگرانی‌های زیادی وجود دارد که آیا می‌تواند نوجوان خود را در منزل نگه دارند، ادامه داد: از طرفی نگران پایان سال تحصیلی هستیم و گزارشاتی از ورود دانش‌آموزان به‌خصوص متوسطه دوم به فضای کسب‌وکار وجود دارد.

وی یادآور شد: در این شرایط اقتصادی، کسب‌وکار دانش‌آموزان به‌تنهایی سبب نگرانی نیست، اما اگر فرزندان را دچار چالش و انگیزه درس خواندن را در آن‌ها کمرنگ کند قطعاً با مشکلاتی مواجه می‌شویم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم عنوان کرد: دانش‌آموزی که سال‌ها تحصیل‌کرده و قرار است حاصل 12 سال درس خواندن را ببیند و خود را برای ورود به شغل و سربازی و یا دانشگاه مهیا سازد، اگر به یک‌باره ترک تحصیل کند دچار زیان‌هایی می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین امروز یکی از مشکلات جامعه، کاربرد نداشتن مدارک تحصیلی در یافتن شغل است که دراین‌باره باید مدارس و هنرستان و کاردانش برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در متوسطه دوم برنامه‌ریزی کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم گفت: با توجه به اینکه اشتغال یکی از شاخص‌های مهم در توسعه است، آموزش و پرورش باید دراین‌باره برنامه‌ریزی کند و برنامه‌ریزی لازم را داشته باشد، هرچند آموزش در فضای مجازی و تعطیلی مدارس تا حد زیادی، مهارت‌آموزی را با مشکلاتی همراه ساخته و باید دراین‌باره تدبیر شود.

انتهای پیام/457/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل آموزش و پرورش استان قم ترک تحصیل دانش آموزان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۱۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ دومین جلسه ستاد هماهنگی و پشتیبانی اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عصر امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار شد. آقای مخبر در این جلسه با گرامیداشت یاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم گفت: همه ما مدیون تلاش‌ها و زحمات معلمان هستیم و تمامی پیشرفت‌ها و دستاورد‌های کشور آثار خدمات و زحمات معلمین است.
آقای مخبر با تأکید بر اینکه باید از انگیزه‌های مادی، معنوی و شغلی معلمان مراقبت شود خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در برنامه‌های آموزش و پرورش موفق باشیم ابتدا باید برای تقویت انگیزه معلمان تلاش کنیم چرا که این عزیزان در حقیقت مجری تصمیمات و برنامه‌ها برای آموزش و پرورش دانش آموزان هستند.
وی همچنین بر ضرورت بکارگیری روش‌های نوین آموزشی و تربیتی تأکید کرد و گفت: لازم است از روش‌های جدید و بروز در حوزه آموزش برای تحقق اهداف آموزش و پرورش استفاده کنیم. 
معاون اول رئیس جمهور در ادامه با اشاره به گزارش‌های ارائه شده در جلسه در خصوص بازماندگان از تحصیل گفت: جذب بازماندگان از تحصیل نیازمند مشارکت و حضور فعالانه مردم و خیرین کشور است و با اتکا به این ظرفیت بزرگ می‌توانیم گام‌های مؤثری در جهت جذب بازماندگان از تحصیل برداریم.
معاون اول رییس جمهور آموزش و پرورش را موتور پیشران کشور توصیف کرد و با تأکید بر اینکه دستیابی به پیشرفت و توسعه بدون توجه به آموزش و پرورش تصوری خام و نادرست است، از وزیر آموزش و پرورش خواست گزارشی جامع و دقیق از آمار بازماندگان از تحصیل تدوین شود و آیین نامه‌های مرتبط با انسداد بی سوادی هر چه سریع‌تر نهایی و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش وارد مرحله اجرا شود. 
وی افزود: به هر میزان که در بخش آموزش و پرورش هزینه کنیم در حقیقت نوعی سرمایه گذاری است که بهره وری بسیار بالایی دارد چرا که هیچ سرمایه گذاری تا این حد توجیه اقتصادی ندارد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به اقدامات و برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در جهت مهارت آموزی، کار‌های انجام شده را مثبت ارزیابی کرد و گفت: توجه به اوقات فراغت دانش آموزان موضوعی بسیار پراهمیت بشمار میرود و مهارت آموزی یکی از بهترین ابزار‌ها برای پرکردن اوقات فراغت و رشد دانش آموزان است.
در این جلسه که وزیر آموزش و پرورش، وزیر دادگستری، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رییس سازمان امور اداری و استخدامی، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و رییس سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند، گزارشی از ۶ پروژه ملی در راستای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش ارائه شد و اقدامات صورت گرفته در راستای مهارت آموزی و انسداد مبادی بی سوادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 
در این نشست همچنین راهکار‌های جذب بازماندگان از تحصیل، شناسایی دلایل دوری از مدرسه، جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان و انسداد مبادی بی سوادی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد وزارت آموزش و پرورش به همراه دستگاه‌های مرتبط برنامه‌ای جامع برای جذب بازماندگان از تحصیل و انسداد مبادی بی سوادی تدوین و در جلسه آتی ارائه کند. 
همچنین در این جلسه مقرر شد آیین نامه‌های مرتبط با سند تحول بنیادین آموزش هر چه سریع‌تر تدوین شود به نحوی که وظایف دستگاه ها، برنامه مشارکت مردم و خیرین و سایر جزئیات مربوطه در آن لحاظ شود.

دیگر خبرها

  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • تلاش دولت برای تقویت انگیزه مادی و معنوی معلمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم