Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعنامه پیشنهادی امریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان علیه ایران، امسال در شورای حقوق بشر در حالی به تصویب رسید که بسیاری از کشور‌های عضو این شورا به قطعنامه رای مثبت ندادند.

خبرگزاری میزان - قطعنامه پیشنهادی امریکا، انگلیس،فرانسه و آلمان علیه کشورمان، امسال در شورای حقوق بشر در حالی به تصویب رسید که بسیاری از کشورهای عضو این شورا به قطعنامه رای مثبت ندادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال، آرای مثبت نسبت به سال‌های گذشته کاهش و آرای منفی و ممتنع افزایش یافته است.

پیشی گرفتن آرای منفی و ممتنع از آرای مثبت، قطعنامه را بی‌اعتبار و بی‌وجهه ساخته است و به عبارت دیگر، قطعنامه حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران یک قطعنامه بی‌حیثیت و بی‌آبرو تلقی می‌شود.

پر واضح است که ایجاد سازو کار سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران با تلاش چند کشور غربی که ناقض حقوق حقه ملت ایران هستند، دورویی و ترفند دروغ‌پردازی این دولت‌ها را در مخاصمه و دشمنی با انقلاب اسلامی ایران را بیش از پیش نمایان ساخته است.

انتهای پیام/

برچسب ها: حقوق بشر ستاد حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حقوق بشر ستاد حقوق بشر حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۲۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه ایران نوشت: گزارش اخیر بی‌بی‌سی جهانی در ارتباط با نیکا شاکرمی که با سندسازی همراه بود، عملاً اقدام رسانه رسمی انگلیس علیه امنیت روانی مردم ایران است. بی‌بی‌سی جهانی با این گزارش پر از گاف‌های متناقض، تشویش اذهان عمومی جامعه ایرانی را دنبال کرد.

از این رو ضروری است وزارت امور خارجه با شکایت علیه رسانه رسمی انگلیس یا احضار سفیر این کشور، نسبت به این اقدام واکنش نشان دهد. این در حالی است که بخش فارسی بی بی سی نیز ناخواسته اعتراف کرده اسناد منتشر شده توسط بی بی سی که مبنای گزارش اخیر قرار گرفته، توسط این رسانه بازسازی(ساخته) شده است!
در اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز بی بی سی فارسی همراه با اینترنشنال، با تولید اخبار دروغ، وظیفه عملیات رسانه‌ای جریان آشوب را بر عهده گرفته بود.

کد خبر 849233 منبع: ایران برچسب‌ها اغتشاش تلویزیون بی بی سی خبر ویژه

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • سرطان اسرائیل در روزهای پایانی
  • لزوم واکنش ایران اقدام اخیر رسانه انگلیسی علیه امنیت روانی مردم
  • رای گیری الکترونیک چگونه انجام می‌شود؟
  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • همایش هفته شورا‌ها در جغتای برگزار شد
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است