Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری به برخی پرسش های متداول مربوط به بیماری کرونا پاسخ داد.

وی با تایید ابتلاء مجدد افرادی که به کرونا مبتلا شده اند گفت: البته امکان دارد این افراد به صورت خفیف درگیر بیماری شوند. به ویژه با حضور ویروس های جهش یافته این احتمال بین ۲۰ تا ۴۰ درصد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه افراد بی علامت بیشتر می توانند این بیماری را به دیگران انتقال دهند.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری افزود: علائم کرونا می تواند در قالب ریزش مو، تب، ضعف، خستگی، سردرد و اختلالات خلقی تا دو الی سه ماه ادامه پیدا کند. اگر این علائم قابل تحمل باشد مشکلی ندارد اما اگر شدید بود باید حتما به پزشک مراجعه کرد.

طبرسی با اشاره به اینکه کرونا درمان قطعی ندارد گفت: تمام جهان به سمت پیشگیری از این بیماری رفته است. حدود ۹۰ درصد مقالات به واکسیناسیون و روش های پیشگیری می پردازد. تاثیر بسیاری از داروها هنوز به اثبات نرسیده است. فقط داروهای رمدسیویر، اکتمرا و دگزامتازون می توانند در فاز التهابی حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از مرگ جلوگیری کنند. بسیاری از بیماران حتی با خوردن دارو درگیری ریه دارند چون داروی خاصی برای درمان وجود ندارد.

وی افزود: انتقال بیماری کرونا از طریق سطوح و وسایل بسیار کمرنگ شده است و بیشترین راه انتقال از طریق تنفس و افراد مبتلا است. بنابر این اگر افراد فاصله فیزیکی را رعایت کنند، ماسک بزنند، دست ها را بشویند و در جمع حاضر نشوند، انتقال از طریق سطوح وجود ندارد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در پاسخ به اینکه بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت مبتلایان به فاویسم جزو افراد پر خطر هستند و واکسیناسیون این افراد از چه زمانی آغاز می شود؟ گفت: بر اساس سند واکسیناسیون در ایران اولویت اول با کادر درمان و خانه های سالمندان است. پس از آن افراد بالای ۶۵ سال و سپس افرادی که سن آنها بین ۱۸ تا ۶۴ سال بوده و دارای بیماری زمینه ای هستند انجام می شود که بیماران فاویسم در این گروه جای می گیرند.

وی افزود: افرادی که واکسن کرونا می زنند ناقل نیستند چون واکسن از ویروس ضعیف شده و ترکیب با پروتئین ساخته می شود اما افرادی که این بیماری را از دیگران گرفته اند ناقل هستند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند